1) Comunicare
2) Sinceritate
3) Intelegere
dragostea nu este vesnica de unde rezulta ca nici fidelitatea nu poate rezista la nesfarsit. dar daca discuti sincer poti ajunge la o intelegere care sa depaseasca o anumita "criza" la care ati ajuns.

Grove wrote:poate asta era de mult tareeeee! intradevar sentimentul ramane intiparit intrun coltisor dar pe de alta parte apare monotonia si interesul de a "explora" lucruri noi.

andreeam wrote:pay fiecare relatie/casnicie are momente de astea.....o relatie nu e perfecta ...are mici imperfectiuni....important e ca cei 2 sa se sprijine reciproc si sa "ajute" relatia sa continue

Grove wrote:andreeam wrote:pay fiecare relatie/casnicie are momente de astea.....o relatie nu e perfecta ...are mici imperfectiuni....important e ca cei 2 sa se sprijine reciproc si sa "ajute" relatia sa continue
si nu am ajuns la ce am spus io prima data?=))

Grove wrote:1) Comunicare
2) Sinceritate
3) Intelegere
dragostea nu este vesnica de unde rezulta ca nici fidelitatea nu poate rezista la nesfarsit. dar daca discuti sincer poti ajunge la o intelegere care sa depaseasca o anumita "criza" la care ati ajuns.
Grove wrote:eu nu cred ca exista dragoste vesnica. de fapt as putea spune ca sunt sigur dar as parea deplasat... apoi am zis ca acest lucru deriva din faptul ca intervine monotonia si o "nevoie de a explora lucruri noi", nu din rautate sau io stiu ce, poate dor din nevoia de ati dovedi tie ca inca esti "marfa buna" si a placerii senzatiei "de vanatoare" de exemplu.
insa oricare ar fi motivul trebuie sa fii sincer, sa comunici cu partenerul iar el/ea sa fie intelegator/oare si sa discutati acest subiect ca oricare altul, nu "sa sara de cur in sus ca ars/a". este o etapa in viata de care trbuie sa fim constienti ca poate aparea oricand atat la noi cat si la cel de langa noi.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests