If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

3 Lucruri Esentiale Intr-o Relatie

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby Grove on Sat Sep 10, 2005 1:11 pm

1) Comunicare
2) Sinceritate
3) Intelegere

dragostea nu este vesnica de unde rezulta ca nici fidelitatea nu poate rezista la nesfarsit. dar daca discuti sincer poti ajunge la o intelegere care sa depaseasca o anumita "criza" la care ati ajuns.

Last edited by Grove on Sat Sep 10, 2005 6:12 pm, edited 1 time in total.
Image
Grove

Invatacel
Invatacel

Postby andreeam on Sat Sep 10, 2005 1:14 pm

[ot]nu e asha...dragostea adevarata nu moare niciodata...[/ot]
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Grove on Sat Sep 10, 2005 1:18 pm

poate asta era de mult tareeeee! intradevar sentimentul ramane intiparit intrun coltisor dar pe de alta parte apare monotonia si interesul de a "explora" lucruri noi.

Image
Grove

Invatacel
Invatacel

Postby andreeam on Sat Sep 10, 2005 1:28 pm

Grove wrote:poate asta era de mult tareeeee! intradevar sentimentul ramane intiparit intrun coltisor dar pe de alta parte apare monotonia si interesul de a "explora" lucruri noi.

pay fiecare relatie/casnicie are momente de astea.....o relatie nu e perfecta ...are mici imperfectiuni....important e ca cei 2 sa se sprijine reciproc si sa "ajute" relatia sa continue ;)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Grove on Sat Sep 10, 2005 2:10 pm

andreeam wrote:pay fiecare relatie/casnicie are momente de astea.....o relatie nu e perfecta ...are mici imperfectiuni....important e ca cei 2 sa se sprijine reciproc si sa "ajute" relatia sa continue ;)

=)) si nu am ajuns la ce am spus io prima data?=))

Image
Grove

Invatacel
Invatacel

Postby andreeam on Sat Sep 10, 2005 2:39 pm

Grove wrote:
andreeam wrote:pay fiecare relatie/casnicie are momente de astea.....o relatie nu e perfecta ...are mici imperfectiuni....important e ca cei 2 sa se sprijine reciproc si sa "ajute" relatia sa continue ;)

=)) si nu am ajuns la ce am spus io prima data?=))

pay nu ...nu am ajuns la ce spuneai tu...
pt ca tu ziceai sa exploreze"teritorii noi"...in schimb eu ziceam ca astea se rezolva prin comunicarea celor 2...lol ...chiar nu intelegi ce vreau sa spun? ~x(
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Grove on Sat Sep 10, 2005 6:24 pm

am zis asa:
Grove wrote:1) Comunicare
2) Sinceritate
3) Intelegere

dragostea nu este vesnica de unde rezulta ca nici fidelitatea nu poate rezista la nesfarsit. dar daca discuti sincer poti ajunge la o intelegere care sa depaseasca o anumita "criza" la care ati ajuns.

acum explicatia:
Grove wrote:eu nu cred ca exista dragoste vesnica. de fapt as putea spune ca sunt sigur dar as parea deplasat... apoi am zis ca acest lucru deriva din faptul ca intervine monotonia si o "nevoie de a explora lucruri noi", nu din rautate sau io stiu ce, poate dor din nevoia de ati dovedi tie ca inca esti "marfa buna" si a placerii senzatiei "de vanatoare" de exemplu.
insa oricare ar fi motivul trebuie sa fii sincer, sa comunici cu partenerul iar el/ea sa fie intelegator/oare si sa discutati acest subiect ca oricare altul, nu "sa sara de cur in sus ca ars/a". este o etapa in viata de care trbuie sa fim constienti ca poate aparea oricand atat la noi cat si la cel de langa noi.

ei, am cam deriaiat noi de la subject oleaca asa... dar parerea mea despre "3 Lucruri Esentiale Intr-o Relatie" este cea de mai sus, din primul citat :D
Image
Grove

Invatacel
Invatacel

Postby andreeam on Sat Sep 10, 2005 6:27 pm

sunt de acord cu acele 3 lucruri dar explicatie de dupa...uite asta
"eu nu cred ca exista dragoste vesnica. de fapt as putea spune ca sunt sigur dar as parea deplasat... apoi am zis ca acest lucru deriva din faptul ca intervine monotonia si o "nevoie de a explora lucruri noi", nu din rautate sau io stiu ce, poate dor din nevoia de ati dovedi tie ca inca esti "marfa buna" si a placerii senzatiei "de vanatoare" de exemplu. "....

hai sa revenim....

3 lucruri esentiale intr-o relatie
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby onix on Wed Sep 28, 2005 1:27 am

Eu vreau sa pun mai mult de 3.
:arrow: buna comunicare
:arrow: sa se inteleaga bine sexual
:arrow: sa manifeste grija si atentie unul pentru celalalt
:arrow: sa poata sa lase fiecare de la el atunci cand este cazul
:arrow: sa se iubeasca mult si sa simta fiecare iubirea celuilalt
:arrow: respect
:arrow: incredere

Nu am putut sa pun doar 3 pentru ca nu am stiut pe care dintre acestea sa le aleg...dupa parerea mea toate sunt extrem de importante: una daca ar lipsi, relatia ar fi pierduta.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby NYCGIL on Wed Sep 28, 2005 10:12 am

respectul, in primul rand- in orice relatie
intelegerea
compatibilitatea
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret