If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Clonarea

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Postby stelistu_adi on Wed Sep 07, 2005 3:34 pm

pamantul e rotund si noi ne invartim in jurul soarelui. nu trebuie sa confunzi ignoranta cu reaua credinta. Si Nobel a inventat dinamita pentru a ajuta la creearea drumurilor prin munti si s-a ajuns la bombe....asa ca toate trebuie sa aiba o limita. Si nu stiu cat de adevarat este ca Dumnezeu ne-a dat minte, eu stiu ca ne-a dat decat suflet , mintea -capacitatea de a distinge intre bine si rau, stiinta- a fost data de diavol.

intodeauna mai ramane ceva de zis
stelistu_adi

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Wed Sep 07, 2005 10:53 pm

Si? ... acu' ar trebui sa-i multumesti ca nu-i mai desptept cainele tau decat tine!!!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby creppin'on you on Thu Sep 08, 2005 9:39 pm

stelistu_adi wrote:, stiinta- a fost data de diavol.

poate ca a fost data de divol... dar nu diavolul il impinge pe om sa arunce cu bomba nucleara ...

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby stelistu_adi on Thu Sep 08, 2005 9:45 pm

milisss2 astept si argumente, nu doar aprecieri. De fapt nu diavolul a dat stiinta, ci el l-a impins pe om sa manance din pomul oprit, de aici plecand cunoasterea umana.
stelistu_adi

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Thu Sep 08, 2005 11:27 pm

Frumoase povestile din biblie dar in viziunea mea nu asa sta treaba am mai spus undeva lucruri legate de acea carte si nu mai repet! Citeste daca vrei aici: http://www.discuta-liber.com/viewtopic. ... torder=asc
In legatura cu clonarea ... Nu mai amestecati rapid biserica in stiinta .. este absolut normal cand o inventie apare, sa sara si un anumit numar de persoane care sa zica " e imoral .. nu e etic ... va fi preluata de armata si va deveni arma .. etc" Atunci cand Einstein punea bazele celei mai distrugatoare arme create de om .. a avertizat implicatiile pe care le avea folosirea inventiei de catre armata!! ... faza e ca mai bine de jumatate din energia consumata pe planeta provine din atomocentrale. Bun sau rau??
Toti se tem ca clonare va intra in armata ... asa si ?? Nu-i mai bine sa moara o clona pentru tine decat sa mori tu??

Multi nici nu stiu exact ce-i aia clonare ..si cred ca individul clonat apare ca in filme .. gata crescut, sanatos tun!! Defapt procesul e mult mai amplu...

Eu zic asa .. fa un pas in spate ... reciteste ce ai scris, si priveste problema din ambele parti ... poate o sa intelegi ca treaba nu e atat de neagra precum pare !!!
E drept ca suna aiurea "omul se joaca de-a Dumnezeu" da' ramane de vazut daca va fi un lucru bun sau nu...

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby stelistu_adi on Thu Sep 08, 2005 11:39 pm

milisss se cloneaza un om, si in principal se "creeaza" corpul. Dar sufletul? Daca omul creeaza corpul, pe cale artificiala bineinteles, sufletul de unde ii este insuflat? (asta daca esti de acord ca sufletul este de la Dumnezeu). Acum gandesc eu ca nu poate fi si Dumnezeu coautor la clonare, daca el adauga sufletul.....sau tu ce zici? apropo, similara cu clonarea este istoria golemului. (in cazul in care sunteti in tema puteti observa usor similitudinile)
stelistu_adi

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Fri Sep 09, 2005 12:31 am

Clona se naste ca orice alt individ .. singura asemanare este ce fizica am mai spus ... daca e vb de suflet ... atunci probabil primeste un suflet ca oricine la nastere !! .... de unde ? zi-mi de unde ai sufletul si-ti zic !!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby stelistu_adi on Fri Sep 09, 2005 11:08 am

Orice individ pana in zilele noastre s-a nascut pe cale naturala. Clonarea nu cred ca poate fi incadrata in aceasta categorie . Religia nu este de acord cu clonarea deoarece se teme ca astfel i se retrage divinitatii unul dintre atributele sale primordiale "creatia". Apoi si omul va putea sa zica "si noi am creeat oameni, nu numai Dumnezeu" Totusi ai dreptate intr-o privinta, nu ai de unde stii deocamdata daca va fi un lucru bun sau rau, dar din punctul meu de vedere nu va fi bine.
stelistu_adi

Descurcaret
Descurcaret

Postby duum_guy on Sat Sep 10, 2005 11:01 pm

Clonarea nu este ceva rau sau inatural. Multa lume are conceptia gresita ca omul ar face un lucru impotriva legilor naturii sau impotriva divinitatii clonand o creatura. Adevarul este ca multe organisme sunt clone ale altor organisme in natura. Cel mai la indemana exemplu sunt gemenii identici. Ei au codul genetic identic shi deci fiecare trasatura fizica (shi psihica pana la un anumit punct) identice. De asemenea, creaturile asexuate (bacterii, protozoare, chestii d'astea :D) care se reproduc prin diviziune se *cloneaza* teoretic.

Problema care s-ar pune (eu sunt pentru clonare btw, chiar dak doar pt. a satisface o curiozitate stiintifika (serios, chiar nu vad armate de clone sau clone depline crescute numai pt. organe sau alte chestii d'astea. nimeni n-ar fii deacord shi ar fii kam scump)) este dak omul ar trebui sa intervina shi sa recolteze el ADN-ul unei fiintze shi sa-l foloseasca intr-un proces asemanator inseminarii artificiale (cu care multa lume este de acord, de altfel) pt. a crea copia identica a acelei fiinte. In rest, clona s-ar dezvolta ca orice alta fiinta, ar creste in acelasi timp, ar avea aceleasi proprietati ca acea fiinta (desi sunt inca niste mici probleme tehnice care mai trebuiesc rezolvate).

Deci, este practic o inseminare artificiala cu o singura sursa ... not that much of a big deal ...
I'm a Good man with Bad intentions!
duum_guy

Invatacel
Invatacel

Postby p3g@s on Sun Jun 04, 2006 11:08 pm

mie nu mi se pare ceva normal...intradevar..daca ne gandim benefic este...se vorbeste de transplant de organe si studierea unor boli pe aceste "creatii"..dar nu te gandi ca e clona..gandeste ca e piele si os ca tine...e din sange si sentimente ca tine..el cum se simte daca afla ca esti creat ca un obiect de laborator... :bang-bang-3:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Anomalii si dependente