If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"Lauda de sine, nu miroase a bine"

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

"Lauda de sine, nu miroase a bine"

Postby Keira on Sat Nov 13, 2004 8:12 pm

In general ,unul din principalele motive pentru care sunt "rai" baietii este ca sunt cam laudarosi.(sunt si exceptii) Voi ce credeti ?

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Sat Nov 13, 2004 8:16 pm

eu nu sunt genul care sa se laude... dar stiu multi si multe care o fac... nu e bine... eu zic ca daca stii ceva trebuie sa o arati nu sa o zici...

dar... in fine...

nu stiu daca poti fi numit "rau" doar pentru ca te lauzi... e drept... depinde si CU CE te lauzi...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby ^Angel^ on Thu Dec 16, 2004 11:09 pm

Viata e un cerc vicios.Ne influentam unul pe altul.Ne ispitim unul pe altul.Ne izbavim unul pe altul.Practic si noi femeile suntem de vina din cauza ca unii dintre ei sunt laudarosi...si ei sunt de vina ca si unele femei sunt laudaroase.Daca tu ii spui in fiecare zi...Vai!Ce fund bombat si tare ai :D (am dat si eu un exemplu)bineinteles ca el o sa se laude cu asta.Sau daca le aude pe femei ca vorbesc cu prietenele si le povestesc ce noapte grozava au avut...li se urca la cap...logic

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby guiness on Tue Jan 04, 2005 3:55 am

eu si prietena mea am hartuit 300 de vaci vara trecuta!!!! va vine sa credeti?  :lol:
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby ^Angel^ on Tue Jan 04, 2005 10:36 am

Depinde cum le-ati hartuit.

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Tue Jan 04, 2005 11:37 pm

:o vlade ce ai facut bietelor vaci?...

:lol:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby me_icegirl on Sat Feb 05, 2005 4:01 pm

baietzii sunt rai pt k noi ii facemn sa fie aja.. normal k daka`i faci complimente toata ziulika de lunga... o sa fie inkapabil :)
aja k mai ujor cu d`astea k baietzii rai nu sunt din najtere aja :D
"HE will wipe away all their tears. And there will be no more death or sorrow or crying or pain. For the old world and the evils are gone forever." => Revelation 21:4
me_icegirl

Descurcaret
Descurcaret

hi5 profile: http://aura.tfm.ro

Postby cartush on Fri Nov 11, 2005 9:28 pm

:-? Clar! Se lauda, vorbesc tare si au un curaj fantastic atunci cand sunt cu prietenii! Sa-i vezi ce se fastacesc atunci cand sunt singuri :oops: , vorbesc incet (daca vorbesc) :| , sunt amabili si sensibili (aparent)! :lalala:

Hey...dar mai exista o categorie...baietii invidiati de restul, care au intr-adevar curaj si se poarta la fel (...de bine sau de rau...) indiferent daca sunt singuri sau cu gasca! ;)
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby onix on Sat Nov 12, 2005 12:22 am

De baietii pe care ii mentioneaza cartush categoria 2 imi place si mie. Ma enerveaza cei care intr-un grup sunt ca niste maimutzoi, clovni, panarame, si cand sunt cu prietena devin brusc de o sensibilitate iesita din comun. Imi plac baietii care nu au mai multe fete: una pentru grup si alta pentru prietena...in plus, mai sunt baieti care in grup o fac pe durii si isi "pun ei la punct" prietenele ca sa se dea ei mari cocosi, dar in rest sunt ca niste catzelushi. Mie imi plac oamenii cu personalitate care nu isi schimba masca in functie de cum da bine sau de cum le convine.
Aaa...si mai e categoria care se lauda cat de buni sunt ei la pat si ce i-ar face ei unei tipe...mama mama...pe naiba...sunt niste emotionati si niste "lameri".
Hmm...si ar mai fi categoria care, ca sa se laude cu performantele lor sexuale sau cu numarul de relatii avute, povestesc prietenei actuale de fostele prietene, eventual si cat de buna era fiecare...poate or fi fete care sa fie curioase de fostele relatii, insa pe majoritatea nu le intereseaza...dimpotriva, denota un caracter urat al respectivului baiat, care te face sa te gandesti "daca nu va mai fi cu mine, oare la fel va povesti?"

Asa ca baieti, titlul topicului e grozav ales : "Lauda de sine nu miroase a bine". Aveti grija!
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby adler on Mon Nov 14, 2005 4:26 am

uneori..lauda incurajeaza. excesiva....poate duce la supraestimare...dar... tot incurajare este.

urasc sa ma laud... (totusi o fac..ca sa urmaresc reactiile celor din jur..uneori... chiar ma amuza) si urasc sa fiu laudat. O aprexiere e de ajuns.. fara laude ;) (in cazul in care chiar merit o apreciere)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Next

Return to Cat de rai sunt baietii ?