If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele cu fite

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby Keira on Mon Jun 13, 2005 7:52 pm

Sau invidia.. e inca un motiv...

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Wed Aug 31, 2005 4:15 pm

Zilnic vad fete cu fitze si sunt satul de ele, de suferit din cauza lor nu am suferit pentru ca din moment ce stiu cum este automat ma feresc.Stati linistiti fitzele se termina odata si odata.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby T_X on Fri Sep 02, 2005 6:00 pm

a single word for them: ridicole

"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby Hadise on Fri Sep 02, 2005 6:23 pm

Mi se zice mereu ca sunt fitoasa. Dar sa va spun si de ce: pentru ca eu in loc de pepsi beau cola (si asta din motive clare de sanatate), sau ca nu suport mijloacele de transport in comun si prefer sa merg cu masina, sau imi place sa am rutina mea din care sa nu ma scoata nimeni.... nu imi place ciocolata din prajituri, nu-mi place inghetata de capsuni... etc. Eu, una m-am cam saturat sa mi se puna eticheta asta... "e fitoasa... ii place sa se uite de sus la noi!" Like... hello?!? Poate imi da si mie cineva o definitie clara a acestui termen ca m-am saturat sa fie confundat cu antipatiile mele. Garrr... :cry:

:don't-know:
Hadise

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Fri Sep 02, 2005 7:45 pm

ce ai descris tu pot fi numite de unii ticuri sau reflexe, de altii ticuri.

cei ce te cunosc si te apreciaza le vor numi fixuri si ti le vor accepta. cei ce nu te inteleg si nu te apreciaza le vor numi fite si te vor cataloga ca atare.

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 7:28 am

Hadise wrote:Mi se zice mereu ca sunt fitoasa. Dar sa va spun si de ce: pentru ca eu in loc de pepsi beau cola (si asta din motive clare de sanatate), sau ca nu suport mijloacele de transport in comun si prefer sa merg cu masina, sau imi place sa am rutina mea din care sa nu ma scoata nimeni.... nu imi place ciocolata din prajituri, nu-mi place inghetata de capsuni... etc. Eu, una m-am cam saturat sa mi se puna eticheta asta... "e fitoasa... ii place sa se uite de sus la noi!" Like... hello?!? Poate imi da si mie cineva o definitie clara a acestui termen ca m-am saturat sa fie confundat cu antipatiile mele. Garrr... :cry:

:don't-know:

problema asta o am si io....dar totusi incerc sa ma schimb...sa fiu pe gustul tuturor....dar personalitatea mi-o pastrez
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby cartush on Wed Sep 07, 2005 8:56 am

M-am saturat sa-mi spuna toata lumea ca am fitze, ca umblu dom'le prin lumea mondena , ca beau numai suc d-ala de portocale rosii (stiti voi!) , ca ies numai cu masina in oras (pentru ca nu-mi place sa merg singura pe jos), ca imi place sa vorbesc cu tipi cu freza fresh (pentru ca cei cu care vorbesc imi sunt prieteni), ca port ochelari negri de soare (pentru ca ma bate soarele in ochi?), ca nu-mi place sa vorbesc cu persoane necunoscute si le raspund ironic... :sht-up: :-t
Nu-mi pasa, oameni buni! Prietenii ma cunosc si stiu ca nu am fite...daca altii asta vad...e problema lor! Na, si acum ca incheiere... 8-)
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Wed Sep 07, 2005 9:34 am

Bravo, eu te apreciez mult pentru ceea ce esti sa stii si la urma urmei ce-ti pasa tie ce zice lumea?Faptul ca mergi numai cu masina,ca bei suc din ala stii tu si ca nu vorbesti cu persoane necunoscute nu inseamna neaparat fitze, probabil cei care ti-au zis chestiile astea "te iubesc" prea mult.Asa ca fii tu insuti asta e cel mai important.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby cartush on Wed Sep 07, 2005 9:40 am

[ot] merci pt incurajare [/ot]
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator