If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cred ca prietenEi mele ii place de un grec ....

Subiecte ce au fost inchise din diverse motive. O perioada ele vor sta aici si apoi unele vor fi sterse, altele nu.

Ma insEala ? Parerea voastra conteaza !

Te insEala ma ! Paraseste-o !
4
36%
Nu te insEala ma ! Nu mai fi asa suspicios !
0
No votes
Nush ce sa zic frate ! Nu pot sa-mi dau cu parerea acu !
4
36%
Esti doar prea gelos ! Fi mai relaxat !
3
27%

Total votes : 11

Postby guiness on Wed Sep 07, 2005 2:58 am

e o figura de stil

...la fel si comparatia cu cainii

My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Sat Sep 10, 2005 3:59 pm

Chestia asta cu messenger,sms,e-mail si alte chestii se intampla des ,ca ala(aia) ii trimite sms-uri provocatoare si alte chestii.La urma urmei nu ai dovezi concrete ca te inseala nu?Ai grija ca aparentele inseala uneori si e posibil sa nu fie nimica adevarat desi nu este normal sa vorbeasca cu acel baiat asa mult si sa-i acorde atentie asa multa.Cel mai bine vorbeste cu ea, nu o acuza de nimic la urma urmei se da de gol singura mai devreme sau mai tarziu daca este ceva necurat la mijloc .Daca nu da roade atunci eu zic sa treci peste aceasta relatie, sunt atatea fete care daruiesc totul neconditionat si asteapta sa fie gasite si iubite asa cum merita.La urma urmei si tu meriti sa fii fericit nu?
Catalin

membru special
membru special

Previous

Return to Recycle Bin