DreamER wrote:cand tu dai tot din tine ptr cineva drag te astepti ca sa primesti macar cat de cat o multumire(sufleteasca),dar cand vezi ca tot ce faci tu e cam degeaba,renunti,fugi,uiti,si il uiti.
...sau perseverezi,accepti,ramai si te chinui in continuare...daca persoana in cauza merita asta cu adevarat! daca nu...bucura-te ca ai scapat de un posibil "spion"...
am avut motiv de gelozie (daca o potzi numi asha...) cu o tipa care o consideram prietena "foarte buna"... :x iesisem in oras cu un tip (era a doua oara cand ne intalneam) am mers pe faleza, era zapada, frumos shi...surpriza:ne-am intalnit intamplator cu tipa in cauza! asa...shi eu am ramas vreo 2 minute cu ochii la Dunare shi la sloiurile de gheatza, iar...cand ma intorc...o alta surpriza: ei doi erau intinsi pe zapada si se sarutau de mama focului... :shock: M-am uitat o clipa la ei...m-am luat frumos rucsacul de pe banca si am plecat...pe ea aproape o salut in ziua de azi, iar de el nu am mai auzit nimik...
mda...si uite asha se intampla cateodata cu prieteni/prietene foarte buni/bune...so...take care si avetzi mare grija pe cine numitzi prieten(a)...