Keira wrote:Cu tatal meu sunt f.distanta. Nu mi-a zis niciodata TE IUBESC, sau nu m-a luat in brate din propria-i initiativa. Asa a fost educat....

Prima data cand am vazut topic ---> am inceput sa rad si bineinteles ca am inceput sa cultiv gandirea intr-un mod eronat ...

Revenind la subiectul deschis de tine ... este interesant insa de ce neaparat relatia cu tatal? De ce nu cu mama sau cu familia in general? Ca ei sunt primii nostri pasi in viatza??[ca sa spun asa] Cred eu ... In general o fata vrb mai mult cu mama, nu am auzit ink ca o fata sa vrb cu tatal despre problemele ei? Parerea mea ... hic hic

Oricum eu sunt distant fatza de amandoi insa cel mai mult fatza de tata. Am crescut liber [ca pasarea cerului] si de mic m-am deprins a nu sta pe langa ei. Daca am nevoie de ajutor ma duc la un prieten, la dusmani, si la straini daca este nevoie. Am eu o vrb: " Nu faci casa cu rudele!" Din pct meu de vedere este mai bine ca ele sa stie cat mai putin de viata ta.

cat despre ce ai zis in leg cu luatul in brate sau TE IUBESC-ul ala .. si la mine a fost si este la fel ... pot spune ca si bunicul [tatal lui] a fost la fel ... si conform proverbului: "Aschia nu sare departe de trunchi!"[in cazul lui].