If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Relatia cu tata

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby Micha on Mon Aug 22, 2005 12:44 pm

tati a' meu e de treaba tare cand vrea dar uneori e genul cicalitor care te scoate din sarite cu ideile pe care le are.Nu ne intelegem f bine pt ca a ramas cu aceleasi conceptii ca acum cativa ani cand eram copil.Si nu intelege ca m-am mai amturizat si io, ca am mai crescut si-s tinuta din scurt f tare

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

.:: Cam interesant ::.

Postby TiRIST on Mon Aug 22, 2005 1:13 pm

Keira wrote:Cu tatal meu sunt f.distanta. Nu mi-a zis niciodata TE IUBESC, sau nu m-a luat in brate din propria-i initiativa. Asa a fost educat....

:D Prima data cand am vazut topic ---> am inceput sa rad si bineinteles ca am inceput sa cultiv gandirea intr-un mod eronat ...
:) Revenind la subiectul deschis de tine ... este interesant insa de ce neaparat relatia cu tatal? De ce nu cu mama sau cu familia in general? Ca ei sunt primii nostri pasi in viatza??[ca sa spun asa] Cred eu ... In general o fata vrb mai mult cu mama, nu am auzit ink ca o fata sa vrb cu tatal despre problemele ei? Parerea mea ... hic hic
:( Oricum eu sunt distant fatza de amandoi insa cel mai mult fatza de tata. Am crescut liber [ca pasarea cerului] si de mic m-am deprins a nu sta pe langa ei. Daca am nevoie de ajutor ma duc la un prieten, la dusmani, si la straini daca este nevoie. Am eu o vrb: " Nu faci casa cu rudele!" Din pct meu de vedere este mai bine ca ele sa stie cat mai putin de viata ta.
:oops: cat despre ce ai zis in leg cu luatul in brate sau TE IUBESC-ul ala .. si la mine a fost si este la fel ... pot spune ca si bunicul [tatal lui] a fost la fel ... si conform proverbului: "Aschia nu sare departe de trunchi!"[in cazul lui].
Razbunarea nu are nici o valoare daca este un raspuns emotional!

Descurcaret
Descurcaret

Re: .:: Cam interesant ::.

Postby Micha on Mon Aug 22, 2005 1:20 pm

TiRIST wrote:

:) Revenind la subiectul deschis de tine ... este interesant insa de ce neaparat relatia cu tatal? De ce nu cu mama sau cu familia in general?

Pai n-ai vazut dragul meu ca e si unul despre mama?Oleaca mai jos...

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Re: .:: Cam interesant ::.

Postby TiRIST on Mon Aug 22, 2005 1:21 pm

Micha wrote:
TiRIST wrote:

:) Revenind la subiectul deschis de tine ... este interesant insa de ce neaparat relatia cu tatal? De ce nu cu mama sau cu familia in general?

Pai n-ai vazut dragul meu ca e si unul despre mama?Oleaca mai jos...

:-t merci de info ... oricum am acelasi lucru de spus si acolo ...
Razbunarea nu are nici o valoare daca este un raspuns emotional!

Descurcaret
Descurcaret

Postby MTZ on Wed Aug 24, 2005 11:27 pm

tata nu e baiat rau deloc insa tot educatia l-a adus in starea de a ma tachina cu expresii de genul "te crezi prea desteapta ca ai dat la facultate?"sau"nu stii nimic,nu faci nimic si nu meriti nimic".........pacat ca are suflet bun...:(

Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

Postby guiness on Thu Aug 25, 2005 12:09 am

si pentru ca sunt fericitul posesor al 2 tati pot sa spun ca diferenta e remarcabila

unul e prea constient de sine si altul prea putin

ma inteleg ok cu amandoi, primul e ca un prieten, iar al doilea e ca un tata, si evident.... bai, to tot ce faci nu faci bine, da-n-coa ca-ti arata je! si na si arata... e funny sa vezi antiteza asta dintre ei
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby andreeam on Tue Sep 06, 2005 9:04 pm

eu nu l-am mai vazut pe tata de vreo ....2 ani jumate sa fie....
face parte din copilaria mea nefericita...mama imi tine locul tatalui dar nu pot spune ca nu simt lipsa unui tata adevarat uneori :oops:
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Hadise on Tue Sep 06, 2005 10:40 pm

Tata.... am avut o relatie super cu el. Acum nu mai e... poate o sa il mai vad vreodata in raiul in care am inceput sa cred de cand nu mai e langa mine...
Era un tata in adevaratul sens al cuvantului, un om bland cu suflet mare, un prieten, un profesor... era tata! :(

:cry: :cry: :cry:
Hadise

Descurcaret
Descurcaret

Postby NYCGIL on Sun Oct 16, 2005 11:38 am

probleme cu tata ma avut numai cand am fost mica si ii luam in seama nervii si isteriile....A avut o perioada in care ma amentinta ca ma da afara din casa cu mama cu tot. Ca sa nu mai zic alea in care imi zicea ca o sa ajung o ratata =))
Atunci chiar il luam in serios si mi-era frica sa nu ajungem in strada....
Acum totul e destul de calm, pentru ca am 20 de ani si ma pot intretine singura. Iar daca s-ar intampla vreodata sa divorteze ai mei, as putea sa am grija de mine si de sora mea foarte bine...
Acum ma distreaza toate grijile pe care mi le faceam cand eram mica..... eram destul de prostuta, intr-adevar.
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 3:17 pm

Eu am un tata vitreg pe care il detest! :don't-know:
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie