If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Declaratiile si importanta lor

Mai faci declaratii de dragoste? Daca da arata-ne si noua aici ce ii zici persoanei iubite... Asa cei ce nu stiu vor invata, iar cei ce stiu se vor perfectiona...

Postby andreeam on Tue Sep 06, 2005 9:17 pm

pay nu mai ziceti atat de des declaratii si vorbe dulci..poate i se suie la cap partenerei /partenerului

sunt f importante declaratiile....dar spuse cui trebuie si cand trebuie....adik de ex stai cu o fata de 1 zi si tu ii zici te iubesc......adik hmm....cam scartaie dupa parerea mea

andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Snappy on Tue Sep 06, 2005 10:12 pm

in primul rand il/o sperii (sincer)

pe mine m-ar cam soca sa aud asa ceva dupa cateva zile :D

la iubire intai s-o simti, apoi s-o zici - nu invers ;)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Tue Sep 06, 2005 10:15 pm

normal....trebuie simtita si apoi declarata[iubirea]

andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Catalin on Mon Oct 03, 2005 2:32 am

Sunt importante,uneori acel cineva simte nevoia sa stie ce simti pentru ea(el) asa ca, fie ca o faci prin cuvinte sau prin gesturi dragostea trebuie aratata mereu :D .
Catalin

membru special
membru special

Postby dr claw on Tue Feb 28, 2006 7:50 pm

dupa parea mea cred ca declaratiile au un rol foarte important in reteau telefoniilor mobile, acu mai toti trimit declarati prin SMS ca niste lasi............adevarata declaratie si cea care chiar merita numita declaratie e cea spusa din suflet cu toata inima in fata si are un rol foarte important in dezvoltarea relatiei
P.S. al doilea gen de declaratie ca rar intalnit, deci baieti renuntati la SMS si daca simtiti ceva cu adevarat spunetile direct, vor aprecia asta foarte mult

i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby rox on Fri Apr 28, 2006 11:24 am

sunt foaret importante mai ales cand sunt sincere...t ajuta sa demonstrezi (in oarecare masura) ceea c simti pentru ea/el si parca "vibrezi" cand ii spui ei /lui cu cuvinte mai complicate de fapt 2 cuvinte simple :s036: TE IUBESC
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Micha on Fri Apr 28, 2006 5:16 pm

As da orice sa aud venind din partea lui, un cuvant dulce legat de ce simte... numai ca acum m-am obisnuit cu el si stiu ca desi nu-mi va spune niciodata ce vreau sa aud, asta nu inseamna ca nu exista nimic in sufletul lui. Si vad asta mult mai usor acum, desi la inceput ma ofticam de muream ca nu-mi zice niciodata kestii din astea romantice.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Sun Apr 30, 2006 2:27 am

Orgoliul barbatesc? Mi se pare foarte cunoscuta faza..........nici eu nu ii ziceam prietenei mele cuvinte dulci decat foarte rar. :don't-know:

Ea era in stare sa miste muntii din loc ca sa isi arate sentimentele pentru mine....imi aduc aminte acuma la 2 noaptea de trecut si rad de bucurie, atunci nu apreciam ca:
- ma alinta mereu;
- ma suna la 4 dimineata sa imi zica ca ma iubeste si eu ma suparam ca ma trezea din somn...............chestii care conteaza enorm dar de care nu imi dadeam seama. :bang-bang-3:

Iubiti din tot sufletul si nu va feriti sa va afisati sentimentele.
Catalin

membru special
membru special

Postby Kengyra on Tue May 02, 2006 4:50 am

Nu mi se par asa de importante declaratiile...la urma urmei sunt doar cuvinte care iti mangaie orgoliul si iti da senzatia ca cel/cea care ti-a adresat-o chiar tine la tine si poate nu este adevarat.Declaratia nu este egala cu iubirea...sunt doar vb in vant.Cel mai mult conteaza faptele..asi prefera ca prietenul meu sa-mi dovedeasca ca ma iubeste decat sa-mi spuna.E ceva psihologic...cand iti face cineva o declaratie..e logic-te umflii in pene cand o auzi....dar dupa aceea te gandesti daca oare este adevarat ceea ce a spus sau cataloghezi direct"ce vrajeala are in cap!".
Kengyra

Descurcaret
Descurcaret

Postby noco on Tue May 02, 2006 4:59 am

aici sunt de acord cu Catalin...nu va feritzi in a va afisa sentimentele..nu avetzi decat de pierdut.
Sunt constienta ca orgoliul este deasupra sentimentelor cateodata, cel putzin asa sunt eu...dar mi-am invatzat lectia, si sper sa nu mai gresesc.
Am invatzat ca a fi sincer in privinta sentimentelor nu este o slabiciune, si nu trebuie sa consideri ca celalalt iti va lua in deradere sentimentele...risti si castigi...sau pierzi, dar macar pierzi impacat cu tine insuti...
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Declaratiile De Dragoste - o amintire?