If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

homosexualitatea si religia

Existenta lui Dumnezeu, sectele, crearea Pamantului si a vietuitoarelor si tot ceea ce implica religia

Postby One4You2Love on Tue Jan 23, 2007 4:06 pm

jADI ... ti s-a intamplat sa stai vreodata de vb cu un homosexual ?
Sa stii ca in afara de orientarea sexuala, nu este cu nimic diferit fata de tine.
Si lui ii place fotbalul, berea etc .....
De ce nu puteti concepe ca pe unii i-a gresit doamne doamne ?

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby jADI on Tue Jan 23, 2007 4:45 pm

[ot]Ma uit la ce scrieti voi si vad ca numai alde "Da' ce-ai cu ei?", "Is baieti buni, uneori prea buni!". STIU in pana corbului!! Ca-s oameni, nu? Am zis eu ca-i bat cand ii vad?! Ba chiar eu ma consider mai tolerant decat cel ce zice "N-am nimic cu alde homo." 8-) [/ot]

In fine, noi vorbeam de religie. Pana acum v-ati expus compasiunea pt specia lor. Mda, bun, noi suntem toleranti, dar, daca e sa ne luam dupa Biblie, Dzeu nu prea este, nu? Ma rog, iarta criminali, violatori, homosexuali... Dar poate-L prinde in toane nashpa.

Ce conteaza ce am EU cu ei, atat timp cat are El ceva cu ei.

[ot]@Biby - :)) Te cred, donsoara, dar ai fi mirata sa vezi cat de mult judeci TU. Hai nu spune "Da' de unde ma cunosti?", "Esti oracol?" & shit. Si nu ma refer pe forum, ci in viata cea de toate zilele, Amin.[/ot]

@One4... mmm... I-a gresit Doamne Doamne? :)) Daca o fi, n-a gresit cu nimic. Nu te controleaza, nu? Iti da, dar nu-ti baga-n traista. :P Dai vina pe Dzeu ca cineva e homosexual? :)) Ce Judecator mai avem si noi... Dzeu nu greseste.
Last edited by jADI on Wed Jan 24, 2007 3:38 pm, edited 1 time in total.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Biby on Wed Jan 24, 2007 2:23 pm

Urasc oamenii kre ii judeca pe altii doar ptr k nu au o mana, bani, sunt de alta religie sau au alta orientare sexuala... Eu chiar cunosc pe cineva kre este homasexual si ... sincer ma inteleg super cu el!

Biby

Descurcaret
Descurcaret

Re: homosexualitatea si religia

Postby Raluca_supergirl on Sat Jul 19, 2008 12:02 pm

ashes wrote:biserica spune ca este pacat sa fii homosexual si interzice lucrul acesta. hai sa va aud parerile :mancand:

Declaratia Universal a Drepturilor Omului spune ca oamenii au dreptul la libertatea de religie. Deci , daca o biserica exclude din randurile enoriasilor sai pe cei de o anumita orientare sexuala, parerea mea ca asta constituie discriminare/incalcarea dreptului

---mesaje lipite --------

jADI wrote:
Aci e diferenta. Un om care urmeaza Biblia nu o face in felul ei, ci exact cum scrie (aproape).

Ma amuza la culme oamenii care sustin: vaaai, eu nu interpretez Biblia, eu pur si simplu o citesc".
In primul rand ca Biblia aia a fost scrisa in limba aramaica/greaca veche- din care s-a tradus in latina, si din latina in slavona si pe urma de-abia a ajuns si la noi- si foarte multe nuante s-au pierdut la traducere. In al doilea rand ca pentru interpretarea Bibliei si a altor texte sacre sau filosofice exista, practic o stiinta- hermeneutica, ori asta implica ani lungi de studiu, cunostinte foarte solide si, nu in ultimul rand, o anumita doza de talent- pe care sa ma ierte Dumnezeu, dar nu cred ca sunt de gasit la toti rednecii care iau Bibila ad literam.
jADI wrote:Ceva de genul:
"- Esti homosexual. Ai frica de Dumnezeu?
- Da, am, dar Dzeu se referea la fericire etc.
- Bun dar acolo condamna sodomismul & shit, Doamne iarta-ma.
- Da, dar, vezi tu...
- TACI, MA!"

Ludwig Wittgenstein a fost un om pround religios. A fost, in acelasi timp, si homosexual.

Plus: De ce trebuie neaparat sa legam credinta in Dumnezeu de apartenenta la o dogma sau la o religie organizata? Relatia fiecaruia cu Doamne-Doamne este una personala

jADI wrote:
In fine, noi vorbeam de religie. Pana acum v-ati expus compasiunea pt specia lor. Mda, bun, noi suntem toleranti, dar, daca e sa ne luam dupa Biblie, Dzeu nu prea este, nu? Ma rog, iarta criminali, violatori, homosexuali... Dar poate-L prinde in toane nashpa.

Ce conteaza ce am EU cu ei, atat timp cat are El ceva cu ei.

OK... oricat as incerca, mi-e imposibil sa-mi imaginez un Dumnezeu fascist :p
We're one, but we're not the same, we get to carry each other
Raluca_supergirl

Invatacel
Invatacel

hi5 profile: http://hippie-in-the-city.deviantart.com/
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Religie