If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cat de departe merge un prieten?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby Cherry on Sun Sep 03, 2006 9:56 pm

Tin la gluma, nu ma oftic, dar in momentul in care un prieten ma deranjeaza cu glumele sale, atunci fac si eu intepaturi dureroase... :evil:

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby andreeam on Tue Sep 05, 2006 7:55 am

glume pe seama mea le permit putinor oameni...acei prieteni de suc/bere/cafea stiu f bine ca nu-mi prea plac glumele astea si deci nu exagereaza :lalala:
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Kelso on Thu Dec 14, 2006 6:27 pm

Prietenii stiu intotdeauna cand sa se opreasca si nu cred ca ar face vreodata glume rautacioase,in schimb amicii,cei cu care te intalnesti doar la o cafea sau cu care mergi la un film,da.
Nu prea suport glumele de prost gust,acum depinde si despre ce e vorba.
Oricum,raspund cu aceeasi moneda si stiu ca asta deranjeaza si isi da seama respectiva persoana ca a mers prea departe sau daca nu ii spun direct ce am de zis.

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Re: cat de departe merge un prieten?

Postby Micha on Fri Nov 23, 2007 1:11 pm

pai normal ca un prieten ar sti care e limita pe care sa nu o depaseasca. Si daca totusi o face, creca schimband subiectul, se va rezolva. Nu cred ca m-as supara, as lua-o drept o gluma mai mult ca sigur, daca insa m-ar afecta stiu ca mi-ar trece relativ repede, nu-s genul care sa stea bosumflata. De obicei, chiar daca ma supara, incerc sa o iau si eu ca pe o gluma pe moment si raspund tot la fel, razand, zambind, dau aerul ca nu ma deranjeaza deloc, ca e ok. Ma rafuiesc cu pers respectiva in particular >:)
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Re: cat de departe merge un prieten?

Postby Micha on Fri Jun 20, 2008 11:32 pm

daca bobo si pegas ma fac proasta de 3 ori pe zi cand ne vedem, inseamna ca e prea mult? E cazul sa-i plesnesc? :don't-know:

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Previous

Return to Prietenia