jADI wrote:Exceptiile intaresc regula. Intr-o relatie, o atentie deosebita TREBUIE acordata contactului fizic (ORICE contact fizic). Nu e destul sa-l auzi sau sa vorbiti pe mess (asta-i relatie virtuala).
Foarte bine spus, dragostea trebuie "hranita" iar telefonul, messenger-ul, mail-ul si scrisorile nu rezolva aceasta problema.
Apare indoiala ca "daca e cu alta(altul) acuma", gelozia extrema, apare nevoia de sarut, atingere, putin tandrete care este absolut necesara.....lipsurile ies la iveala daca nu stii sa faci pasul corect.
Acum cateva zile ma intorceam acasa dupa o mica "escapada" iar pe tren am vazut 2 tineri care se tineau in brate cu atat foc incat mi-am pus un semn de intrebare in legatura cu subiectul asta.
Am aflat ca fata este studenta la Iasi iar el este din Brasov si vine in fiecare weekend la ea sa o vada......acuma s-au intors impreuna acasa la el.
Am ramas placut impresionat ce fel se mangaiau si ce fel se priveau....se citea pe fata lor dorul.......plus ca fata nu il scapa din priviri nici o secunda.
Dragostea cere sacrificii......este o lege bine stiuta.

[/ot] 

:p