If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

romania noastra'i o gura de rai...

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Re: romania noastra'i o gura de rai...

Postby copilasu_l on Thu Mar 13, 2008 11:06 am

Romania e frumoasa, pacat ca-i locuita :bebelush:

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Re:

Postby whiz-kid on Sat Mar 15, 2008 5:22 pm

milisss2 wrote:
Snappy wrote:un popor civilizat AM FOST... partial inca mai suntem, dar... prea putin

acum am ajuns un popor de invidiosi, stresati, agitati, preocupati, rai, nesimtiti (in mare parte), ...
.

:)) ...daca ai sti cata dreptate ai !!
In ultima vreme am avut ocazia sa vad si sa lucrez cu oameni ... oameni simpli..la ei acasa...si am descoperit cu stupoare ca unii n-au alta treaba decat sa caute nod in papura si cearta toata ziua :))

Azi am avut 30 min de cearta cu una care ne acuza ca i-am furat cablul de net din balcon (locuia la etajul 3 :)) ) ....duduia de prostie ~x( ....si zile ca astea tind sa devina ceva normal din pacate :(

:)) bre, apropo de cearta..cei care nu se cearta si care nu-si exprima agresivitatea, mor mai devreme :D..din cauza ca nervozitatea stapanita se adauga stresului zilnic, ceea ce duce la scurtarea vietii.. :death:

Trecand la lucruri mai serioase, am citit intr-un ziar despre niste filmulete realizate de Anthony Bourdain, in urma calatoriilor sale prin diverse tari..a fost sfatuit de prietenul lui sa vina si prin Romania..si nu a plecat de aici cu o impresie prea grozava..cautati pe youtube "No reservations"..
NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Descurcaret
Descurcaret

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Previous

Return to Life is... Life