If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"relatiile la distanta esueaza mai mult ca sigur"

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

Postby Catalin on Fri Jun 09, 2006 11:57 pm

jADI wrote:Exceptiile intaresc regula. Intr-o relatie, o atentie deosebita TREBUIE acordata contactului fizic (ORICE contact fizic). Nu e destul sa-l auzi sau sa vorbiti pe mess (asta-i relatie virtuala).

Foarte bine spus, dragostea trebuie "hranita" iar telefonul, messenger-ul, mail-ul si scrisorile nu rezolva aceasta problema.
Apare indoiala ca "daca e cu alta(altul) acuma", gelozia extrema, apare nevoia de sarut, atingere, putin tandrete care este absolut necesara.....lipsurile ies la iveala daca nu stii sa faci pasul corect.

Acum cateva zile ma intorceam acasa dupa o mica "escapada" iar pe tren am vazut 2 tineri care se tineau in brate cu atat foc incat mi-am pus un semn de intrebare in legatura cu subiectul asta.
Am aflat ca fata este studenta la Iasi iar el este din Brasov si vine in fiecare weekend la ea sa o vada......acuma s-au intors impreuna acasa la el.
Am ramas placut impresionat ce fel se mangaiau si ce fel se priveau....se citea pe fata lor dorul.......plus ca fata nu il scapa din priviri nici o secunda.
Dragostea cere sacrificii......este o lege bine stiuta.

Catalin

membru special
membru special

Postby jADI on Fri Jun 09, 2006 11:58 pm

[ot]@Cherry, SINGURA iti faci relatia, nu ca iti spun eu sau altii. Eu sunt mai pragmatic in discutie acuma, fiindca eu... "stau bine". Dar gandeste-te lucid: vrea si baiatul o imbratisare, vrea si fata o imbratisare, vrea si baiatul o "imbratisare", vrea si fata o "imbratisare", sa-l tii de mana, sa-l atingi si viceversa. Ca de asta cand va vorbiti mai scapati si cate-o intepatura "fizica", de-alde "vreau sa te ating", "vreau sa te imbratisez", "mi-e dor de piciorul tau" :rosii: [/ot]
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Catalin on Sat Jun 10, 2006 12:06 am

Relatia la distanta este un fel de.....cum sa ii spun "despartire pe termen scurt....sau lung".

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby onix on Tue Jun 13, 2006 11:35 pm

E destul de greu de mentinut o relatie la distanta...ea are sanse sa mearga mai departe in conditiile in care despartirea e pe o perioada limitata...daca dureaza prea mult se mai stinge si iubirea...e cam greu sa iubesti doar in gand si la telefon, daca nu stii ca mai e putin pana urmeaza sa te revezi cu cel drag si sa fii impreuna cu el/ea...
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Re: "relatiile la distanta esueaza mai mult ca sigur"

Postby copilasu_l on Thu Mar 13, 2008 11:12 am

De curand a patit si copilasul ceva din cauza distantei :( Da, pot spune ca ne-a despartit distanta: eu nu vreau sa mai vin in Ro decat in excursii ea nu vrea sa plece din tara. Ce era de facut?! :don't-know:

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby MoshCraciun on Thu Mar 13, 2008 6:46 pm

OFF-Topic
hihih....citeam ce scria copilasul..."Da, pot spune ca ne-a despartit distanta: eu nu vreau sa mai vin in Ro decat in excursii ea nu vrea sa plece din tara. Ce era de facut?! " ..... "95% din oameni fac sex oral...."..... :loool:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby MindLord on Fri Mar 14, 2008 6:20 pm

OFF-Topic
macar acuma suntem linistiti ca mosu e ok, nu o patit nimic! tot asa obsedat si pervers cum il stiam dintotdeauna! keep it up :al-nabii:
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby whiz-kid on Sat Mar 15, 2008 4:52 pm

copilasu_l wrote:De curand a patit si copilasul ceva din cauza distantei :( Da, pot spune ca ne-a despartit distanta: eu nu vreau sa mai vin in Ro decat in excursii ea nu vrea sa plece din tara. Ce era de facut?! :don't-know:

copilasule, nu te stiam atat de departe..cand te mai vedem noi? >:D<
bre, tind sa cred ca proverbul "ochii care nu se vad se uita" e scuza unui om slab, care nu apeleaza la resursele interioare pt a putea continua..unul din cele mai importante lucruri, pe langa incredere este comunicarea, care acum tb sa fie mult mai eficienta decat in alte cazuri..si cel mai greu de suportat e atunci cand ai nevoie de ajutor si el nu poate fi langa tine, iar tu tb sa cauti in alta parte..sa plangi pe umarul altcuiva, sa imbratisezi pe altcineva...dar se poate trece si peste astfel de momente..:)
NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Postby milisss2 on Sat Mar 15, 2008 11:58 pm

tradatorule

:)) :p

merge bre ... vointa sa fie :betia:
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby MoshCraciun on Sun Mar 16, 2008 1:15 pm

OFF-Topic
mindlord a scris: macar acuma suntem linistiti ca mosu e ok, nu o patit nimic! tot asa obsedat si pervers cum il stiam dintotdeauna! keep it up :al-nabii:

@mindu....unele lucruri ..bune evident : p.. nu se schimba niciodata.... :s085:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

PreviousNext

Return to Conceptii si Mentalitati