If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Baieti&Fetele amestec exploziv!!!!!!!!

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

Baieti&Fetele amestec exploziv!!!!!!!!

Postby NightCrawler on Sat Jan 05, 2008 9:59 pm

Hai salut, ma intitulez NightCrawler :al-nabii: si as dori sa aflu parerea voastra, care de fapt e un sfat pentru mine.De ce e asha de dificil sa te "bagi" cu o fata, de exemplu, pana acum m-am intalnit numai cu fete duse cu pluta, fara suparare, adik erau exagerat de fitzoase, una dintre ele era cu mine si se ***** cu altii, alta era prea sigura pe ea si nu aveai voie sa o contrazici ca iesea urat, etc.
Poate unii baieti de pe aici or sa zica ca am prea mult estrogen in mine, dar cand ma intalnesc cu o fata eu nu ma gandesc la 101 metode de a o baga in pat mai rapid, ci ma gandesc cum sa o fac sa aiba un "timp" de neuitat, sa o fac sa se simta bine si la randul meu sa ma simt bine deoarece ea se simte bine, in fond asta ar fi telul vietii, sa iubesti si sa fii iubit fara dar si poate. Am cunoscut o fata super timids si acest lucru imi place,sper doar sa nu descopar ca e ca celelalte, dar imi este super greu sa port o conversatie cu ea, imi raspunde scurt si la obiect, ce credeti ca fav gresit sau ar trebui sa fac in plus.
Am citit pe alte forumuri ca a multumi o fata e super greu deoarece ii place sa se joace cu tine (wierd) si ii place sa se simta in siguranta (normal) si sa se simt bine in preajma partenerului(nimic impotriva) dar unele dintre ele nu dau nici o sansa posibilului partener sa le arate cine este cu adevarat si poate de asta unii baieti sunt catalogati gresit. :bang-bang-2: cum ca noi suntem cel mai usor de multumit intre asternuturi. Eu cel mai bine ma simt in preajama unei fete la o petrecere :gasca: sau la un film, un loc in care sa fim noi 2 fara teama opiniei publice, credeti ca cer imposibilul?
Poate gandesc asha si din cauza ca am avut cateva probeleme in "dragoste" care petnru mine au contat foarte mult, si asha m-am schimbat si am ajuns cel mai bun prieten al fetelor (cele pe care le cunosc) dar m-am saturat sa tot fiu de nice guy, cel care le ajuta si pune prietenul deasupra sa, toate fetel care mi au placut au ajuns sa fie cu altii, de care nu sunt sigur ce intentii au, si deoarece am ajuns "best friend" cu ele am ajuns sa le traiesc problemele si sa fiu psiholog de relatii dar repet m am saturat, ce credeti ca ar trebui sa fac? :bang-bang-3: :death: :furios: :-t :don't-know: :help:

P.S. Ce credeti, baietii si fetele se vor intelege vreodata sau baietii vor vrea ceea ce vor mereu (stiti voi) si fetele ceea ce nu le pot oferi baieti (fara sa obtina ce vor). Care credeti ca este relatia cea mai buna, nu perfecta deoarece nu exista asha ceva.
P.S.S Multumesc ca m ati ascultat!!!

You can fly if you believe in yourself, da ajuta si niste red-bull ;)
NightCrawler

Invatacel
Invatacel

Re: Baieti&Fetele amestec exploziv!!!!!!!!

Postby Micha on Fri Feb 22, 2008 12:45 am

din pctul meu de vedere ca fata iti zic ca acel gand cum ca tipii vor sa te bage cat mai repede in pat nu e general, adica nu avem impresia asta despre oricine. Tine de atitudinea individului care incearca sa ne agate, de trecutul lui, de felul cum vbeste, cum se poarta. Si e f logic: nu o sa-mi treaca ever prin minte ca un tip timid care abia scoate un "buna "cand ma vede, fara sa lesine in fatza mea, ca va incearca sa ajunga in patul meu a doua zi. Cum iti mai ziceam intr-un topic, nu astepta asa mult pana faci un pas cu fata, astfel incat sa ajungi prietenul cel mai bun. Nu sari pe ea din seara 2 dar nici sa stai cu lunile sa o asculti cum plange dupa cine stie ce pampalau care nu merita. Actioneaza !

Iar cu fetele de care avusi parte, ouch, dar tu le alesei.. Hai ca poate nu iti dai seama din prima ce fel de om este dar dupa un timp se observa care e dusa cu pluta si care nu, iar fitoasele, pai daca nu le agati strict pt sex nu-ti bate capul cu ele, daca is asa de cand le-ai cunoscut nu o sa renunte ele la impresiile de diva. Cat despre fata timida, ia-o usor, las-o sa capete incredere in tine, sa se acomodeze. Incearca sa gasesti un subiect de discutie care sa nu-i dea posibilitatea sa raspunda doar cu da/nu, ceva care sa-i puna imaginatia la incercare. De exemplu pe mine ma scoate dintr-o stare de genul, un tip care se prosteste putintel, care ma face sa rad.... nu spun ca tre sa o faci pe clovnul dar tre sa-i gasesti pctul "sensibil" care sa o faca sa fie mai destinsa, ceva despre care ii place sa vbeasca, despre care ar putea vbi in sir, tre sa fie. Poate te plictiseste odata ca nu-i mai tace gura dar pe urma poate o sa fie mai receptiva la subiectele de conversatie care nu sunt despre hobbyurile si pasiunile ei.

Si da ne place la neeeeeeeeeeebunie sa ne jucam cu baietii, dar nu neparat intr-un sens rau. Sa zicem ca ii testam de fapt, daca merita, daca ne fac fatza, cum se poarta in anumite situatii, chestii de genul
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Return to Fapte si Gesturi In Iubire