If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Emo Style

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Re: Emo Style

Postby whiz-kid on Sun Nov 04, 2007 6:06 pm

Emo e un fel de manea rock cantata de pusti care au senzatia ca totul e desertaciune si ca ei sunt detinatorii unui adevar doar de ei stiut.. :lalala: Ca "viata este o vale a plangerii, plina de dureri" credea si Schopenhauer, dar el a umplut niste carti cu argumente! si nici nu se dadea cu dermatograf in exces.. ;)

NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Descurcaret
Descurcaret

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Postby DunkelKid on Wed Dec 26, 2007 1:06 pm

1) Nimeni nu are dreptul sa dea in nimeni fara motiv. Si faptul ca acele persoane se plang.. WTF, e dreptul lor sa se planga, nu vine nici unul la tine si te leaga sa ti se planga tie. Mi se pare deplasat ca orice nu are defectele tale si are alte defecte sa merite o bataie
2) Din ce am cunoscut. Emo.. emo..
Fete: Pai, cel putin la nivel local, inainte de a se deschide intr-un asa hal barierele internetului isi gaseau alinarea fie considerandu-se 'Punkerite' (dupa cum se zice despre origini undeva mai devreme), fie considerandu-se 'Gotherite'. Sunt persoane ce, intr-adevar, sufera din atentia celor apropiati, nu si a tuturor celorlalti care se baga in seama, din pacate, intr-un mod violent in pragul anului 2008. Diferenta intre cele 2 stiluri era constituita mai putin de muzica ascultata si mai mult de stilul de imbracaminte. Acest curent inca nu a disparut. Odata cu extinderea internetului -> emo girls. Aici sunt 2 tipuri: 1) Persoanele ce adopta doar stilul de imbracaminte si asculta Panic at the Disco!, My Chemical Romance si din astea. Efectiv persoanele astea asculta mai mult emocore decat ceilalti. 2) Fete, de obicei din familii cu ceva probleme sau alte astfel de motive (au purtat ochelari si erau oameni ce le ziceau 'aragaz cu 6 ochi'...errr..4; au avut pb cu greutatea) care sufera teribil de lipsa de atentie (o sa vi se para ciudat) intr-un mod pozitiv (deci neaparat nu-si doresc bataie). Si au parte de atentia aceasta de la alte fete cu aceste probleme.
Baieti: Avand in vedere ca numarul e cu mult mai mic nu am avut ocazia sa-i intalnesc. In mare.. genul de persoane ce apeleaza la santaj sentimental pentru a obtine anumite chestii. Pierce-uri, par usor de tot lungut si de multe ori cu o suvita impletita. Se invart prin cercurile emo. In mod sigur nu afecteaza persoanele din afara cu nimic si nu exista vreun motiv de a primi o bataie de la acele persoane!
DunkelKid

Bebelush
Bebelush

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby whiz-kid on Wed Dec 26, 2007 3:33 pm

Dunkelkid..in primul rand Bun venit! :) Inteleg de ce esti revoltat..insa nu doar cei emo sunt agresati fara motiv..si de fapt, nimeni n-ar avea voie nici macar sa-ti adreseze un singur cuvant urat fara motiv...si rockerii iau bataie..si rapperii iau bataie..de la manelisti, de la tigani sau pur si simplu de la cei needucati,ce considera ca astfel sunt ei mai presus..Dar s-ar putea ca persoanele emo sa fie agresate mai frecvent, pentru ca s-ar putea sa fie vazute de catre ceilalti drept persoane slabe, neputincioase, usor de ranit..

NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Descurcaret
Descurcaret

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Postby DunkelKid on Thu Dec 27, 2007 1:59 am

Mai, cand spui manelisti nu-ti dai seama ca incluzi prea multe persoane. Nu muzica e problema, ci cultura. Si aici eu nu insir probleme de dorul lelei vorbind despre oameni ce nu vor citi niciodata aceste scrieri. Fac referire strict la niste posturi anterioare (pt cei care au ochi sa citeasca). Degeaba insiri probleme daca nu incerci macar a contribui la solutie.(exceptie cand cei carora le insiri problema contribuie la acest lucru). 'Anti-manele' - e la fel de rau ca 'anti-rap', ca 'anti-rock', ca anti-orice. Problema nu e constituita de fani, ci de cei ce incalca drepturile celorlalti.

Edit: PS: Merci pentru mesajul de bun venit (desi am mai postat eu acum cateva luni.. destul de multe)
DunkelKid

Bebelush
Bebelush

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Previous

Return to Filosofie si Psihologie