If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

ne doare comportamentul vostru

Arata lumii ca si pe tine te doare.

Postby Mario on Sun Jan 01, 2006 4:30 pm

Comportamentul unor barbati lasa de dorit asa este, nu inteleg faza asta cu refuzul, daca refuzi barbatul parca ii intorci fesul invers.

Si logodnica mea ma refuzat la inceput, pur si simplu credea ca sunt un golan, a dat o sansa relatiei si nici acuma nu ii vine sa creada ce a iesit din relatia noastra.

Barbatul este invatat si orgoliul nu il lasa ca vada unele lucruri altfel. ;)

Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Thu Jan 05, 2006 5:55 pm

iarasi orgoliul asta.... aceasta e cauza pt care nu sunt eu fericita pe deplin in relatia de acum...am alaturi un baiat minunat, fantastic numai ca nu ar lasa niciodata de la el din cauza nenorocitului astuia de orgoliu si asta ma soate din minti pt ca nu sunt capabila sa inteleg cum poate fi asa.... e cel mai dureros lucru sa stii ca desi te iubeste nu se va schimba niciodata pt tine pt ca e prea orgolios sa faca asta ... e kiar trist sa vezi ca se intampla asta
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby skumpika on Thu Jan 05, 2006 10:24 pm

Micha, mare adevar ai grait!!!!! Si eu sunt orgolioasa dar cred ca la barbati se intelaneste cel mai des un orgolit exagerat, idiot si bolnav (sorry guys :D ) Nu inteleg ce e atat de greu sa incerci sa faci pe placul partenerei cel putin la lucrurile simple, nu am cerut niciodata imposibilul. Si doare si mai rau daca tu lasi orgoliul la o parte si vezi ca el nu :(

Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Micha on Fri Jan 06, 2006 12:58 pm

skumpika wrote:Nu inteleg ce e atat de greu sa incerci sa faci pe placul partenerei cel putin la lucrurile simple, nu am cerut niciodata imposibilul. Si doare si mai rau daca tu lasi orgoliul la o parte si vezi ca el nu :(

si mie mi se pare ca nu cer kestii prea fanteziste si asa greu de indeplinit dar pur si simplu el nu vrea sa se schimbe. Tot incerc sa fiu eu cea care renunta pt ca sunt sigura ca dak nu as face-o nici eu nu ar mai fi nici o relatie, s-ar incheia totul insa uneori obosesc sa lupt singura, nu pot s-o tin asa mereu fara un mic efort si din partea lui. Eu am cam inteles ce fel de baiat este dar nu-mi dau seama de ce nu ma lasa nici pe mine sa fiu altfel decat el...o sa ajung sa seman cu el la un moment dat dak va fi tot asa si in continuare si nu prea ma incanta ideea asta pt ca as ajunge un om rece, inchis, prea orgolios sa vad ca-i fac sa sufere pe cei din jur, as fi incapabila sa arat ce simt...nu vreau sa ajung o astfel de persoana

Image
Micha

little devil
little devil

Postby skumpika on Fri Jan 06, 2006 7:14 pm

[ot]
...o sa ajung sa seman cu el la un moment dat...as ajunge un om rece, inchis, prea orgolios sa vad ca-i fac sa sufere pe cei din jur, as fi incapabila sa arat ce simt...nu vreau sa ajung o astfel de persoana
Daca el e asa, de ce mai stai si suporti? :([/ot]

Am intrebat azi un baiat "cand o sa va vindecati voi barbatii de acest orgoliu prostesc?" Raspunsul a fost simplu si mi-a placut: "cred ca...niciodata" :)

skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby MoshCraciun on Fri Jan 06, 2006 8:30 pm

[ot]@skumpika......raspuns gresit!
NEVER EVER EVER!!!........ :al-nabii:

p.s.........lasa ca nici cu voi, femeile, nu-mi este rusine....... :P [/ot]
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Micha on Sat Jan 07, 2006 3:41 pm

skumpika wrote:[ot]
...o sa ajung sa seman cu el la un moment dat...as ajunge un om rece, inchis, prea orgolios sa vad ca-i fac sa sufere pe cei din jur, as fi incapabila sa arat ce simt...nu vreau sa ajung o astfel de persoana
Daca el e asa, de ce mai stai si suporti? :([/ot]

acum nu e kiar atat de greu de suportat pt ca suntem la inceput si inca mai sper sa pot schimba ceva...cu timpul insa ma gandesc ca nu voi putea accepta mereu si asta ma sperie destul de mult...si are si multe alte parti minunate care nu sunt umbrite nici de departe de partea asta mai aiurea

Image
Micha

little devil
little devil

Postby skumpika on Sat Jan 07, 2006 3:48 pm

Nu se vor schimba niciodata...si asta ajunge sa doara. Cateodata sunt atat de incapatanati incat eu una ajung sa cred ca barbatii si femeile au conceptii total diferite despre "a iubi". Pentru mine inseamna sacrificiu pentru persoana iubita (cand e nevoie) iar pentru ei inseamna doar sa se simta bine langa cineva, eventual fara mari schimbari la ei. Doare....doare tare de tot. :(
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby p3g@s on Thu Mar 16, 2006 10:33 pm

sincer yo nu ma cred precum ai spus u micha...adik nu stiu despre cred fostele mele prietene despre mine(consider ca avand in vedere anumite circumstante au acum o parere proasta) dar yo am incercat mereu sa fiu acolo pt Ea...si atunci cand nu am reusit am cautat sa_mi cer scuze...oricum yo am gasit ceea ce spui u despre baieti la anumite fete sa stii..si nu vreau sa arunc gaina sau cum o fi proverbu in curtea vecinului dar asha mi s_a intamplat...oricum revenind..pot spune ca nici yo nu ii inteleg pe cei ce fac chestii de genu...yo cel putin inlemneam daca nu aveam veste de la persoana iubita in anumite circumstante..imi place sa fiu acolo pt persoana care o iubesc :lalala:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Re: ne doare comportamentul vostru

Postby Eagleman on Sat Dec 22, 2007 9:13 pm

@ skumpik ..... si eu eram asa .... distant , ma interesa doar ce ma privea exclusiv pe mine, egoist as spune, nepasator la problemele ei , defapt nici macar nu le vedeam d-apoi sa mai fiu si pasator...... apoi a trecut o perioada in care suferit enorm pentru ca spuneam ca nu sunt eu in totalitate de vina, eram constient ca sunt capabil sa ofer dragoste dar nu meritam sa o primesc inapoi, dar nu faceam nimic ca sa indrept asta.... si .... unde vreau sa ajung acum? .... am cunoscut de curand o fata la care am descoperit ceea ce imi lipsea cu adevarat din viata, NEBUNIA de a face si spune lucruri la care doar visai, o NEBUNIE aparte care nu face rau nimanui dar care aduce numai bucurii si fericire, un fel de legatura daca pot sa o numesc asa.... si am stat si m-am gandit , mai e cazul sa ma port asa? , am o problema si vreau sa o rezolv! , odata pentru totdeauna , am recunoscut si am recapitulat toate cele ce le-am facut si am hotarat, inca este timp sa ma schimb pentru ai arata ca IMI PASA, ca vreau sa fac ceva frumos din aceasta relatie ..... SUNT INCA LA INCEPUT, dar invat abia acum ce inseamna sa fii pe o lungime de unda, sa ii arat ce simt, ce vreau , sa vb despre ale mele si nu numai, sa insir pe masa toate grijile si problemele si sa incerc sa le rezolv impreuna cu ea.... zic ca sunt pe drumul bun... dar stiti voi vb aia: MULT A FOST , DESTUL MAI E.....
Eagleman - "Numai in pragul mortii pricepe omul pretul vietii" (Liviu Rebreanu)
- "As vrea sa n-am nimic din tot ce am doar pentru a avea mai mult alaturi de ea" (Gabriel Vidu)
Eagleman

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Ce le doare pe fete ?