If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

A trecut vremea scrisorilor de dragoste?

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

A trecut vremea scrisorilor de dragoste?

Postby Kelso on Wed Jan 24, 2007 1:51 pm

Cum ii spui partenrului ca il iubesti? Ii trimiti o felicitare electronica siropoasa sau ii scrii foarte des e-mail-uri dragastoase? Cat de des ii scrii insa scrisori de dragoste?

Chiar si in aceasta era a internetului, nimic nu se compara cu momentele in care deschizi o scrisoare, mai ales daca este vorba de una in care ti se spune cat de minunata esti. Poate chat-ul sau mesajele ce curg unul dupa altul in contul tau de e-mail sunt cele ce inlocuiesc clasica scrisoare de dragoste?

Cate dintre noi avem timp sa ne asezam confortabil la birou sau la masa din bucatarie si sa depunem efortul pentru a scrie ceva atat de personal, apoi sa cautam timbrul si plicul potrivit si sa o punem la posta? Un e-mail dureaza doar cateva minute, uneori chiar secunde. Ce spui, pe care il alegi?

Iti amintesti cuvinte si taceri? Era demult sau poate era ieri. Iti amintesti?
Eram pe-acelasi drum. Era demult sau poate e acum.

Sometimes I feel lost. It`s not because I don`t have a map, it`s because I don`t have a destination...
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Wed Jan 24, 2007 2:27 pm

[ot]Mai era pe aici un topic E-mail vs Scrisoare ... si cam aclasi subiect se dezbatea :D [/ot]
Sincer, eu prefer cea de a treia varianta, si anume live... Cand scrii o scrisoare sau un mail, minti mult mai usor, in schimb live e mai dificil sa minti, se simte mult mai repede... Si nimic nu se compara cu o declaratie live :heart:
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Sweet Insanity on Wed Jan 24, 2007 5:36 pm

Nu prea ma omor dupa mesaje de dragoste, dar as prefera de o mie de o ori o scrisoare scrisa de mana decat un e-mail sau o felicitare electronica.
Si sunt de acord cu Cherry, live e si mai bine :).
Iar ca raspuns direct la titlul topicului: intr-adevar scrisori de dragoste s-au demodat; majoritatea oamenilor considera ca le-a trecut vremea si nu mai apeleaza la asa ceva; intra pe mess si zic: I wuv U!.......

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby milisss2 on Wed Jan 24, 2007 9:04 pm

nu doar ca acu se cheama love sms :D
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby khaos1ft on Wed Jan 24, 2007 10:49 pm

Cherry wrote: Cand scrii o scrisoare sau un mail, minti mult mai usor, in schimb live e mai dificil sa minti, se simte mult mai repede... Si nimic nu se compara cu o declaratie live :heart:

Nimic nu se compara cu o declaratie live, de acord, dar de persoanele foarte timide ce zici? Se pierd si numai cand simt parfumul persoanei indragite...

Nu e chiar usor nici cu scrisoarea scrisa, ca la urma urmei, minti acolo, dar vezi tu..., ramane scris, si nu poti sa negi ce ai gandit atunci, cu toate ca scriind o scrisoare ai foooaaarte mult timp sa gandesti!

Eu zic ca scrisoarea scrisa nu tre sa dispara..., este ceva ce trebuie experimentat, nu pentru ceea ce inseamna o scrisoare prin scopul ei, ci prin sentimentul intens al celui ce o inmaneaza/trimite si al celui ce o va citi...

NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

baiat / fata ?: baiat

Postby martha on Wed Jun 20, 2007 6:04 pm

Eu ma dau in vant dupa scrisori recunosc!! Am certitudinea ca daca traiam in perioada cand nu era internet si poate nici telefon(macar mobil), m-as fi descurcat f bine si mi-ar fi placut foarte mult!!

Pt mine acea perioada a scrisorilor era una chiar romantica....asa ca mine!! :blush:
Eu scriu si acum scrisori,numai sa am cui!! :P
"Cel mai frumos lucru este universul./ Cel mai mare e spatiul,caci el le cuprinde pe toate. /Cel mai iute e spiritul,caci el alearga pretutindeni. /Cel mai intelept este timpul, caci el descopera toate."
martha

Chat-uitor
Chat-uitor

Re: A trecut vremea scrisorilor de dragoste?

Postby Keira on Mon Dec 17, 2007 2:22 pm

scrisorile de dragoste sunt bune pentru o relatie de la distanta. Daca iubitul/a e langa tine...nu prea isi au rostul decat, poate, pentru a completa o surpriza sau o atmosfera romantica.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby copilasu_l on Mon Dec 17, 2007 3:38 pm

Keira wrote:scrisorile de dragoste sunt bune pentru o relatie de la distanta. Daca iubitul/a e langa tine...nu prea isi au rostul decat, poate, pentru a completa o surpriza sau o atmosfera romantica.

Da-mi un singur motiv (dar bun) pentru care ar trebui sa scriu o scrisoare (care ajunge intr-o saptamana) cand pot foarte simplu sa ii trimit un mail(sau mesaj off-line pe mess) care ajunge in urmatorul minut. Probabil este ceva mai romantic(este scris de mine, scriu cu "lacrimi de dor" :P ) dar...prefer sa ii ajunga mai repede "misiva" mea :bebelush:
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby milisss2 on Mon Dec 17, 2007 6:49 pm

nu raspunzi la iesemeeeees :lalala:
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Return to Ce e-n mintea fetelor ?