If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cafeaua

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Re: cafeaua

Postby claesia on Mon Nov 26, 2007 7:33 pm

Intradevar cafeaua creaza dependenta ..e nociva pentru cei care au probleme cu sanatatea dar cred ca sa demonstrat ca e si benefica.Eu cand am renuntat la tigara am renuntat si la cafea dar in urma cu o luna am fost in germania in vacanta si am cumparat cadou pentru mama mea 2 pungi cu cafea Lavazza stiind cai place mult.Concluzia este ca de la o degustare am inceput din nou sa beau cafea hehe..,e fantastica ..are un miros si un gust deosebit.

Image
claesia

old nick: Laudinha

baiat / fata ?: fata

Postby MindGrace on Wed Nov 28, 2007 11:04 am

Cafeaua contine "cofeina", o substanta care daca este consumata in exces poate determina dependenta. In ceea ce priveste cafeaua, problema apare cand o consumam in cantitati din ce in ce mai mari.

S-a demonstrat stiintific faptul ca o cantitate moderata (1-2 cesti de cafea/zi) este benefica pentru organismul uman, incat ajuta la reducerea riscului de aparitie a cancerului de colon, a cirozei, a maladiei Parkinson, a diabetului etc. Pe termen scurt, cafeaua are efect de imbunatatire a performantelor, a vigilentei, a capacitatii de concentrare, alungand somnolenta si oboseala. Deasemenea, "raul" cafelei este acela ca scoate calciul din organism, poate cauza boli gastrice, cancer pancreatic, probleme la nastere etc...aviz celor care au gastrita, ulcer, probleme hepatice, hipertensiune sau probleme cu inima. Deci, CAFEAUA NU ESTE NOCIVA/ NU CREEAZA DEPENDENTA DACA O CONSUMAM IN CANTITATI MODERATE!

In ceea ce ma priveste, beau cafea cate 1 ceasca/zi, dimineata, indulcita neaparat cu miere de albine. :)
MindGrace

Invatacel
Invatacel

Postby MindLord on Wed Nov 28, 2007 7:03 pm

@mindyJr: Cu ce ziceai ca te ocupi de te pasioneaza despicatul firului in nucleloni si electroni ? (cafele, fobii.... ii fii ceva wikipedia umblatoare, probabil :P)

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby claesia on Wed Nov 28, 2007 10:06 pm

eu apreciez efortul tau MindGrace de a ne oferi o micuta explicatie despre efectele cafelei.
Image
claesia

old nick: Laudinha

Postby milisss2 on Thu Nov 29, 2007 1:00 am

cofee rulz ... period !

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Micha on Thu Dec 06, 2007 9:26 pm

aici la birou avem 2 automate de cafea la discretie: gratis si din belsug si cand se termina in jumate de ora e alimentat iar aparatul :))) Doar ca traiasca ciocolata calda in continuare. Tot nu ma apucasi de baut cafea. Iar daca sunt prea obosita atunci una bucata pahar mare de cafea machiatto dulce cu ciocolata la un loc e genial. Sincer nu ma trezeste deloc dar imi place gustul :D
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby MindLord on Fri Dec 07, 2007 12:02 pm

tot asa harnica esti, exact cum te stiam... Tzuce-te tata de copchil cu capu patratos :P
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Micha on Fri Dec 07, 2007 12:04 pm

dar unde intra harnicia in discutie daca zic ca nu beau cafea? :-/

Image
Micha

little devil
little devil

Postby MindLord on Fri Dec 07, 2007 12:44 pm

doh blondule! daca ramai obosita si somnoroasa sa nu vii sa ne zici acuma ca ii lucra ca si speedy gonzalez dupa aia :loool:
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Micha on Fri Dec 07, 2007 1:00 pm

ah, ah...... stati sa vedeti faza: am vazut io una bucata dovada ca speedy nu era de fapt asa rapid cum crede toata lumea. Depunea oleaca de efort si alerga pana la o piatra dupa care era ascunsa nush ce masinuta alba care il purta de colo colo. :D It's true, va jur

Si io lucrez din greu, normal... cine iti rezolva tie probleme de net la Neuf si toate demandele legate de abonament, huh? >:p Poate iti reziliez linia si iti bag cine stie ce chestii payante p-acolo.... Atat iti zic: nu ma 'nerva. :al-nabii:

Image
Micha

little devil
little devil

Previous

Return to Anomalii si dependente