Micha wrote:mi-a zis uby ca nu m-ar lasa sa ma culc si cu altul, adik o kestie in 3. Ma ref la el si inca un alt tip... nu e asa ca e f rau prietenul asta al meu?Tre sa renunt la fantezie se pare

Micha wrote:cine crezi ca ma mai vrea???? Si pe el l-am gasit cu greu dupa juma de an
!!!

eu cu 2 fete ?
.Damn nu stiu ce sa zic
.Pentru moment nu as zice nici da nici nu ,ORICUM ar fi
.

MindLord wrote:pai ca si restul tipilor de pe aci cu 2 fete merge treaba de minune.... dar sa nu fie prietena / iubita ca dupa aia apar poate complicatii![]()
iar sa fie inca un tip... yuck ... bleah... câh

nici un pic de motivare pt noi??!! ntz ntz ntz !
) nu prea imi sta capul la un "three some"... sau sa recunosc totusi ca ma mai gandesc vazand-o pe Angelina (Jolie pt necunoscatori, rusine voua !
) ca poate ar fii acolo o posibilitate, dar revin repejor la realitate... So, nu prea cred ca o sa propun prea degraba EU prietenei o "tura" cu inca o tipa ( si, repet, in mod cert NU o sa fie cu un dude). Cat despre faza cu alte doua fete de care ziceai tu, pana acuma nu prea m-a omorat ideea cand eram cu cineva... astea doua se exclud se pare
(dar asta e alta mancare de peste - uh, aproape ca ma surprind si pe mine cu finetea asta : proxenet si mancare intr-un singur cuvant, not bad !
)
ca poate vrei sa ne spui si tu cum stai la capitolul 3

apare nesiguranta pe urma, gelozie.. Sa o faci cu alti 2 tipi in timp ce tu ai pe cineva iar e belea (aici e valabil si varianta cu 2 fete normal). Problema e ca partenerul/a va accepta cam greu o fantezie de genul, creca munca de convingere cu el/ea e cea mai mare provocare pt ca nu poti sa-i spui hodoronc tronc iubitului/iubitei ca tu vrei o a 3a pers in pat. Apoi entuziasmul prea mare te va ajuta sa gasesti usor pe cel de-al treilea "jucator"

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests