If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Destainuirile unui angajat al Mc Donald's-ului 100% true

Iti place sa gatesti? Sau doar iti place sa mananci ce gatesc altii? Zi-ne despre prima mancare gatita de tine, despre ce retete stii si de ce nu despre ce retete ai inventat chiar tu.

Moderator: Alinutza_19

Re: Destainuirile unui angajat al Mc Donald's-ului 100% true

Postby khaos1ft on Wed Sep 26, 2007 5:24 pm

fiind branduri de renume mondial, nu-si permit sa-si strice imaginea si de aceea si Mc si Caca-Cola si Pishi-Cola s.a.m.d. investesc bani grei in "ascunderea" unor adevaruri neplacute pt ele

de asemenea, fiind branduri de renume mondial, au concurenta puternica chiar "violenta" si e posibil ca astfel de dezvaluiri sa fie urmarile unor investitii masive intr-o campanie de denigrare...

cine stie adevarul? eu mananc cartofi de la Mc cu sos de usturoi de la KFC :)) si-as vrea sa ma mai nasc o data...

NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby milisss2 on Wed Sep 26, 2007 7:21 pm

Vorbim din auzite si ne dam rotunzi ... eu unul nu am auzit de probleme de sanatate si nici de scandaluri pe tema consumului de cola (exceptand cazurile de consum exccesiv).... si au zeci de milioane de consumatori zilnic. Daca "imping" bani cuiva ? ... hmmm adevar ? sau mit provovat ce companii rivale producatoare de scucuri "100% naturale" ?? Greu de zis ..nu ?

De faptul ca toate au un grad mai mare sau mai mic de toxicitate ? ... HELOOO ...uite ce aer respirati zi de zi ... cana aia de cola zilnica e cea mai mica dintre problemele de la capitolul asta ...si macar aia nu te pune nimeni sa o cumperi si sa o bei.
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby khaos1ft on Wed Sep 26, 2007 11:15 pm

fiecare dintre probleme luate separat reprezinta foarte putin, chiar ceva de nebagat in seama, dar adunate, o cana de cola, cu un fum inspirat de la vecinu, cu o noxa proaspata trasa in piept, si altele mori incet, doar ca mai repede decat cel mai incet posibil

NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby uby_4u on Thu Sep 27, 2007 9:02 pm

OFF-Topic
@ Voodoo - dar de faza cu Izvorul Minciunilor, parol, Minunilor nu stii? =))
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby Voodoo on Fri Sep 28, 2007 12:35 am

OFF-Topic
nu, nu stiu nici de danone, nici de kfc, nici de cola, nici de galmopan.. imi explica si mie cineva?

Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com

Postby kez|zek on Fri Sep 28, 2007 1:51 am

khaos1ft wrote:fiecare dintre probleme luate separat reprezinta foarte putin, chiar ceva de nebagat in seama, dar adunate, o cana de cola, cu un fum inspirat de la vecinu, cu o noxa proaspata trasa in piept, si altele mori incet, doar ca mai repede decat cel mai incet posibil

ok , deci practic in loc sa mori la 80 de ani o faci la 70 . sa-mi explice si mie cine naiba isi sacrifica mici placeri din tinerete (asta in cazul in care acceptati ideea viciu-placere) pentru a trai inca nu stiu cati ani la batranete .
I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

coca cola spala sangele si danone are cam multa dioxina

Postby Snappy on Fri Sep 28, 2007 8:56 am

Voodoo wrote:
OFF-Topic
nu, nu stiu nici de danone, nici de kfc, nici de cola, nici de galmopan.. imi explica si mie cineva?

[1] cu Danone a fost un scandal cum ca foloseau o cantitate cam maricica de dioxin? in al lor iaurt...

uite ceva detalii: [1], [2], [3], [4]
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby sorin_br on Sun Nov 11, 2007 7:55 pm

1. E chiar 100% adevarat?
2.De ce e fost angajat?
3.EU CRED CA E O MARE minciuna
sorin_br

Bebelush
Bebelush

Postby Snappy on Tue Nov 13, 2007 12:30 pm

mai - real sau ireal - curios e faptul ca McDonald's a lansat de curand acea reclama cu adevarul despre produsele McDonald's

nu cumva se simteau amenintati de cele scrise in acest articol? [care a circulat pe mai toate forumurile]

ceva e cam dubios... :mancand:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby Nina on Wed Nov 14, 2007 10:26 pm

Om trai si om vedea...tineti-ma si pe mine la curent cu aceasta campanie cu adevarul despre produsele McDonalds.
Ce pot sa va spun e ca aici, in Strasbourg, e greu sa treci pe langa un McDonalds, miroase de iti ia nasul a ulei din-ala industrial si a alte chestii dubioase. Pe mine nu m-a atras niciodata in mod deosebit Mc-ul, da cunosc atatia pusti de cativa anisori care sunt nebuni dupa Mc....ma gandesc ca poate nu sunt chiar asa innebuniti dupa bani cat sa faca asemenea nebunii....pe de alta parte, imi e greu sa cred ca nu exista controale si ca poti sa servesti orice nebunii in conditiile in care cica te ingrozesti doar citind eticheta chestiilor care compun produsele finale.
Nu cred ca e carne pura in diversele produse McDonalds....dar parca nici nu imi vine sa cred ca pun gaina cu pene cu tot......
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to La bucatarie