If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

de ce majoritatea fetelor vor baieti rai?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby One4You2Love on Fri Nov 03, 2006 6:39 pm

Da fetelor, asa e, aia buni, romantici, care stiu cat de cat sa se poarte cu o fata, va stau in gat. Va bateti joc de ei si-i transformati in baieti "rai"

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby emmy20 on Fri Nov 03, 2006 10:00 pm

eu nu stiu ce vreti sa spuneti prin baieti <rai>///cred ca depinde de ce intelege fiecare prin acest termen...pt mine personal are urmatoarea definitie si anume<betiv ,violent ,si cu un comportament care lasa de dorit.,unul care se <<ocupa>>cu droguri.si care nu e de <<casa>>..>in rest .... :s123: stiu insa cum mi-ar place sa fie... :)
scuzati-mi coerenta dar sunt un pic obosita... :D
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby not_so_innocent on Tue Dec 26, 2006 2:22 pm

nu stiu nu am fost niciodata cu un astfel ede baiat, nici nu cred ca voi putea fi nu ma caracterizeaza
nu stiu nici eu nu mi pot explica
poate pt ca ceea ce nu ai prea des te atrage si te face sa ti doresti acel ceva, u chiar crezi ca acele fete carora li se adreseaza cu fa marsh c***o si altele se simt bine
tre sa fii nebuna sa ti placa

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Kelso on Tue Dec 26, 2006 4:47 pm

One4You2Love wrote:aia buni, romantici, care stiu cat de cat sa se poarte cu o fata, va stau in gat. Va bateti joc de ei si-i transformati in baieti "rai"

Si cine spune ca aia "buni si romantici" stau "in gat" fetelor/femeilor?
Stii ce cred eu?
Ca voi generalizati ingrozitor de mult ... daca o femeie te-a dezamagit consideri ca toate femeile sunt la fel .. insensibile,materialiste,manipulatoare..etc.
Nu zic ca nu o fi asa,dar numai unele sunt asa cum va imaginati voi.
Probabil ca si noi ar trebui sa gandim la fel, ceva de genu' "barbatii e porci" si unde am ajunge?
Daca odata ai intalnit o persoana care te-a dezamagit nu inseamna ca si celelalte persoane care vor urma vor face aceleasi greseli.

De ce fetele vor baieti rai?
Cred ca ideea de "baiat rau" le gadila orgoliul.... o femeie prefera mai degraba o combinatie...duritate amestecata cu tandrete si tot asa...sper ca ati prins ideea :D
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Re:

Postby andreeam on Sun Nov 11, 2007 9:59 pm

One4You2Love wrote:Da fetelor, asa e, aia buni, romantici, care stiu cat de cat sa se poarte cu o fata, va stau in gat. Va bateti joc de ei si-i transformati in baieti "rai"

intotdeauna am zis ca baieti buni sunt putini...iar cei care sunt sunt "stricati" de fetele rele

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Previous

Return to Momentul Adevarului