If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce le-ai ascuns parintilor tai?

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby uby_4u on Thu Jun 28, 2007 12:58 am

faptul ca nu mai am 13 ani de ceva timp :)

'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MoshCraciun on Thu Jun 28, 2007 10:51 am

OFF-Topic
ce vrea oare @iubita sa spuna...... :-?
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby not_so_innocent on Thu Jun 28, 2007 11:05 am

OFF-Topic
asta ma intreb si eu desi ma duce gandul al ceva :-"

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com

Postby uby_4u on Tue Jul 03, 2007 1:20 am

pai.. hai sa ii explic Moshului.. ca nema cadou la iarna.
Mama meA a plecat din tara cand aveam 13 ani. De atunci, am mai vazut-o doar anul trecut. Ideea e ca ea nu mA vede ca un copil de 16 ani, ea a ramas cu imaginea de cand a plecat... adica pt ea s-a rupt filmul atunci. Tata... Tata nu stie multe despre minE :)) e mai ciudat. Acum lor li s-ar parea (probabil) extremd e iesita din comun - chiar anormala - relatia meA cu Sp2. Sper ca ai inteles.. daca nu.. mai explicam :P

@ Alis, degeaba te gandesti .... la... ceva :)
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

Postby BuRn on Tue Jul 03, 2007 1:45 am

note in liceu,absente,chiuluri(nu au fost multe),faptul k anu trecut am venit pt a zi in gl,restante,relatii,iesiri prin club,betii.......foarte multe lucruri in general

BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby MoshCraciun on Tue Jul 03, 2007 9:45 am

OFF-Topic
@uby.....incepe usor usor sa intelege si eu.... :s102: ..... da cand sa ma crede atotstiutor... ma poticni pe "degeaba te gandesti la....ceva". Adica de cand va ailaviu... voi nu alea alea?..... :s102:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Re: Ce le-ai ascuns parintilor tai?

Postby violeta on Mon Sep 24, 2007 9:15 pm

OFF-Topic
moshule nu fi indiscret :loool:

alor mei le-am ascuns multe lucruri..nu aveam curaj sa vorbesc cu ei..pana intr-o zi cand sora mea i-a spus mamei ca am prieten..dupa vreo 2 saptamani de relatie..iar tata a aflat dupa 3 luni..si m-a sursprins reactia lui..a fost chiar foarte buna :bravooo: ..de atunci am inceput sa discut mai mult cu ei..desi nu atat de mult incat sa ne apropie unii de altii foarte mult. Acum le ascund pretul hainelor si cosmeticelor :loool: ...daca afla nu-mi mai trimit bani :blush:
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com

Postby Micha on Wed Oct 03, 2007 11:01 pm

toate chestiile rele :D adica eu nu le consider rele dar ei da :P

ca si burn, am ascuns si eu absente desi nu chiuleam cine stie ce mult, note proaste atat cat puteam (adica pana veneau la sedinte), relatii, betii crunte (de fapt nici cand am fost doar ametita nu au aflat), bani prin casa (pe care nu-i mai gaseam nici eu :)) ), haine pt ca si asa mama crede ca am prea multe si le descopera abia dupa luni de zile, scrisori si poze pe care nu ar trebui sa le vada, plecari prin tara, adica: nu au stiut ca am fost la Pitesti de vreo 2 ori inainte sa afle ca eu sunt cu Cata de ceva vreme si lor le-am zis ca sunt la Lepsa respectiv undeva pe langa Bran la o conferinta AIESEC, am fost la Zalau si ei stiau ca-s la Pitesti, am plecat la Bucuresti imediat dupa ce au iesit ei din casa sa mearga la munca si m-am intors in aceeasi zi seara pe la vreo 11 si ei credeau ca sunt la munca :)) , am fost la Iasi si ei stiau ca-s pe la padure sau nu mai stiu exact unde am zis ca sunt, am fost la Constanta si Medgidia (in aceeasi zi) si ei stiau ca-s la biblioteca la sala de lectura, am fost la Baile Olanesti si le-am zis ca-s la Bucuresti la o formare trimisa de la munca, am fost la Cluj si lor le-am zis ca-s la Vatra Dornei ca era umpic mai aproape de casa :P si inca o data la Bucuresti inainte sa-l cunoasca pe prietenul meu actual cand le-am zis ca ma duc la Priza si stau peste noapte. Plus iesiri la plaja cand le ziceam ca ma duc la padure ca stiu ca nu am voie la soare si s-ar fi suparat. Cand eram mica la tara, ieseam la discoteca pe geam si niciodata nu au aflat :D Nu le zic de cate ori fac sex si cu cine :death: si nici unde sunt ascunse kestiile kinky detinute de catre je :loool: Nu stiu de toti banii pe care i-am dat lu' frate-miu... what else.... lu tata de exeplu nu i-am zis ca ma mut in Bucuresti: i-am zis ca ma duc la o formare la Buc la care m-au trimis astia de la munca dar numai pt 2 luni si apoi vin acasa. A aflat insa de la var-miu ca nu ma mai intorc la vreo 2 sapt dupa ce am plecat si a plans saracul o zi intreaga :bocitor: Acuma gata si-a revenit, ma ameninta doar cu bataia cand vin acasa :box:
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby Kelso on Fri Oct 19, 2007 1:39 am

Ca nu mai am bani pe card. :D
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby nu_conteaza_nicku on Sun Nov 11, 2007 3:26 am

eu sunt mai sincera asa..la 15 ani fumam cu bunicii mei(kare sunt parintzii mei),note mici am avut mereu,absente sub 150-250 nu terminam nici un semestru :D si multe alte lucruri de genu asta ,la 13 ani bunika meu kare a fost medic chirurg mi a dat pierce in buric ..am vrut sa ma fac blonda intr a 8 a ,nici o problema:D nu am avut deci de ce sa ascund nic nimik..doar cu baietzii au fost cv probleme,si cu banii multzi pe care i am furat de la ei si kare prob o sa i fur in continuare :blush:in rest totul a fost mai mult decat ok :aha: :yesss:
never trust nobody
nu_conteaza_nicku

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie