If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

politicienii = pupincuristi ?

Discutii legate despre ceea ce se intampla zi de zi la noi si nu numai... Cu alte cuvinte haideti sa "disecam" politica si politicienii...

politicienii = pupincuristi ?

Postby Snappy on Mon Oct 29, 2007 10:55 am

am auzit azi la Europa FM o discutie foarte interesanta...

de ce mereu cand moare o mare valoare nationala toti cei mari din tara asta vin sa-l planga? sau sa isi exprime public regretul?

cum se face oare ca pana au murit respectivii niciunul din ei nu i-a ajutat cu NIMIC?

exemple? Gil Dobrica... cati ani s-a chinuit traind la limita decentei? si de altfel toti il numesc acum MARELE Gil Dobrica... oare il ajuta cu ceva? daca atat timp cat a trait s-a chinuit cum numai el a stiut, degeaba dupa moarte il laudam...

acum la fel si cu Dobrin...

deci? ce parere aveti? politicienii sunt niste mari pupincuristi care fac orice pentru ceva publicitate gratuita? [eU sunt sigur ca deja credeti asta, dar as vrea sa discutam putin pe marginea subiectului] :)

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Re: politicienii = pupincuristi ?

Postby Micha on Mon Oct 29, 2007 12:49 pm

e reclama gratuita, de ce sa nu profite. Plus ca asa e frumos si e de asteptat ca ei sa se prezinte cu flori la mormantul lui x sau y. O fac din obligatie mai mult. Cum ar fi sa nu-si arate fatza pe acolo nush ce mare vedeta, om politic etc? Iti dai seama ce fel ar fi privit de restul, mai dau pe urma si motive de discutii. Asa, se prezinta pe acolo 5 minute, condoleante peste condoleante, niste lacrimi cu greu scurse din ochi eventual si pe urma apare in fata natiunii ca un om caruia ii pasa, care apreciaza valorile nationale si isi face si nitica publicitate de-l ajuta in campanie pt ca poporul e prost si crede ca aluia chiar ii pasa.. si toata lumea e happy pana la urma
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Mon Oct 29, 2007 1:27 pm

da, dar de ce nu ii apreciaza pe acesti oameni MARI decat DUP ce mor?

cu ce ii mai incalzeste pe respectivii? crezi ca e important sa fie o glorie dupa moarte daca au trait o viata in mizerie? fiind uitati de cei ce-acum ii ridica in slavi ?

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby milisss2 on Mon Oct 29, 2007 3:57 pm

pffff hai ma ! ... 90% din noi avem rude care nu ne vedem cu anii dar daca e vorba de o inmormantare mergem. E o chestie de respect. Era mai rau daca lumea devenea complet indiferenta la astfel de evenimente.
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Cherry on Mon Oct 29, 2007 5:06 pm

Haideti sa fim seriosi... Nu numai politicienii fac asta. Toti facem asta! Va mai amintiti cum acum ceva timp toti va aratati regretele dupa Laura Stoica? Sau dupa Octavian Paler? Cati mai stiu? Si va zic sigur ca la toti a fost o chestiune de moment. A murit si asta... Acum se mai gandeste careva la ei? NU, si nici nu o sa se mai gandeasca... Asa e firea noastra, sa mintim, sa ne prefacem ca ne pare rau... De fapt nici atunci nu regretam... si paremi-se ca am si spus-o... Nu am avut niciun sentiment cand a murit Laura Stoica sau altii. Si nu are rost sa ma prefac. Nu stiu pentru cati dintre cei care si-au exprimat regretul chiar a insemnat ceva moartea acestor oameni. Probabil pentru foarte putini.

Nu numai politicienii fac asta, ci si noi, oamenii de rand, numai ca politicienii sunt mereu pe la televizor, prin ziare, si pe ei ii vede lumea ca se plang... Oricum si unii si altii, o facem doar de ochii lumii, nu pentru ca ne-ar fi afectat cu adevarat! Si chiar daca o sa ma contraziceti, o sa stiti de fapt ca am dreptate. :P

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby milisss2 on Mon Oct 29, 2007 5:48 pm

seseee ....mai traiesti bre ?!?!? :D
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Tue Oct 30, 2007 2:57 am

Haideti, mai! Doar nu credeti ca toata lumea sufera pentru ca nu-stiu-cine a murit!!!!
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Return to Politica