If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce doresc femeile de la un barbat?

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

Re: Ce doresc femeile de la un barbat?

Postby Micha on Thu Oct 25, 2007 6:37 pm

tu kiar vrei sa mi-o iau cu orice pret... io chiar credeam ca ma iubesti, that i'm important to u, da' vad ca tu faci pe drq-n sapte sa ma capacesti si de la distanta... bad mindy, very bad :bang-bang-2:

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Nina on Thu Oct 25, 2007 9:09 pm

@MindLord: Exemplu de miss Romania care a fost cuplata o tona de ani cu un sarantoc=> Nicoleta Luciu + Dinu Maxer=LOVE
E adevarat ca acume cuplata cu un tip plin de bani, dar la cat de prostutza este ea, sigur l-a iubit pe individul ala si daca el nu ii dadea papucii ramanea la nesfarsit cu el, cu bani sau fara. Si sa u imi spui tu mie ca acum 10 ani avea Dinu Maxer vreun ban....serios ;)
___________________________________________________________________________________________________qed
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby MindLord on Thu Oct 25, 2007 11:23 pm

bai nina, nici luciu nu cred ca era acuma vreo 10 ani ceva bunataciune ca abia daca avea varsta la care sa poata sa faca ce vrea :)) so...macar sa fie majore exemplele alea, ca nu vorbim aici de corupere de minori :loool:

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby me_icegirl on Fri Oct 26, 2007 2:27 am

Dupa un "print full options" se uita femeile care nu au bani - pentru ca doar el le poate scoate din intunericul in care stau izolate - sau cele care au bani si cauta pe cineva pe masura (de cele mai multe ori aici e vorba de orgoliu si "ochii lumii" - anturaj, media, etc).

In acelasi timp, exista foarte multe femei care isi castiga singure banii si pentru care nu este atat de important contul lui din banca. Daca el ii ofera dragoste, respect si intelegere la maximum, iar ea are suficient pentru amandoi (si traieste cu el in armonia necesara pentru a mai produce si alti bani)... atunci chiar nu mai conteaza ce avere are el. Problema este ca tipul trebuie sa fie smart pentru ca o femeie desteapta nu obisnuieste sa tina langa ea un prostovan de care rad si curcile cand deshide gura. O femeie nu isi risca reputatia pentru un necioplit. Daca sunt exceptii, cu siguranta ea il pastreaza pentru poftele in pat si nu-l scoate in societate pentru ca risca sa se faca de rusine.

In fond, la ce se rezuma o relatie? La respect si intelegere. Acum va iubiti. Dar cand veti fi batrani si veti avea pielea zbarcita, cand iubirea se va fi transformat in ...ce vreti voi, cu ce veti ramane?

Un barbat care stie sa respecte, sa accepte si sa inteleaga... poate sa nu fie plin de bani, dar cu siguranta va fi si iubit si apreciat.

Un necioplit... va primi cu siguranta portii de sex regulate. Si cam atat.

@Nina -> Nicoleta Luciu nu este deloc o femeie prostuta. ;)
"HE will wipe away all their tears. And there will be no more death or sorrow or crying or pain. For the old world and the evils are gone forever." => Revelation 21:4
me_icegirl

Descurcaret
Descurcaret

hi5 profile: http://aura.tfm.ro
baiat / fata ?: fata

Postby Nina on Fri Oct 26, 2007 8:37 am

mie mi se pare usor naiva.....nu am zis prostutza in sensul rau, am vrut sa zic ca, din cate an dedus eu, nu cred ca s-ar fi gandit ea sa il paraseasca pentru unul cu mai multi bani....zic...nu stiu sigur!

@MindLord: in 1999 a castigat miss Romania, deci era destul de bunicica(stiu ca 2007-1999 nu este egal cu 10, dar e pe aproape).

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Previous

Return to Ce e-n mintea fetelor ?