acum serios... de ce majoritatea fetelor se topesc cand vad cate un "baietzash" de "carter"... "dur"...
zau ca nu inteleg?... ma refer aici la acei baieti... mai... nu stiu cum sa le zic... nu vreau sa jignesc in acest post pe nimeni... deci acei "indivizi" care o trateaza doar cu "marsh fa d-aci"... "ia vezi n-ai alta treaba?"... "ia cauta-ma mai incolo"... etc...
eu am ajuns la o concluzie care sincer ma sperie (si nu glumesc aici)...
asa cum am zis... nu e nici o gluma... doar de aceea scriu asta aici la MOMENTUL ADEVARULUI... deci... fetelor... imi puteti raspunde si mie?... ma puteti oare lamuri?... sincer nu prea cred
veti spune ca nu toate sunt asa... stiu... de aceea am si specificat ca majoritatea sunt asa... dar... totusi... acea majoritate eu personal o vad crescand
de ce oare sunt din ce in ce mai putine fetele ce mai cred in cuvinte? baietii care mai cred in vorbe frumoase? in gesturi frumoase?... oameni pt care sa conteze iubirea?... oameni pentru care un simplu gest, o simpla vorba sa valoreze cat toti banii din lume?... de ce conteaza oare pentru asa de multi banii astia?... toti vrem sa avem bani. de acord, dar mai bine sarac si iubit decat bogat si urat de lume... asa zic toti, dar cand mirosul banilor se apropie de ei uita tot... de la prieteni la... tot...
in final... sa revin la ideea topic-ului... de ce???
nu cred ca mi se va raspunde anul acesta, asa ca... poate voi afla in 2005... sau poate voi urma ideea aceea ce ma speria... vom vedea...

)Oricum..asta o sa ramana una din multele enigme ale omenirii...

) meu si am ajuns noi la concluzia ca el e bad guy si eu sunt o fata cuminte. dar de ce ne simtim atrasi? tocmai d'asta. el s-a saturat de fetele alea din cartier, "de cartier" (daca intelegeti..) eu vreau sa scap oarecum de stat in casa, etc.
...