by crash_grl on Mon May 29, 2006 9:44 pm
se vad si ink de multa lume cred eu pt k unele prezinta realitatea intr-o oarecare masura...parti din ea....si in plus ele sunt un fel de ideal...e ceva intrigant,captivant-sa spunem asa-k sa se vada unde se ajunge.....in ultumul timp nu mai vedem telenovelele clasice
si mai ales k sunt si la noi cateva...nu prea pe gustul meu...dar ma rog....
este o industrie si asta
in ceea ce priveste personalitatea nu cred...depinde acum si de cadrul familial,si de varsta la care te afli,de mediul tau,de prietenii tai
un simplu serial nu iti poate influenta chiar personalitatea....iti poate induce cateva modalitati de a te comporta-maybe-
depinde de caracterul si de modul in care tu receptionezi imaginile de pe tv si cat de mult te impresioneaza ce se intampla acolo
asa putem sa spunem si depre filmele in care se desfasoara un razboi,sau cele care au multa violenta k acelea pot influenta chiar psihicul si se poate si la aceste genuri de productie
dar mai zic o data tine mult de tine,de persoana ta,de bagajul tau psihic,emotional,comportamental.atitudinal.etc
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...