If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Telenovelele pot influenta personalitatea?!?

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Telenovelele pot influenta personalitatea?!?

Postby Nina on Mon May 29, 2006 9:07 pm

Parerea mea personala este ca telenovelele cultiva niste comportamente ce descriu tipologii umane duse la extreme, gen zane bune si scorpii cu sufletul negru de rautate. Cred ca aceste comportamente pot fi intelese gresit de un om putin instabil si pot genera niste sentimente nocive.
Culmea e ca acest gen de productii inca se mai vinde bine pe piata.... e ok din partea mea.... dar cum ii protejam pe cei care nu fac diferenta intre tipologie si comportament uman normal?

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby crash_grl on Mon May 29, 2006 9:44 pm

se vad si ink de multa lume cred eu pt k unele prezinta realitatea intr-o oarecare masura...parti din ea....si in plus ele sunt un fel de ideal...e ceva intrigant,captivant-sa spunem asa-k sa se vada unde se ajunge.....in ultumul timp nu mai vedem telenovelele clasice
si mai ales k sunt si la noi cateva...nu prea pe gustul meu...dar ma rog....
este o industrie si asta
in ceea ce priveste personalitatea nu cred...depinde acum si de cadrul familial,si de varsta la care te afli,de mediul tau,de prietenii tai
un simplu serial nu iti poate influenta chiar personalitatea....iti poate induce cateva modalitati de a te comporta-maybe-
depinde de caracterul si de modul in care tu receptionezi imaginile de pe tv si cat de mult te impresioneaza ce se intampla acolo
asa putem sa spunem si depre filmele in care se desfasoara un razboi,sau cele care au multa violenta k acelea pot influenta chiar psihicul si se poate si la aceste genuri de productie
dar mai zic o data tine mult de tine,de persoana ta,de bagajul tau psihic,emotional,comportamental.atitudinal.etc
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Mon May 29, 2006 10:27 pm

in general media, in particular telenovelele. cunosc o fata, are 24 (daca nu chiar 25 de ani) cu ceva probleme, care a fost si este in continuare serios influentata de ele... tipa indragostita de un baiat care i-a fost coleg in clasele primare.. nu l-a mai vazut de cativa ani, este extrem de naiva tipa si-mi spunea ca ar face orice ca sa-l "castige" ...si chiar daca tipul are prietena, o sa-l desparta de ea, stie ea cum ca a vazut la tv in nush care film..
in fine, nu vreau sa intru in detalii, dar influenteaza si inca prea mult. :sht-up:

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Keira on Wed May 31, 2006 10:34 am

Daca ar fi numai telenovelele singurele care ar influenta o persoana ar fi fffffff.bine. Dar de filmele cu crime si violenta, ce sa mai spun!
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby p3g@s on Sun Jul 29, 2007 2:08 pm

[ot]Vorba lu terminator... I'll be back :box: .... I'm so drepessed :(([/ot]

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Re: Telenovelele pot influenta personalitatea?!?

Postby violeta on Thu Oct 18, 2007 9:37 pm

Am intalnit persoane care mi-au spus ca se lasa influentate de telenovele..ca incearca sa rezolva problemele exact ca in acele seriale.. o persoana mi-a spus ca o anumita telenovela are efect pozitiv asupra ei..ca o ajuta sa iubeasca( :don't-know: ), iar alta persoana mi-a spus ca e exact invers..ca din cauza telenovelelor isi face iluzii in privinta nu stiu cariu baiat...

...cand eram mica ma uitam si eu la telenovele dar nu pot sa spun ca au avut vreun efect asupra mea...ma lasau rece si acum e la fel..nu ma mai uit de vreo 2 -3 ani la ele, nu ma mai intereseaza acest gen de serial. :yesss:
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com

Return to Sentimente Nocive