eu inca mai cred in relatii de prietenie stransa intre un baiat si o fata... Sunt insa acum intr-o situatie aiurea umpic pt ca tre sa ma impart oarecum intre iubit si prieteni.. Moare de fiecare data cand ma suna careva sau de iesit in oras nu mai zic. Ce drq e asa ciudat de crezut ca nu toti tipii din jur vor sa se culce cu mine sau eu cu ei? In afara de cole creca in sinea lui turbeaza la orice nume de tip despre care ma aude mentionand, fie ca mai pastrez sau nu legatura cu persoana respectiva

Nush, de cand eram pusti mic mic m-am inteles mai bine cu baietii si am putut sa vbesc altfel cu ei decat cu o fata, acum 3/4 din prietenii cu care stau si pastrez legatura mai mult, sunt baieti. Nush, eu cred ca daca eu nu vreau ceva mai mult de la un tip cu care se presupune ca sunt prietena apai nu-s sanse sa se ajunga la altceva mai mult decat relatia aia de amicitie. Degeaba o fi tipul disperat si-i atarna limba de zece coate afara de si-o face cravata daca eu nu ii permit sa treaca peste un anumit prag. Nu mi se pare ca din orice prietenie dintre o tipa si un baiat iese cu sex, ce drq.... stiu sigur ca bobo are ganduri de-astea perverse

deci emo, la cat mai multe nopti pierdute impreuna

De mindy nici nu mai zic