If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele si baietii - doar prieteni?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby alo_salvarea on Wed Mar 22, 2006 11:14 am

Care e problema? De ce e sexul vinovat? nu inteleg... adica daca faci sex cu cineva in repetate randuri te indragostesti automat? Get real people..... si daca iti petreci foarte mult timp impreuna cu persoana respectiva fara sa faci sex nu te poti indragosti? Eu cred ca sex-ul e doar o scuza...

Image
Crazy.... :s195: :s195: :s195:
alo_salvarea

Descurcaret
Descurcaret

Postby vera on Thu Apr 20, 2006 11:58 pm

sincer nu prea pentru ca de multe ori cel putin unul dintre ei spera la mai mult, in general tipul dar uneori se poate... am un foarte bun prieten care imi este daor prieten, ne shtim de mult, ne ajutam shi sfatuim reciproc shi niciodata nu a fost vreo atractie intre noi (poate doar demult la inceput)...

deci uneori se poate dar este destul de greu...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Hazard on Fri Apr 28, 2006 12:30 am

Doar prieteni, poate kiar si f buni.. pana in ziua in care unul se indragosteste.. de celalalt. Daca au putin noroc nu se va strica nimic dar cate cazuri sunt asa fericite?

am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby skip on Thu May 04, 2006 11:42 am

cred ca fetele si baieti pot fi prieteni .. atata timp cat cei doi pot fi pe aceiasi lungime de unda.... adik fiecare sasi vada de viata personala....
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Kelso on Fri Dec 22, 2006 1:47 pm

Poate exista o relatie de prietenie fata - baiat fara sa se ajunga la sex. Inca mai exista prietenii solide,inca mai exista oameni care pot da sfaturi,pot fi alaturi de o anumita persoana fara sa se gandeasca sa si faca sex cu el/ea.
E adevarat ca uneori unul dintre ei poate ajunge sa se indragosteasca,fiind atat de apropiati exista si riscul asta.
Totusi...cred ca e pacat sa strici o relatie de prietenie,daca iubirea se duce nici prietenia nu cred ca va mai putea fi vreodata ca la inceput.

Iti amintesti cuvinte si taceri? Era demult sau poate era ieri. Iti amintesti?
Eram pe-acelasi drum. Era demult sau poate e acum.

Sometimes I feel lost. It`s not because I don`t have a map, it`s because I don`t have a destination...
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Re: Fetele si baietii - doar prieteni?

Postby Micha on Mon Oct 15, 2007 8:26 pm

eu inca mai cred in relatii de prietenie stransa intre un baiat si o fata... Sunt insa acum intr-o situatie aiurea umpic pt ca tre sa ma impart oarecum intre iubit si prieteni.. Moare de fiecare data cand ma suna careva sau de iesit in oras nu mai zic. Ce drq e asa ciudat de crezut ca nu toti tipii din jur vor sa se culce cu mine sau eu cu ei? In afara de cole creca in sinea lui turbeaza la orice nume de tip despre care ma aude mentionand, fie ca mai pastrez sau nu legatura cu persoana respectiva :)) Nush, de cand eram pusti mic mic m-am inteles mai bine cu baietii si am putut sa vbesc altfel cu ei decat cu o fata, acum 3/4 din prietenii cu care stau si pastrez legatura mai mult, sunt baieti. Nush, eu cred ca daca eu nu vreau ceva mai mult de la un tip cu care se presupune ca sunt prietena apai nu-s sanse sa se ajunga la altceva mai mult decat relatia aia de amicitie. Degeaba o fi tipul disperat si-i atarna limba de zece coate afara de si-o face cravata daca eu nu ii permit sa treaca peste un anumit prag. Nu mi se pare ca din orice prietenie dintre o tipa si un baiat iese cu sex, ce drq.... stiu sigur ca bobo are ganduri de-astea perverse :P deci emo, la cat mai multe nopti pierdute impreuna :D De mindy nici nu mai zic :gasca:
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby MindLord on Tue Oct 16, 2007 12:02 am

ce nu mai zici mai de mine???
de cand m-ai cenzurat? huh? de ce vrei sa imi multumesti de data asta?
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Tue Oct 16, 2007 8:23 am

pai ma gandeam ca paote mai ai nevoie de ceva sa te flateze cand si cand, asa de orgoliu si imagine, de fapt chiar nu vroiam sa-ti multumesc pt nimic. La cate batai am pe lista ta pe care tre sa le iau, ar trebui sa fiu nebuna sa zic sarumana de vreo ceva... Si pt ca blonzimea mea e molipsitoare si nu prea mai intelegi ce zice lumea hai sa-ti traduc acea cenzura din postul de mai inainte: "De mindy nici nu mai zic, nu se gandeste la sex cu mine cand suntem impreuna" :P Hupy now? >:D<
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Previous

Return to Prietenia