asta ii cu doua parti chestiuta.. Uky, tii copilul ala 8 luni apoi il dai cuiva fara sa te mai intereseze soarta lui, o sa aiba alti parinti bla bla. Hai sa incep tot cu partea negativa: da, poate e de judecat chestia asta, cum naiba sa iti dai copilul unor necunoscuti (sau nu, depinde acuma) fara remuscari, fara sa te uiti in urma, il nasti si il pasezi altcuiva. La o adik daca nu vrei un copil in momentul ala si mai tare ti-ar complica viata creca e umpic mai greu sa te atasezi de el, sa il vezi ca pe o mica minune. Cand banii sunt mai importanti decat sufletul ala, de acord, mama aia merita doua perechi de palme si un dus rece. Mai sunt insa si cazurile alea faine cand femeia aia vrea sa ajute pe cineva. Valeu, cazuri is destule cand un cuplu nu poate avea copii din diverse cauze, de ce ar fi de judecat o tipa care duce 8 luni un copil in pantecele ei pt ca apoi sa il dea altcuiva? Faptul ca ea renunta la el, aduce fericire altcuiva, copilului aluia ii va fi bine, ca doar de asta e dorit de acea familie: sa fie ingrijit si rasfatat, alintat si iubit sa se sufoce de atata bine. Pt ca sa fim seriosi, nu orice mort de foame isi permite sa plateasca o mama sa-si doneze copilul. Familiile care fac asta, sunt instarite. Si de ce sa nu aleaga o femeie despre care stiu ce e de capul ei, ca nu se drogheaza, ca are grija de ea in timpul sarcinii, ca nu va iesi un copil cu cine stie ce malformatii sau mai stiu eu ce etc etc? Nush, eu nu prea condamn cazurile astea, ma gandesc ca acel copil va fi unul fericit intr-o noua familie, noii parintii vor fi la randul lor mai fericiti pt ca au pe cien sa rasfete toata ziua, mama de imprumut va fi mai fericita cu ceva bani si daca are ceva constiinta, va fi fericita sa stie ca acel copil al ei o va duce bine. Deci toata lumea iese bine din toata afacerea.