If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Prietenia FOARTE buna si Dragostea

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby andreeam on Sat Sep 17, 2005 7:08 pm

sincera sa fiu nu stiu....sunt in stadiul de cautare al adevarului....cum il gasesc va zic si voua :D

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby amanda on Sat Sep 17, 2005 7:16 pm

Eu vad o oarecare atractie fizica intre toti prietenii FOARTE buni de gen opus. Daca pana la urma isi dau seama ca se iubesc e bine de ei. Voi ce ziceti?
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Sat Sep 17, 2005 7:19 pm

@amanda nu e neaparat bine...stiu si eu...am cuostiinte care au fost la inceput si cu timpul sau transformat in iubiti...doar ca relatia lor nu a tinut prea mult.....oare dc?pt ca realizeaza ca se inteleg mai bine ca ff buni prieteni si nu ca iubiti ;)

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 9:33 pm

As accepta daca stiu ca sunt doar prieteni,nimic mai mult,cred ca asta ar fi si o dovada de incredere!
Iti amintesti cuvinte si taceri? Era demult sau poate era ieri. Iti amintesti?
Eram pe-acelasi drum. Era demult sau poate e acum.

Sometimes I feel lost. It`s not because I don`t have a map, it`s because I don`t have a destination...
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Re: Prietenia FOARTE buna si Dragostea

Postby copilasu_l on Wed Mar 21, 2007 1:44 pm

Snappy wrote:sau... tu ca baiat ai accepta ca prietena ta sa se comporte "foarte apropiat" de un prieten de-al sau (stiind ca el si ea sunt DOAR prieteni foarte buni... nimic mai mult...)?...

Foarte apropiat?! NU, sunt destul de gelos ca sa nu pot accepta asa ceva. Un pupic pe obraz, o luare de brat...hai sa spunem ca mai merge dar daca se ajunge la mai multe deja incep sa ma aprind.

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Micha on Mon Oct 15, 2007 8:35 pm

mereu am zis ca nu-s absurda.. Daca ar avea o prietena f apropiata stiu sigur ca nu i-as reprosa de ce o suna, de ce ies in oras, de ce se duce la ea sa vbeasca despre cine stie ce kestie in loc sa vina la mine. Stiu ca sunt momente in care vrei sa vbesti cu un prieten nu cu iubitul/ iubita, cand ai nevoie de altcineva.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby copilasu_l on Mon Oct 15, 2007 11:39 pm

Snappy wrote:prietenii foarte bune intre baieti si fete exista... sunt nenumarate...

dar... tu ca fata ai accepta ca prietenul tau sa se comporte "foarte apropiat" de o prietena de-a sa (stiind ca el si ea sunt DOAR prieteni foarte buni... nimic mai mult...)?...

sau... tu ca baiat ai accepta ca prietena ta sa se comporte "foarte apropiat" de un prieten de-al sau (stiind ca el si ea sunt DOAR prieteni foarte buni... nimic mai mult...)?...

ce inteleg prin "foarte apropiat"? pai... nu pot sa explic aici... rad mereu cand sunt impreuna... fac tot felul de chestii... DAR TOTUL DOAR CA PRIETENIE FOARTE BUNA... NIMIC MAI MULT... e greu de zis in cuvinte... oricum ati prins voi ideea ;)

Eu din cate ma cunosc am fost destul de apropiat de prietenile mele. Daca le deranja pe iubitele mele...e doar problema lor. Am prietene cu care am curaj sa dorm nud in acelasi pat sub aceeasi patura si garantez ca nu se va intampla nimic. Nu garantez acelasi lucru si cu amicele :al-nabii:

NU sunt sigur ca as accepta ca iubita mea sa doarma cu cineva in acelasi pat, exceptand prietenii mei. Daca nu-mi este PRIETEN, garantez ca iese macel :blush:
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Previous

Return to Prietenia