I didn't make any move
si intrebare pt tine: ziceai ca nu prea ai trecut prin astea.... mkaaay... pretenu asta de acuma al tau cum a facut sa ajunga la tine??
... presupun ca nu ti-a placut deloc, drept dovada esti si acuma cu el

I didn't make any move
... presupun ca nu ti-a placut deloc, drept dovada esti si acuma cu el

sau mai bine incearca, should be fun to see
)

...

u suck mindy. Sunt sigura ca daca iti propuneam un sex cu vreo prietena de-a mea deja savurai fiecare litera din el.. Hai sa va mai fac un rezumat blonzimea dumneavostra (vad ca imi calci pe urme really fast): vreau un tip cu replici de agatat originale, insistent dar sa aibe si atuurile necesare pt a insista adica sa aiba cu ce sa se laude de fiecare data. Cu toate astea nu vreau lauda asa pe fata: eu fac, eu dreg, eu sunt cel mai tare, pick me. F subtil sa-mi arate ca e mai bun decat x sau y. Si sa fie increzator in el dar sa nu dea impresia ca are aere de superioritate, ca el e cel mai smecher din parcarea din spatele blocului. Creca asta admir cel mai mult la un tip, increderea in el, siguranta ca stie ce face, pt ca asta e o provocare pt mine. Si cand e vba de provocari it's fun
Imi place sa-l pun pe tip la incercare sa vad pana unde poate merge, cat de nebun sau cat de cumpatat poate fi 

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests