If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Facturi, facturi, facturi...

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby Guy Fawkes on Sat Jul 28, 2007 9:18 pm

Mai fă curat, eu mereu fac (şi-n messenger-uri şi pe telefon).

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Re: Facturi, facturi, facturi...

Postby ela on Sat Oct 06, 2007 10:38 pm

Facturile ce vin pe numele meu sunt platite mereu de mine...
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby Micha on Mon Oct 08, 2007 8:05 pm

acum ca sunt fata la casa ei, simt si eu pe pielea mea cum ii cu plata facturilor astora. La inceput mi se parea ca 30 de milioane la amandoi e mai mult decat suficient, o sa ne permitem o gramada de mofturi sa ni le indeplinim bla bla... ma uit ca dupa 2 saptamani deja tre sa ne calculam banii pe zile cam cat ar trebui sa keltuim maxim ca sa ne ajunga fara sa ne imprumutam... it sucks. Deja salariul lui e planificat doar pe facturi, abonamente si rate, raman doar 10 mil pt alte lucruri :(

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby me_icegirl on Thu Nov 01, 2007 1:38 am

Eu n-am bataie de cap cu plata facturilor. Scot banii si de restul se ocupa proprietarul. :al-nabii:
Imi este insa dor de zilele cand imi plateau ai mei tot, dar tot.
Deh, independenta costa. Si la propriu... si la figurat. :inger:
"HE will wipe away all their tears. And there will be no more death or sorrow or crying or pain. For the old world and the evils are gone forever." => Revelation 21:4
me_icegirl

Descurcaret
Descurcaret

hi5 profile: http://aura.tfm.ro
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Thu Nov 01, 2007 12:10 pm

Micha wrote:acum ca sunt fata la casa ei, simt si eu pe pielea mea cum ii cu plata facturilor astora. La inceput mi se parea ca 30 de milioane la amandoi e mai mult decat suficient, o sa ne permitem o gramada de mofturi sa ni le indeplinim bla bla... ma uit ca dupa 2 saptamani deja tre sa ne calculam banii pe zile cam cat ar trebui sa keltuim maxim ca sa ne ajunga fara sa ne imprumutam... it sucks. Deja salariul lui e planificat doar pe facturi, abonamente si rate, raman doar 10 mil pt alte lucruri :(

micha - fii fericita... gandeste-te ca sunt persoane care au pe luna 3-4 milioane [in cazurile fericite] din care trebuie sa manance, sa achite facturi si sa se imbrace... asa ca... noi, cei care mai avem un ban in buzunar dupa plata facturilor, suntem EXTREM de fericiti...

ganditi-va la cei ce zambesc amar la vise pentru ca n-au curajul sa le creada vreodata posibile...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby MindLord on Thu Nov 01, 2007 4:36 pm

da bai snap, asa e ... sunt destui care sunt sub pragul saraciei.... dar stii vorba aia "mi-e mila de tine, dar de mine mi se rupe sufletul"
Pana la urma daca TU nu te gandesti la TINE in primul rand, sigur nu o sa vina altii sa te ajute....
So ... nu vreau sa zic ca altii nu trebuie sprijiniti (de fiecare dupa cum poate si cum considera ca trebuie), atat ca daca ar avea fiecare mai multa ambitie si determinare sa FACA ceea ce trebuie sa iasa dintr-o situatie mai naspa, cred ca numarul celor care au nevoie de ajutor ar scadea ....

in fine, stiu ca poate mie mi-e usor sa vorbesc pt ca nu am problemele astea si intotdeauna din exterior totul pare mai usor...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Nina on Fri Nov 02, 2007 9:58 am

@MindLord: Se pare ca in Franta daca nu autorizezi viramenul automat din cont pentru plata facturilor este imposibil sa te descurci cu cate sunt de platit.... Eu am stagiu de luni pana miercuri...deci slabe sanse sa ajung sa platesc facturile, iar joi si vineri am scoala de la 8 la 6...deci din nou imposibil de gasit timp de platit facturi.....
De indata ce voi avea niste sume mai serioase in cont, trebuie neaparat sa fac chestia asta cu viramentul automat!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby MindLord on Fri Nov 02, 2007 3:56 pm

acuma e unul din momentele alea cu "I've told u so" :aha:
Eu fac chestia asta doar pt ca imi permite sa am mai mult timp PENTRU MINE. E cu muuuuuuuuuult mai comod si mai rapid (!) sa intru pe net si din cateva clickuri sa fac transferurile necesare decat sa stau pe la cozi.
Faza e ca la cele care sunt automate trebuie intr-adevar sa ai grija. Mi se intampla uneori sa plec din tara si cum aia iau banii automat intr-o anumita zi a lunii trebuie sa ma asigur ca nu o sa ajung pe minus cateva sute de euro pe cand ma intorc. Oricum cu un pic de organizare se rezolva totul rapid. Iti formezi un reflex sa gestionezi contul periodic si pana acuma eu nu am avut surprize de proportii.

Numai ca ai grija !! Este un aspect de care nu e atat de usor sa te prinzi la inceput... odata ce incepi sa gestionezi bani pe care nu ii atingi incepi sa cheltui mai mult ! Sa stii ca e mult mai usor sa faci un transfer de cateva sute de euro pe care nu ii vezi decat sa ai banii aia in mana si sa pleci sa ii numeri la om in fata. La fel si cu platitul cu cardul. Asa ca daca ai chef de economii, una din solutii ar fi intr-adevar sa platesti cu lichid si sa eviti platile cu cardul si cecurile, pt ca o sa constientizezi tot MULT mai bine ceea ce dai... Eu sincer nu prea imi urmez propriul sfatul pt ca e mult mai comod sa car un card cu mine decat un teanc de bani, dar mi-am dat seama in ultima vreme daca imi analizez cheltuielile ca au mai crescut putin sumele :|
So ... it's your choice ;)
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Previous

Return to Life is... Life