If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ai putea trece peste un "one-night stand"?

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Postby MoshCraciun on Sat Jul 21, 2007 2:32 pm

Micha wrote:nush, uneori kiar cred ca sexul nu are nici o legatura cu dragostea, ca poti f usor sa ti-o tr**i cu altul si sa iubesti din toata inima pe altcineva.

ex_cole..{observi ca ti-am dat papucii,da?..[ca-i mariuca gay, stii tu..]... sa nu racesti in picioarele goale nu de alta.. :P }...de cand stii tu ce-i aia dragoste, exceptand-o pe cea carnala... :al-nabii:

Stai sa dai tu de o pers care sa te faca sa uiti de tine...si sa vezi tu atunci ce invizibili o sa ti se para restul barbatilor si sa vezi tu ce pierduta in spatiu ti se va parea viata departe de el.... :wub:

Pana atunci insa...continua s-o faci pe sexoasa daca vrei...dar sa fim seriosi...pe cine incerci sa pacalesti?....numai gura e de tine!!...( sigur nu suntem la "educatie sexuala?" Nu mai nu! Aa..e bine :evil: )

In concluzie..ca sa ma citez cand voi fi un celebru poet mort: "Pasarica ciripesti....Da tare nu prea te-nmultesti"..... Pam...Pam..... :s118:

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Guy Fawkes on Sat Jul 21, 2007 4:09 pm

Micha wrote:nush, uneori kiar cred ca sexul nu are nici o legatura cu dragostea, ca poti f usor sa ti-o tr**i cu altul si sa iubesti din toata inima pe altcineva.

Ştiu, vezi că ai colege care practică sportul ăsta într-o nesimţire (patru inşi în trei zile, what the fúck? :-t ). Şi nu, nu poţi iubi şi să faci asta. Atunci când iubeşti eşti trup şi suflet pentru persoana respectivă. Că poţi să o faci cu oricine foarte uşor atunci când eşti cu cineva însă pe care nu-l iubeşti... da. Dar iubire înseamnă altceva decât ai tu impresia, dacă gândeşti aşa. Iubire înseamnă să nu vezi altceva în faţa ochilor decât pe el/ea, să te gândeşti la el/ea până şi când te uiţi la un film xXx :lalala: şi să-ţi doreşti să fie aproape să i-o pui ca-n film. Cred că ai înţeles ideea. Tu ori nu ai iubit ori nu ştii să iubeşti, ori vorba moşului: vorbeşti vorbe şi... cam atât.
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby MindGrace on Mon Aug 27, 2007 12:17 pm

Nu am avut un one night stand si f mici sanse sunt sa am, din moment ce atunci cand simt ca din punctul meu de vedere ceva nu merge in relatie discut cu partenerul; in ultima instanta ma despart daca nu gasim vreo rezolvare a problemei.

Si ca sa fiu pe topic, a fost un El in viata mea care a avut un one night stand si mi-a marturisit "fapta" a doua zi. Am simtit ca nu mai am aer, ca mi se usuca gura si ca pe lumea asta nu exista decat trio-ul "eu - el - one night standul lui". L-am lasat sa spuna ce avea de spus, s-a pus singur pe explicat si nu l-am intrerupt deloc. Nu m-am pus sa trag concluzii, sa-l etichetez pe el sau pe mine. Nu puteam sau nu doream, pe moment, sa gandesc. Imi amintesc ca imi doream sa plang si nu puteam, imi innecam pur si simplu lacrimile si nu ramaneam decat cu un gust amar, cu o mare parere de rau ptr mine, ptr el...ptr noi...

Nu am mai fost impreuna (au mai fost motive obiective cumulate ). "Incidentul" l-am acceptat, deci nu e egal neaparat cu iertat. Am tinut la el, l-am admirat si respactat si inca o mai fac (si tind sa cred ca si reciproca este valabila). Nu sunt genul care catalogheaza oamenii dupa un singur comportament. Adica parerea mea despre el pana in acea zi nu mi-a fost distrusa, dar cu siguranta modificata si am de atunci unele intrebari la care poate ca nu o sa aflu raspunsul, ca de ex: "De ce mi-a recunoscut?" (erau sanse fff mari sa nu aflu niciodata).

Concluzie: In functie de contingente, de contextul in care are loc acel one night stand as putea decide daca as putea trece sau nu peste el. In cazul meu de mai sus (a caror contingente stiu ca nu le-am relatat), se poate zice ca am "acceptat", oarecum am "iertat", si oarecum am "trecut peste". ...Oricum, sunt dispusa sa iert o singura data, de la a doua "abatere" e un bye-bye cert!!!

P.S. Sunt curioasa de raspunsurile la acest topic ale acelora dintre voi care ati avut un one night stand si, la randul vostru ati fi pusi in situatia in care ati afla ca iubitul/iubita a avut si el/ea asa ceva ( si nu neaparat ptr ca ar fi aflat anterior ca voi ati "calcat pe bec", in acea relatie sau in oricare alta).

MindGrace

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Thu Aug 30, 2007 9:52 pm

Guy Fawkes wrote: Şi nu, nu poţi iubi şi să faci asta. Atunci când iubeşti eşti trup şi suflet pentru persoana respectivă. Că poţi să o faci cu oricine foarte uşor atunci când eşti cu cineva însă pe care nu-l iubeşti... da. Iubire înseamnă să nu vezi altceva în faţa ochilor decât pe el/ea, să te gândeşti la el/ea...

Aici sunt perfect de acord. Eu chiar nu inteleg cum poti sa te culci cu altul/alta si sa sustii sus si tare cu neobrazare ca iubesti... Oricum din cate am constat, sunt persoane care chiar nu stiu sa iubeasca :( si considera ca daca in pat se inteleg bine, si numai atat, atunci il/o iubeste... :( Tragic de trist.

Nu mai stim nici sa iubim, pentru ca totul se rezuma la sex. Mi-e scarba de societatea in care traiesc :sht-up:

Eu una nu as putea ierta asa ceva, nici lui daca s-ar culca cu alta (aici clar e obsedat sexual de nu se poate abtine) si nici mie daca as face-o vreodata (doar din obligatie ca de bunavoie nu ma vad facand asa ceva)
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby kez|zek on Thu Aug 30, 2007 11:21 pm

da , am trecut peste foarte multe one-night standuri la viata mea . Cele mai memorabile sunt :

- ma duceam la o petrecere si am traversat pe langa o alee unde doua persoane faceau sex . am trecut peste acest night-stand vazandu-mi de drum

- ma duceam pe la 1 noaptea sa-mi iau tigari din spate . doua persoane aveau raporturi sexuale intr-o scara vecina . din nou , am trecut peste acest night-stand mergand mai departe si vazandu-mi de drum

- la o mica sueta , o prietena de-a mea a initiat un One-Night-Stand cu un alt prieten , de sex masculin . am trecut peste aceasta rugandu-i frumos sa n-o faca in patul meu .

Dupa cum vedeti , am destula experienta in domeniu . De la caz la caz , este ba greu ,ba usor sa treci peste un One-Night-Stand

I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Re: Ai putea trece peste un "one-night stand"?

Postby crash_grl on Thu Sep 27, 2007 11:35 pm

OFF-Topic
esti un om norocos, kez-kez :bravooo: :blush:
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Gafe-n Dragoste