If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Motiunea de cenzura

Discutii legate despre ceea ce se intampla zi de zi la noi si nu numai... Cu alte cuvinte haideti sa "disecam" politica si politicienii...

Motiunea de cenzura

Postby skip on Tue Sep 25, 2007 1:57 pm

sincer eu sunt un psd-ist dar nu cred ca isi avea rostul aceasta motiune... nu pentru ca guvernul este bun .. din contra guvernul merita dat jos.. dar mai este un an pana la alegeri si oricine vine acum la guvernare(daca motiunea trece) nu face altceva decat sa-si puna singura latul la gat ...pt ca toate prostiile pe care guvernul tariceanu le-a facut se vor intoarce impotriva celui care va guverna dupa tariceanu.... aha ca ar trebui lasati inca un an la guvernare pt ca apoi poporul sa isi dea seama cat de incompetenti au fost cei pe care i-au ales........si sincer sa fiu nu cred ca va trece motiunea... pt ca cei din parlament nu vor sa se demita singuri nu?.. cine vrea?.... asha ca mi se pare o aberatie aceasta motiune

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Re: Motiunea de cenzura

Postby Snappy on Wed Sep 26, 2007 8:41 am

skip wrote:dar mai este un an pana la alegeri si oricine vine acum la guvernare(daca motiunea trece) nu face altceva decat sa-si puna singura latul la gat ...

[1] alegeri nu sunt abia peste 3-4 ani? [dupa realegere lui Base & stuff] :help:

[2] nu imi place politica prea tare si sincer nu prea cunosc toate detaliile acestei motiuni... :face-baie:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Return to Politica