If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Femei mature vs. femei imature

Stii vreo gluma buna sau o intamplare amuzanta? Ori vrei pur si simplu sa razi? Aici e cel mai bun loc !!!

Femei mature vs. femei imature

Postby Kelso on Fri Mar 16, 2007 11:22 am

Femeile mature si imature

Femeile imature isi pastreaza agenda complet goala si asteapta sa le sune un barbat.
Femeile mature isi fac propriile planuri si ii spun cu gratie barbatului pe care il apreciaza ca este binevenit in acele activitati la care doreste sa participe.

Femeile imature vor sa-l controleze pe barbatul din viata lor.
Femeile mature stiu ca, daca barbatul este cu adevarat al lor, controlatul este absolut inutil.

Femeile imature il "verifica" pe barbatul care nu le-a sunat.
Femeile mature sunt prea ocupate ca sa observe ca el nu a sunat.

Femeile imature incearca sa "inlantuiasca" un barbat utilizand sexul.
Femeile mature stiu ca numai sex-appealul de tip mental poate determina un barbat sa vrea sa te "inlantuiasca" el pe tine.

Femeile imature falsifica manifestarile placerii sexuale, ori asteapta cuminti sa termine barbatul ceea ce face el acolo in mod egoist ori prostesc...
Femeile mature, in aceeasi situatie, spun "Opreste-te", se ridica, se imbraca si pleaca.

Femeilor imature le este frica de perioadele in care sunt pe cont propriu.
Femeile mature apreciaza aceste perioade si le utilizeaza ca timp pretios, in care poti realiza mari progrese personale.

Femeile imature ignora "baietii buni".
Femeile mature ignora "baietii rai".

Femeile imature sunt permanent ingrijorate ca nu sunt suficient de frumoase sau bune pentru un anume barbat.
Femeile mature stiu ca sunt suficient de frumoase sau suficient de bune pentru oricare barbat.

Femeile imature incearca sa monopolizeze tot timpul barbatului lor.
Femeia matura realizeaza ca ii poate oferi linistita spatiul de care are nevoie unui barbat - asta va face timpul petrecut apoi in cuplu chiar mai placut si special - si pleaca sa se distreze cu proprii prieteni.

Femeile imature gandesc ca un barbat care plange este un barbat slab.
Femeile mature ii ofera acestuia un umar pe care sa planga si o batista.

Femeile imature vor sa fie rasfatate si ii spun asta in mod raspicat
barbatului lor.
Femeile mature ii "arata" barbatului ce inseamna rasfatul si il fac sa se simta suficient de
confortabil ca sa poata raspunde cu reciprocitate fara teama ca-si va pierde "barbatia".

Femeile imature sunt ranite de un barbat si-i fac pe toti ceilalti barbati sa plateasca pacatele aceluia.
Femeile mature stiu ca ala a fost doar UN barbat.

Femeile imature se indragostesc si vaneaza obiectul afectiunii lor pana in panzele albe, ignorand toate semnalele pe care le primesc si toate realitatile care nu se potrivesc cu iluziile lor dragi.
Femeile mature stiu ca, uneori, cel pe care il iubesti nu te poate iubi pe tine si isi vad de viata lor mai departe, fara amaraciune si furie.

Femeile imature vor citi aceste randuri si isi vor schimba atitudinea.
Femeile mature vor citi si transmite mesajul mai departe, altor femei mature.

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MoshCraciun on Fri Mar 16, 2007 12:15 pm

OFF-Topic
oh....my god....sunt femeie!....... :s131: ......si matura pe deasupra..... :s190:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Re: Femei mature vs. femei imature

Postby ice_angel on Fri Sep 21, 2007 10:40 am

pacat k fetele nu au comentat nimic :(

____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

baiat / fata ?: baiat

Postby Guy Fawkes on Fri Sep 21, 2007 11:16 am

Cine a deschis subiectul? :)
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby ice_angel on Fri Sep 21, 2007 11:38 am

OFF-Topic
una e prea putin :P

____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

Postby Guy Fawkes on Fri Sep 21, 2007 11:53 am

Dou? de fapt, ea ?i cea de la care a primit mesajul ?i care e de acord cu cele scrise. ;)
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby ice_angel on Fri Sep 21, 2007 12:51 pm

eu cred k sunt prea multe care se regasesc la categoria "imature"...
____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Fri Sep 21, 2007 12:59 pm

Si pe mine ma considera imatura o lume intreaga (ma refer la voi, cei de pe forum), dar sincer, nu imi pasa... Atata timp cat el nu ma vede asa, chiar nu imi pasa. Oricum numai el conteaza :)
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Guy Fawkes on Fri Sep 21, 2007 1:06 pm

ice_angel wrote:eu cred k sunt prea multe care se regasesc la categoria "imature"...

Poate nu dai tu de cine trebuie sau poate e?ti misogin ?i ai parte de ceea ce meri?i. :D
Usc?ciuni sunt de ambele p?r?i ale baricadei. Nu ai voie s? te vaie?i atâta timp cât ?i pentru ele situa?ia e aceea?i. Ba din contr?, de multe ori ele sunt mai predispuse la a suferi, atât din punct de vedere sentimental cât ?i fizic, sunt prea mul?i idio?i care se simt b?rba?i lovindu-le. ?i atunci... ai parte de ceea ce meri?i ?i depinde de tine ce ai al?turi. Dac? chiar nu se g?sesc... atunci na, iei o proast?/femeie slab? (liber? interpretare) ?i o modelezi ?i... tot ai parte de ceea ce crezi c? nu exist?.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby ice_angel on Fri Sep 21, 2007 1:22 pm

nu... m-am exprimat putin gresit probabil... vroiam sa zis k sunt multe cele care sunt de acord cu ceea ce scrie la "femeia matura" dar care de multe ori nu fac asa... si acum nu ca nu ar vrea dar pe moment nu isi dau seama... din diferite motive, nu conteaza.. dar de multe ori fac ceea ce daca ar sta sa se gandeasca putin, nu ar face.

sunt absolut convins ca sunt mai multe cele care sunt de acord cu ce scrie la "femeia matura" dar care totusi nu fac asa...

OFF-Topic
si era vb de femei, nu de barbati. nu am zis k nu sunt si barbati la fel :-P
____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

Return to Nu uita sa zambesti si azi