If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cum discuti despre...?

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Inteligenta intrebare...... si raspunsul k atare...

Postby Pytycu on Tue Sep 18, 2007 11:57 pm

Nu trebuie sa vorbesti despre acest lucru cu o persoana mai mica decat tine, asta in cazul in care vrei sa fii cu ea.Cu cat vorbesti mai mult despre sex cu atat ea va fi din ce in ce mai inchisa in privinta acestui act.

Ceea ce cred eu ca trebuie facut , este sa faci persoana de langa tine sa simta nevoia de a face acest lucru , si atunci discutiile nu-si mai au rostul!!!
In cazul in care ai langa tine o persoana de varsta mai mare sau chiar de aceeshi varsta cu tine , subiectul poate fi abordat si la cina.Nu incerca sa abordezi o discutie despre sex in timpul unui preludiu.Acest lucru va creea o stare de disconfort pentru partenerul tau!!;)
Aveti grija ce faceti!!!!

Last edited by Snappy on Wed Sep 19, 2007 9:14 am, edited 2 times in total.
Reason: te rog frumos fara prescurtari tipice mIRC & IM... trebuie sa intelegem ca pe un forum nu citesc doar persoane care inteleg limbajul codat practicat de cei din ziua de azi. multumesc frumos
Pytycu

Bebelush
Bebelush

Re: Cum discuti despre...?

Postby Guy Fawkes on Wed Sep 19, 2007 12:19 am

Pu?in? gramatic? nu ar strica... nu de alta dar nu po?i s? discu?i despre sex dac? partenerul nu te în?elege. :D
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Re: Cum discuti despre...?

Postby Kelso on Wed Sep 19, 2007 11:37 pm

Guy Fawkes wrote:Pu?in? gramatic? nu ar strica... nu de alta dar nu po?i s? discu?i despre sex dac? partenerul nu te în?elege. :D

Hai ca asta a fost tare ... :loool:
Cum s-a mai zis, discu?i pur ?i simplu ?i în func?ie de reac?ii, î?i dai seama dac? merit? s? mai continui sau nu.

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Educatie Sexuala