If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cat datoram religiei?

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

cat datoram religiei?

Postby ashes on Mon Jun 04, 2007 12:11 pm

in ce masura a contibuit religia de-a lungul timpului, incepand cu triburile primitive pana in ziua de azi la ceea ce suntem din punct de vedere cultural si social? datoram umanul nostru religiei, sau am fi ajuns in acelasi punct, mai devreme sau mai tarziu, si in lipsa religiei, doar prin ratiune?

Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Cherry on Tue Jun 05, 2007 12:42 am

Eu consider ca am ajuns mai umani... si nu e cazul sa implicam religia, atata timp cat regresam din punctul asta de vedere si nu progresam nu vad cu ce ar trebui sa multumim religiei...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Re: cat datoram religiei?

Postby tieff on Tue Sep 18, 2007 4:20 pm

nu toti regresam.. regresul nu e doar in ceea ce vedem.. e in ceea ce simtim fata de cineva..un frate de-al nostru poate.. oricat de nesimtit ai putea fi putin suflet inca mai exista atat cat sa iti inmoaie picioarele in fata cuiva;)..de exemplu.. iei un satanist, si intr-un an il poti aduce la stadiul in care neaga viata din ultimul timp.. dar vei avea nevoie de perseverenta;) si credinta.. religia poate aduce cu picioarele pe pamant pe oricine..

o zi, o luna, un an de gratie.. cata meticulozitate. .cata perfectiune..dar atat de mult ghinion.. soarele e aici, va rasari curand..nu uita un lucru..tot ce stii, tot ce exista, tine de el.. nu-l uita..
tieff

Bebelush
Bebelush

Return to Filosofie si Psihologie