If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cat de mult conteaza sexul intr-o relatie?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby kez|zek on Thu Aug 30, 2007 11:32 pm

Cat de mult conteaza relatia cand sexul e bun ? :P

I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Postby Guy Fawkes on Thu Aug 30, 2007 11:47 pm

Deloc. :))
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby MoshCraciun on Fri Aug 31, 2007 7:07 am

Cherry wrote: cunosc cazuri in care unii au renuntat la relatii seriose doar pt ca altcineva le oferea mai mult sex :D Obsessed? :D ...

s-o crezi tu mai cheche ca de-aia au renuntat.. ::LOL::

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Nina on Fri Aug 31, 2007 9:09 am

O relatie poate supravietui o perioada fara sex, poate supravietui chiar si cu sex putin(daca statutul celor implicati o impune)...insa apare o problema serioasa daca nu se inteleg din punctul asta, daca nu sunt pe aceeasi lungime de unda.
Ceea ce, de altfel, e un lucru foarte normal....tinand cont ca intr-o relatie in care sunt implicati oameni normali care se iubesc aspectul intimitatii fizice este destul de important.
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Cherry on Fri Aug 31, 2007 10:14 pm

Bai, nu am zis fara sex deloc ma, dar mi se pare absurd atunci cand este si sex si intelegere si fugi repede dupa una *%^$%^%$ asa :D poate din plictiseala... mai tarziu regreti, dar nu mai ai ce face, ca deja totule pierdut... Cunosc multi prieteni care au facut asa si acum plang la mine. Pentru o atractie fizica de moment au renuntat chiar si la ani de relatie... Oricum un lucru e clar: nu stims a pretuim ceea ce avem >:p

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Previous

Return to Filosofie... despre dragoste