by MindGrace on Mon Aug 27, 2007 12:17 pm
Nu am avut un one night stand si f mici sanse sunt sa am, din moment ce atunci cand simt ca din punctul meu de vedere ceva nu merge in relatie discut cu partenerul; in ultima instanta ma despart daca nu gasim vreo rezolvare a problemei.
Si ca sa fiu pe topic, a fost un El in viata mea care a avut un one night stand si mi-a marturisit "fapta" a doua zi. Am simtit ca nu mai am aer, ca mi se usuca gura si ca pe lumea asta nu exista decat trio-ul "eu - el - one night standul lui". L-am lasat sa spuna ce avea de spus, s-a pus singur pe explicat si nu l-am intrerupt deloc. Nu m-am pus sa trag concluzii, sa-l etichetez pe el sau pe mine. Nu puteam sau nu doream, pe moment, sa gandesc. Imi amintesc ca imi doream sa plang si nu puteam, imi innecam pur si simplu lacrimile si nu ramaneam decat cu un gust amar, cu o mare parere de rau ptr mine, ptr el...ptr noi...
Nu am mai fost impreuna (au mai fost motive obiective cumulate ). "Incidentul" l-am acceptat, deci nu e egal neaparat cu iertat. Am tinut la el, l-am admirat si respactat si inca o mai fac (si tind sa cred ca si reciproca este valabila). Nu sunt genul care catalogheaza oamenii dupa un singur comportament. Adica parerea mea despre el pana in acea zi nu mi-a fost distrusa, dar cu siguranta modificata si am de atunci unele intrebari la care poate ca nu o sa aflu raspunsul, ca de ex: "De ce mi-a recunoscut?" (erau sanse fff mari sa nu aflu niciodata).
Concluzie: In functie de contingente, de contextul in care are loc acel one night stand as putea decide daca as putea trece sau nu peste el. In cazul meu de mai sus (a caror contingente stiu ca nu le-am relatat), se poate zice ca am "acceptat", oarecum am "iertat", si oarecum am "trecut peste". ...Oricum, sunt dispusa sa iert o singura data, de la a doua "abatere" e un bye-bye cert!!!
P.S. Sunt curioasa de raspunsurile la acest topic ale acelora dintre voi care ati avut un one night stand si, la randul vostru ati fi pusi in situatia in care ati afla ca iubitul/iubita a avut si el/ea asa ceva ( si nu neaparat ptr ca ar fi aflat anterior ca voi ati "calcat pe bec", in acea relatie sau in oricare alta).