If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Facultati - plusuri si minusuri

scoala - liceu - facultate - haideti sa vorbim aici despre profi - examene - teze - restante - de toate

Postby violeta on Mon Aug 20, 2007 11:02 am

total de acord cu alinutza...un mare plus pentru bar :s123:

un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Mon Aug 20, 2007 11:12 am

si daca ma gandesc acuma ca un raspuns de genul "mai bine tragi o raita la biblioteca" nici nu v-a trecut prin cap ... eh... asta e !
nici nu stiu daca sa mai zic ca e trist sau nu. Faza e ca intram parca intr-un "trend" care pare normal la toti, fara sa se gandeasca la alte posibilitati... de ce sa fie barul singura "solutie" atunci cand un curs nu iti place? se presupune totusi ca un student nu mai e elev si are constiinta actiunilor sale, fiind matur sa decida ceea ce este cu adevarat bine pt el... dar nu mai intru in detalii ... voiam doar sa fac o observatie (mai mult pt mine cred, un fel de "mental note" )
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby violeta on Mon Aug 20, 2007 12:27 pm

ba uite ca ne-a trecut prin cap..dar ..sa zicem ca daca ai pauza de vreo 4 ore intre cursuri nu poti sta 4 ore in biblioteca...stai o ora, 2 si apoi la masa...ca doar n-o sa mananc in biblioteca!..si in plus..in bibiloteca la facultate nu am cartile pe care le vreau eu..iar cele ce-mi trebuiesc la facultate le am deja cumparate!

un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com

Postby crash_grl on Mon Aug 20, 2007 3:01 pm

pro
-colegi de treaba sau nu, oricum distractia e pe masura
-am fetele mele >:D< :*
-profi de treaba
-cursuri si sem foarte misto

contra
-sali naspa
-cativa profi nebuni :s172:
-se termina prea repede
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

Postby milisss2 on Mon Aug 27, 2007 12:08 am

plus : ..cartonul care il primesti cand termini

minus : restul argumentelor

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Re: Facultati - plusuri si minusuri

Postby spid3r on Mon Sep 24, 2007 2:25 am

sunt student la ase ultimul an (sper) si singura chestie care imi place acolo e faptul ca ajung sa cunosc persoane. nu neaparat faptul ca ajung sa cunosc fete si sa etc etc ca nus genul fustangiu (am persoane care pot sa garanteze pt mine :P) dar intradevar poti sa legi prietenii acolo si chiar viitoare relatii de un job sau mai stui io ... cadrul de invatamant intradevar nu ajuta... profii si seminaristii nu prea dau 2 lei pe opinia si gradul tau de evolutie atata timp cat le canti in struna si le cumperi cartile sa faca si ei un ban... faculatetea in ziua de azi in opinia mea e doar o lectie de viata pe care in functie de cum o percepi poate sau nu sa iti fie folositoare. aviz amatorilor de faculate. nu va faceci griji daca aveti restante. exista viata si dupa ele :))
P.S. viata de student ar trebui sa fie doar distractie si buna dispozitie oricat de negru ar fi viitorul :D
Daca maine ai ramane singur si diavolul ti-ar cere sufletul ca sa fie ceilatli fericiti ce ai face ?
spid3r

Bebelush
Bebelush

Previous

Return to Invatamant