If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Menage a trois

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby MindLord on Thu Aug 23, 2007 3:09 pm

sau la prieten :))

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Thu Aug 23, 2007 3:10 pm

cine crezi ca ma mai vrea???? Si pe el l-am gasit cu greu dupa juma de an :P
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Guy Fawkes on Thu Aug 23, 2007 3:15 pm

Micha wrote:mi-a zis uby ca nu m-ar lasa sa ma culc si cu altul, adik o kestie in 3. Ma ref la el si inca un alt tip... nu e asa ca e f rau prietenul asta al meu? :crying: Tre sa renunt la fantezie se pare

Chestia asta mai bine nu o ziceai...

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby p3g@s on Fri Aug 24, 2007 2:02 pm

Micha wrote:cine crezi ca ma mai vrea???? Si pe el l-am gasit cu greu dupa juma de an :P

Firai tu sa fii... dupa tot ce-am trait in 2 dinastea imi faci nu... ca nu te ia nimeni nu?!... mindlord.. PE EA :box: !!! :box:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -

Postby Micha on Fri Aug 24, 2007 2:03 pm

nu-l mai intarata si tu ca acush ma ia iar la o tura

Image
Micha

little devil
little devil

Postby changer on Sat Aug 25, 2007 11:32 pm

[ot]doar la una ? :lol: [/ot]
hmmm..... :s102: eu cu 2 fete ? :s131: .Damn nu stiu ce sa zic :)) .Pentru moment nu as zice nici da nici nu ,ORICUM ar fi ;) .
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Re: Menage a trois

Postby claesia on Sun Nov 25, 2007 12:46 am

cum as reactiona..?
probabil cas pregatii actele de divort :aha:
Image
claesia

old nick: Laudinha

Re:

Postby MindGrace on Wed Nov 28, 2007 10:20 am

MindLord wrote:pai ca si restul tipilor de pe aci cu 2 fete merge treaba de minune.... dar sa nu fie prietena / iubita ca dupa aia apar poate complicatii :P
iar sa fie inca un tip... yuck ... bleah... câh

Bine mai Mindy1, dar ce te faci cand esti intr-o relatie (deci exista acea prietena/iubita) si totodata "merge treaba de minune" cu ALTE 2 fete? In acest caz nu pot aparea complicatii...sau altfel spus, nu-s deja complicatii? Chiar ai avea menage a trois cu alte 2 persoane, desi ai fi implicat deja intr-o relatie? (la intrebarea asta ar trebui meditare din partea tuturor) :)
MindGrace

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Wed Nov 28, 2007 6:36 pm

@MindsJr : Nu trebuia intai sa raspunzi la intrebare si dupa aia sa ne dai bataie de cap ??? :P nici un pic de motivare pt noi??!! ntz ntz ntz !

Contrar a ceea ce crezi tu, nu prea cred ca ar trebui meditare pt raspunsul la intrebare... pt mine e cam fireasca treaba : daca am o relatie cu cineva inseamna "by default" ca treaba "merge de minune" cu ACEA PERSOANA. Nush de ce nu fac parte din sadicii aia care atunci cand se trezesc intr-o relatie care nu le convine (si asta nu doar superficial, gen moft) tot continua sa insiste in greseala :P
In contextul de mai sus (adica relatia happy pt cei care nu au fost atenti ;) ) nu prea imi sta capul la un "three some"... sau sa recunosc totusi ca ma mai gandesc vazand-o pe Angelina (Jolie pt necunoscatori, rusine voua ! :bang-bang-2: ) ca poate ar fii acolo o posibilitate, dar revin repejor la realitate... So, nu prea cred ca o sa propun prea degraba EU prietenei o "tura" cu inca o tipa ( si, repet, in mod cert NU o sa fie cu un dude). Cat despre faza cu alte doua fete de care ziceai tu, pana acuma nu prea m-a omorat ideea cand eram cu cineva... astea doua se exclud se pare :))
Ceea ce nu e neaparat cazul cand i'm freee :bravooo: :rosii: :lalala: :al-nabii: (dar asta e alta mancare de peste - uh, aproape ca ma surprind si pe mine cu finetea asta : proxenet si mancare intr-un singur cuvant, not bad ! :D )

Am satisfacut curiozitatea juniorului ? :D ca poate vrei sa ne spui si tu cum stai la capitolul 3 :al-nabii:
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Micha on Wed Dec 05, 2007 9:12 pm

@ mindy: eu cred ca e de rau daca incetezi sa te gandesti la sex in 3, fie ea prietena o mama de zeita :P

Eu sunt de parere ca ar trebui sa cunosti cat de cat pers care va fi a 3a. Nu prea o poti face asa cu un necunoscut sau o necunoscuta, tre sa ii cunosti macar putin pe cei cu care faci sex. Cum e sa aduci in pat cu prietenul/a o cunostinta comuna? Sau sa se intalneasca mai tarziu cu cel care ti-a pus-o :)) apare nesiguranta pe urma, gelozie.. Sa o faci cu alti 2 tipi in timp ce tu ai pe cineva iar e belea (aici e valabil si varianta cu 2 fete normal). Problema e ca partenerul/a va accepta cam greu o fantezie de genul, creca munca de convingere cu el/ea e cea mai mare provocare pt ca nu poti sa-i spui hodoronc tronc iubitului/iubitei ca tu vrei o a 3a pers in pat. Apoi entuziasmul prea mare te va ajuta sa gasesti usor pe cel de-al treilea "jucator" :))

Image
Micha

little devil
little devil

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala