If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Femeia calma sau cea agasanta?

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby Guy Fawkes on Sat Aug 25, 2007 12:03 pm

Dar boul se mai şi înfurie... dacă nu e bou de tot. :D

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby changer on Sat Aug 25, 2007 1:11 pm

boul cand se infurie face urat tare :))) :D , si nu e de bine :)
iar referitor la topic..... :s102: prefer sa fie calma pentru cadaca incepe sa faca crizee si devine isterica in public ori ma enervez si eu ori, o las in pace sa se enerveze si eu am plecat de langa ea :s122: .Prefer sa stie cand sa fie calma si sa se faca inteleasa insa, trebe si ceva personalitate sa aiba si ceva puncte de vedere ale ei dar sa nu spuna:"asa faci ca mine " pentru ca asa nu merge.Iti expui punctul de vedere zic si eu ceea ce am de spus si analizam :mancand: nu e mai bene asea ? si dupa ce i-am dat de cap ne relaxam :betia: .Care e idiotu ala sa stea cu o femeie care sa il calce in picioare ? :)) WTF esti barbat 5% (reprezentand dieferenta fizica dintre barbat si femeie ) si 95% femeie ?:))) . Desi recunosc ca sunt si specimene da e grav daca nu ai pic de personalitate care sa te reprezinte pe tine ca barbat :s172: .
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Guy Fawkes on Sat Aug 25, 2007 1:29 pm

changer wrote:Care e idiotu ala sa stea cu o femeie care sa il calce in picioare ? :))

Cum care? Că-s zeci de mii numai în Galaţi. :D

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby changer on Sat Aug 25, 2007 1:35 pm

[ot]sa fie mosule sa fie daca nu stiu ce vor de la viata lor si le place sa fie condusi de femei, bafta multa la ......imbatat :)) [/ot]
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Nina on Sat Aug 25, 2007 2:16 pm

@MindLord: Acum vreo cativa ani ma pricepeam de minune la "expunere"...intre timp am facut o alegere fatala...m-am facut inginer :D

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Previous

Return to Ce e-n mintea baietilor ?