bai vad ca tot nu ai inteles ce am vrut eu sa zic... noh...
nu ai cum sa dai 2 exemple in care compari o pers care "impune" ceva cu alta care "expune" o chestie !!!! Nu sunt in aceeasi sfera semantica, mai !
deja, nu ai cum sa expui ceva de maniera autoritara, pt deja autoritarismul implica impunerea anumitor pareri... so.... nu prea se bat cap in cap, you see?
so... despart topicul in 2
expunere ... nu are cum sa fie autoritara, dupa cum am stabilit deja... insa ar putea sa se crizeze cand zice ceva, sa urle or stuff... no thx de asa ceva! cand expui ceva sa o faci asa incat sa te faci inteleasa.. ca degeaba in capul tau ai bine format mesajul, daca ce iese pe gura nu "zice" nimic celorlalti... asa ca vreau pe cineva care atunci cand prezinta o chestie sa astepte un retur de la ascultatori si o confirmare ca mesajul a trecut cu bine
impunere ... hmm... faza e ca la mine daca ma iei cu binisorul sigur nu impui nimic

trebui sa fii un pic ferm si argumentat... cei care sunt timizi, nu au carisma destula, nu se exprima bine si nu au PUTERE nu prea au sanse sa imi impuna NIMIC! la fete la fel... dar nush cum se face ca pana acuma in toate relatiile mele se aplica un sistem de "despotism iluminat"

- despotul obviously ( obviously ca obviously

) fiind eu ... asa ca nu s-a pus problema sa se impuna in public de maniera deplasata... oricum caracteristica asta e super repede detectata de mine si se alege cu o observatie si o mustrare, asa cum trebuie. Insa intotdeauna cer o implicare activa la luarea deciziilor... chiar nu imi plac fetele moi, sterse, fara personalitate
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!