If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Femeia calma sau cea agasanta?

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby ice_angel on Fri Aug 24, 2007 9:06 am

mie nu-mi plac oamenii care isi spala rufele in public. se poate vorbi si tipa foarte usor in particular, nu e nevoie sa o faci in public.

iar daca o femeie (sau un barbat, k e valabil si invers) este de al 2-lea tip descris de nina, nu cred k are vre-o sansa cu cineva pe termen lung. poate pe moment mai tace partenerul (-a) dar pana la urma tot rabufneste si el.

____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

baiat / fata ?: baiat

Postby Nina on Fri Aug 24, 2007 11:14 am

da, ice_angel, corect ce spui tu! Dar gandesti ca mine, si ca altii din categoria 1 sau care isi doresc o iubita din categoria 1....
Oricum, imi mentin intrebarea pentru restul....nu are mai mult decastigat cea de tipul 2? ;)
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby MindLord on Fri Aug 24, 2007 11:34 am

bai vad ca tot nu ai inteles ce am vrut eu sa zic... noh...
nu ai cum sa dai 2 exemple in care compari o pers care "impune" ceva cu alta care "expune" o chestie !!!! Nu sunt in aceeasi sfera semantica, mai !

deja, nu ai cum sa expui ceva de maniera autoritara, pt deja autoritarismul implica impunerea anumitor pareri... so.... nu prea se bat cap in cap, you see?

so... despart topicul in 2

expunere ... nu are cum sa fie autoritara, dupa cum am stabilit deja... insa ar putea sa se crizeze cand zice ceva, sa urle or stuff... no thx de asa ceva! cand expui ceva sa o faci asa incat sa te faci inteleasa.. ca degeaba in capul tau ai bine format mesajul, daca ce iese pe gura nu "zice" nimic celorlalti... asa ca vreau pe cineva care atunci cand prezinta o chestie sa astepte un retur de la ascultatori si o confirmare ca mesajul a trecut cu bine :P

impunere ... hmm... faza e ca la mine daca ma iei cu binisorul sigur nu impui nimic :)) trebui sa fii un pic ferm si argumentat... cei care sunt timizi, nu au carisma destula, nu se exprima bine si nu au PUTERE nu prea au sanse sa imi impuna NIMIC! la fete la fel... dar nush cum se face ca pana acuma in toate relatiile mele se aplica un sistem de "despotism iluminat" :D - despotul obviously ( obviously ca obviously :lol: ) fiind eu ... asa ca nu s-a pus problema sa se impuna in public de maniera deplasata... oricum caracteristica asta e super repede detectata de mine si se alege cu o observatie si o mustrare, asa cum trebuie. Insa intotdeauna cer o implicare activa la luarea deciziilor... chiar nu imi plac fetele moi, sterse, fara personalitate

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby khaos1ft on Fri Aug 24, 2007 3:10 pm

@nina nici mie nu-mi place cum ai caracterizat cele 2 "variante" ca sa spun asa...

reformuland in mintea mea (mai bine nu...), inclin spre amandoua (2)
NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -

Postby Nina on Fri Aug 24, 2007 4:14 pm

my fault...recunosc ca am scris si rescris primele randuri...nu am gasit alte explicatii....ca sa intelegeti...important e daca ati inteles. daca aveti alte sugestii, spuneti-mi si modific sus cu later edit.

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby MindLord on Fri Aug 24, 2007 4:34 pm

[ot] deci nina ai picat la testul meu de la "expunere" :P [/ot]
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Cherry on Fri Aug 24, 2007 10:09 pm

Bai in concluzie... femeia trebuie sa aiba persoanlitate... Dar si barbatu trebuie sa aiba...!!! Oricum o femeie cu personalitate nu sta langa unul fara si invers!!!

Iar daca sunt amandoi pampalai... apoi sa fie ca asa se inteleg cel mai bine :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Guy Fawkes on Fri Aug 24, 2007 11:36 pm

Bagaboanta cu pretenţii de femeie puternică caută fraierul sau profită de boul care o iubeşte. Bou care se satură, îi dă dinţii jos şi pleacă, de obicei.

P.S. Asta ca adăugire, că am uitat să precizez, cred. :P
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby ice_angel on Fri Aug 24, 2007 11:39 pm

sunt multe cazuri de astea
____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Sat Aug 25, 2007 1:53 am

Guy Fawkes wrote:Bagaboanta cu pretenţii de femeie puternică caută fraierul sau profită de boul care o iubeşte. Bou care se satură, îi dă dinţii jos şi pleacă, de obicei.

=)) Hai ca asta chiar m-a amuzat la culme... Mi-a amintit de ceva :)) Urasc femeile astea... dar cel mai najpa stii ce e? Ca boul ala nu isi da seama initial ce fel de femeie este, ci abia in final :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?