intr-o casatorie pe interes, o sa apara si amantii dohhh, e clar si de asteptat. Deci faza cu bolile poate si aici sa intrevina. Iar la kestia cu sexul pe bani, pai cine a zis ca trebe musai fara prezervativ? Si inca ceva: tipul/tipa care plateste e logic ca are bani, nu e unul de la coltul blocului, sansele sunt umpicut mai mici sa contactezi o boala de la o pers de genul decat de la un client obisnuit care o fi luat inainte toate tar**le de pe centura. Prostituatele de lux au ceva mai multa grija de ele inclusiv la capitolul sanatate. Degradante o fi ambele, dar si sexuls i casatoria se pot termina in momentul in care tu hotarasti sa renunti. E o prostie kestia ca acea casatorie is for life, pe drq, exista divortul. Partea proasta e ca intr-o casnicie pe bani daca te-ai saturat si vrei out, e ffff posibil sa nu ramai cu nik si sa-l fi suportat pe ala de langa tine degeaba ani intregi. Pe cand la sexul pe bani, pai tu iti alegi partenerii, daca iti place e de bine, daca nu poti refuza, nimeni nu iti pune pistolul la cap sa te culci cu ala, cand vrei sa zici stop meseriei asteia ramai cu proprii bani pe care nu trebe sa-i imparti cu nimeni, deci e posibil sa fii mai castigat decat in primul caz. Cred sincer, ca e destul de greu sa ajungi sa iubesti pe cineva care te dezgusta si cu care et-ai casatorit doar pt bani, cu timpul nu face decat sa se accentueze acea repulsiune fata de el.
Mai degradant, sa zicem ca mi se pare a fi sexul pe bani, dar poate uneori e mai de preferat.

).Si chiar mai mult ai banii iti permiti tot ce vrei, deci iti permiti si o excursie undeva frumos si te poti gasi cu un amant......sooo....Sexu pe bani pentru moment in unele cazuri mi e pare a fi mai degradant, dar uneori este mai bine