Numai generalitati pe care le-am sustinut mereu de cand ma stiu. Situatia nu e discutata si stiuta de nimeni de aici

Numai generalitati pe care le-am sustinut mereu de cand ma stiu. Situatia nu e discutata si stiuta de nimeni de aici

) sa fie prietena mea. Si calitatile astea nu dispar asa peste noapte... asa ca intotdeauna am sa am pt ele admiratie si respect - oricum, desi nu cu toate am ramas apropiat imi face mare placere sa le reintalnesc si sa aflu ce au mai facut, dorindu-le cu adevarat sa fie fericite.
-asta ca sa va ajut sa va gasiti mai repede cuvintele in gand pt descrierea mea ) nu ai cum sa iubesti pe cineva azi si dupa aia maine sa nu mai simti nimic !! daca treci la ura, ei bine asta poate ca o fii posibil (intuitia mea masculina imi zice ca da, desi nu am trait-o ), dar ideea de revenire la "friend zone" sincer mi se pare putin naiva. dupa ce vezi in cineva o persoana cu care poti sa traiesti tot restul vietii (ca pe undeva asta inseamna sa iubesti cu adevarat...) ma mir cum poti sa il intrebi cu nonsalanta "aaa... si ce ai mai facut in ultimele xx luni?" nu merge treaba asa! eu de fiecare data cand ma intalnesc cu fetele pe care chiar le-am iubit parca imi iau un pumn in stomac! si asta pt ca orice discutie "normala" cu un prieten, in acele situatii mi se pare o idiotenie! asta nu inseamna ca nu le doresc fffffffff mult bine si sa fie fericite ! din contra! tocmai pt ca STIU ca sunt fete EXTRAORDINARE, care intr-adevar MERITA mult, cateodata vreau doar sa ma asigur ca sunt pe calea cea buna.
la mine prea merge bine treaba in general
) ... am stat acuma vreun minut gandindu-ma daca am 5% amintiri neplacute in medie pe relatie, dar cred cu adevarat ca sunt cu muuuult sub procentajul asta

Cherry wrote:@Nina, am sa trec si peste 6 luni pe aici, si peste un an...Si am sa va spun mereu parerea sincera. Dar va garantez ca toti il cunoasteti de la iesiri si atat!!! Nimeni nu stie ce am trait eu in aceste 6 luni si din ce motiv am ramas cu el 6 luni... Nu vreau sa spun nimanui asta, in fine, numai Micha a aflat... E o chestie care va avea repercursiuni intreaga mea viata de acum inainte... si logic ca mereu o sa il consider individul care mi-a distrus viata... Dar chiar si asa, am taria sa merg mai departe si sa il las in urma fara sa mai vars o lacrima, pentru ca in fond nu merita... Vreau doar sa nu mai am de a face niciodata cu el. Tocmai de aia am sa il evit... Ce a facut el ca baiat, mie mi se pare mult prea josnic ca sa merite sa il salut macar
[/ot]
ori
ca sa ma trezesc... si a fost bine... nu am avut multi..dar erau acolo. .. aviz pretenilor
... si inteleg anumite probleme..anumite treburi (socoteli
) si incetul cu incetul imi revin...
) ... i like to treasure them all...
Pace

Cum ma sa pot vorbi cu el ca cu un prieten? Cum sa imi ceara sa ramanem prieteni? Asta e cel mai penibil...

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests