If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Dupa despartire.....

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby Cherry on Wed Aug 22, 2007 10:56 pm

Pai nu am facut public absolut nimic si chiar am scris acolo ca nu vreau sa spun... Adica poti sa citesti pentru ca nu ai sa gasesti detalii din nicio relatie a mea niciodata ;) Numai generalitati pe care le-am sustinut mereu de cand ma stiu. Situatia nu e discutata si stiuta de nimeni de aici ;)

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby MindLord on Thu Aug 23, 2007 1:46 am

la inceput am zis ca nu raspund la topicul asta pt ca am raspuns (uneori tangential alteori mai clar) la subiectul asta prin diferite locuri pe forum...
dupa aia am stat un pic si, din punctul meu de vedere, nici unul dintre raspunsurile de mai sus nu sunt corecte! desi m-as cam fi apropiat si eu de raspunsul lui crash in cazul in care as fi raspuns fara sa cantaresc un picutz cuvintele... si as fi gresit cu siguranta :P

So here it comes : in cazul in care vorbim de relatii care sunt, hai sa le numim generic "slabe / medii in intensitate sentimentala" raspunsul ar fi cel al lui crash combinata cu ceva parti de la nina. adica nu am regretat nici o relatie de a mea pana acuma, fiecare fata cu care am impartit ceva timp a meritat din plin pt ca tocmai datorita calitatilor ei am acceptat (sau de multe ori luptat :P) sa fie prietena mea. Si calitatile astea nu dispar asa peste noapte... asa ca intotdeauna am sa am pt ele admiratie si respect - oricum, desi nu cu toate am ramas apropiat imi face mare placere sa le reintalnesc si sa aflu ce au mai facut, dorindu-le cu adevarat sa fie fericite.

ook... that was the easy part, obvious.. in momentul in care vorbim de iubire insa ... hmm... aici se complica rau treaba... cei care ziceau mai sus (prima imi vine in minte nina) ca poti sa te intalnesti cu el/ea dupa ceva vreme si sa fie o intalnire ca si cu oricine altcineva (zambete, discutii lejere, etc) se inseala amarnic, saaaaaaaaaauu nu au iubit :|
(si acuma urmeaza partea in care eu fac pe categoricul, "ala care stie tot si nu se inseala " :P -asta ca sa va ajut sa va gasiti mai repede cuvintele in gand pt descrierea mea ) nu ai cum sa iubesti pe cineva azi si dupa aia maine sa nu mai simti nimic !! daca treci la ura, ei bine asta poate ca o fii posibil (intuitia mea masculina imi zice ca da, desi nu am trait-o ), dar ideea de revenire la "friend zone" sincer mi se pare putin naiva. dupa ce vezi in cineva o persoana cu care poti sa traiesti tot restul vietii (ca pe undeva asta inseamna sa iubesti cu adevarat...) ma mir cum poti sa il intrebi cu nonsalanta "aaa... si ce ai mai facut in ultimele xx luni?" nu merge treaba asa! eu de fiecare data cand ma intalnesc cu fetele pe care chiar le-am iubit parca imi iau un pumn in stomac! si asta pt ca orice discutie "normala" cu un prieten, in acele situatii mi se pare o idiotenie! asta nu inseamna ca nu le doresc fffffffff mult bine si sa fie fericite ! din contra! tocmai pt ca STIU ca sunt fete EXTRAORDINARE, care intr-adevar MERITA mult, cateodata vreau doar sa ma asigur ca sunt pe calea cea buna.
si ah! cand strangi in brate o fosta IUBITA is curios care din voi se gandeste doar ca la orice alt amic, fara nici un flash cu clipele intime sau placute petrecute impreuna...
in concluzie... pastrez clipele fericite ( nush cum, dar alea nefericite si daca m-as stradui sa le pastrez nu prea le am... :D la mine prea merge bine treaba in general :)) ) ... am stat acuma vreun minut gandindu-ma daca am 5% amintiri neplacute in medie pe relatie, dar cred cu adevarat ca sunt cu muuuult sub procentajul asta :))

cand le vad daca zambesc ??? evident ! de multe ori intalnirea cu o fosta prietena imi face ziua de mii de ori mai buna! intotdeauna e placut sa intalnesti OAMENI ADEVARATI :)

inventarul ? .... win-win situation... cu fiecare relatie invat si traiesc mai multe, cu fiecare suflet pe care il descopar il maresc pe al meu... priceless! din nou, pt toate celelalte lucruri exista mastercard :P

ce le doresc ? ... sa fie cel putin la fel de fericite ca si cu mine - that means they're moving forward in life :D
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby p3g@s on Thu Aug 23, 2007 9:56 am

[ot]
Cherry wrote:@Nina, am sa trec si peste 6 luni pe aici, si peste un an... ;) Si am sa va spun mereu parerea sincera. Dar va garantez ca toti il cunoasteti de la iesiri si atat!!! Nimeni nu stie ce am trait eu in aceste 6 luni si din ce motiv am ramas cu el 6 luni... Nu vreau sa spun nimanui asta, in fine, numai Micha a aflat... E o chestie care va avea repercursiuni intreaga mea viata de acum inainte... si logic ca mereu o sa il consider individul care mi-a distrus viata... Dar chiar si asa, am taria sa merg mai departe si sa il las in urma fara sa mai vars o lacrima, pentru ca in fond nu merita... Vreau doar sa nu mai am de a face niciodata cu el. Tocmai de aia am sa il evit... Ce a facut el ca baiat, mie mi se pare mult prea josnic ca sa merite sa il salut macar ;)

Pariu ca stiu despre ce vorbesti ... see sheshe... esti prea nervoasa inca... iti sugerez sa iti cumperi un sac de box :) ... oricum... we're here for u girl >:D< >:D< [/ot]

Acum parerea mea repede ca am treaba...am net ... :D

Pana acum nu cred ca am tratat o relatie superficial chiar daca poate ar fi fost cazul sau persoana in cauza nu ar fi meritat...am incercat si incerc (asta o sa sune naspa :) ) sa dau o sansa fiecarui partener si am avut rabdare... ma rog vorbind despre despartiri eu intotdeauna am fost mai mult sau mai putin surprins sau/si ranit de deciziile astea... pentru ca nu intelegeam greseala... si aici interveneau my friends care ori ma >:D< ori :box: ca sa ma trezesc... si a fost bine... nu am avut multi..dar erau acolo. .. aviz pretenilor >:D< >:D<

la inceput mi-e incomod sa-i intalnesc pe strada dar cu toate astea schimb un salut si 3 vorbe chair daca sunt goale pentru mine... apoi vorba reclamei... ne relaxam.. gandim problema.. ca doar nu suntem animale :P :P ... si inteleg anumite probleme..anumite treburi (socoteli :P ) si incetul cu incetul imi revin...
Pastrez mai totul dintro relatie... good or bad... ma rog.. le pastrez pentru mine pe cele care le consider...Pentru Mine si atat...
Nu pot sa spun ce sentiment e mai puternic... au fost si urcusuri si coborasuri ( vorba batranului :P ) ... i like to treasure them all...
La partea cu doritul e mai greu... cred la ora asta..adica asa.. matinal 10 a.m joi 23 august 2007 ... ii doresc sa primeasca exact ceea ce merita si daca se poate... sa vada lucrurile asa cum le-am vazut si le vad si eu acum... si cand am zis sa primeasca ceea ce merita... nu am zis cu nici un fel de conotatie... rea sau buna ...
There's a word i always say : Doamne ajutai pe cei care-i cunosc de bine sau de rau.. ca de mine...ma ocup eu... :)
>:D< Pace :s099:

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby Micha on Thu Aug 23, 2007 2:35 pm

pai sa vedem.. mi-a luat cam 6 luni sa-mi revin cam de tot dupa Cata. Mai incercasem io o relatie care a durat vreo 2 sapt din care una nu ne-am vazut in timpul ala de recuperare si refacere a inimii mele dar nu am putut sa trec complet peste ce insemnase el pt mine. Poate a fost iubire, poate nu, dar ce am simtit pt el a fost mult mai intens decat tot ce simtisem pt altul din fostii iubiti si nu a trecut asa usor pe cat mi-as fi dorit. Mindy are dreptate la kestia cu "nu merge treaba asa! eu de fiecare data cand ma intalnesc cu fetele pe care chiar le-am iubit parca imi iau un pumn in stomac!" Exact asa ma simteam de fiecare data cand vbeam, pt ac eu nici macar nu-l mai puteam vedea. Si daca asta simteam si fara sa-i vad chipul, cum ar fi fost daca era in fata mea in acele momente? Si legat de ce zice Sese, cat de mult a ranit-o fostul si etc.. Ok, daca nici Cata nu m-a mai facut sa plang si sa fiu la pamant in ultimul hal, apai nush cine a mai facut-o. Si il urasc acum???? No way.. si daca privesc acum in urma la relatia aia creca mai mult am fost nefericita decat fericita si totusi momentele alea de fericire sunt mai mereu singurele care imi revin in minte si ma fac iarasi sa zambesc. A fost prea important omul asta pt mine sa il urasc, nu am cum.. Desi de multe ori am spus kestia asta "te urasc" si kiar el era cel care imi replica ca "nu ai cum sa urasti un om pe care il iubesti". Si avea dreptate, era furie imensa, eram suparata, dezamagita dar cum sa il urasc??? Acum sunt si eu cu altcineva, nu suntem noi de mult impreuna dar omul asta ma face sa zambesc non stop... si da, inca imi amintesc de Cata, e inevitabil, dar acum m-am obisnuit sa-l vad ca pe un prieten si atat. Si daca mi-ar spune maine ca se insoara, desi stiu ca as simti ca pica cerul pe mine (pt ca am impresia ca din iubirea aia a mai ramas un carbune aprins inca), mi-as dori din tot sufletul sa fie fericit... Il consider pe el vinovat pt ca nu a mers relatia, ca nu a luptat pt mine, ca m-a lasat sa plec asa usor dar nu ma cum sa fiu suparata pe el si sa-mi doresc sa nu fie fericit doar pt ca eu nu a fost cu el. Ar insemna sa fiu prea egoista
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Nina on Thu Aug 23, 2007 7:15 pm

@MindLord: Perfect de acord cu tine in tot ceea ce ai spus....doar ca aduc niste mici completari referitor la chestiile care aveau legatura cu ce am zis eu: e dificil sa te intalnesti cu un fost si sa porti discutii lejere daca a fost o relatie intensa, de-acord cu tine...insa eu m-am reintalnit cu fostul dupa un an, ne vindecasem cat de cat amandoi si intalnirea nu s-a sfarsit cu lacrimi cum ma asteptam; nu prea poti ramane prieten apropiat cu cel de care te-ai despartit daca ati avut o relatie in care ati indraznit sa sperati ca veti fi impreuna "for ever", mi-ar fi imposibil sa discut cu el detalii intime sau cat de cat despre actuala mea relatie....chiar nu ar fi chestie de bun simt, zic eu!
Anyway, nu generalizez, asta s-a intamplat in cazul meu.
Cu ceilalti fosti prieteni ma intalnesc oricand relaxat si pot vorbi orice. Exista insa o diferenta, ei imi sunt foati prieteni, nu fosti iubiti ;)

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Cherry on Fri Aug 24, 2007 11:19 pm

Asa, ati ajuns la concluzia mea, si ce va mai bateati cu pumnul in piept ca nu am dreptate!!! :)) Cum ma sa pot vorbi cu el ca cu un prieten? Cum sa imi ceara sa ramanem prieteni? Asta e cel mai penibil...

Oricare dintre voi, nu puteti sa imi spuneti ca nu am dreptate, dar cand iubesti pe cineva cu toata fiinta ta si deodata vine si iti spune ca te-a inselat si are pe alcineva si multe altele... iar tu sperai sa fiti impreuna mereu, nu vedeai viata fara, si stai si plangi saptamani intregi, si nimic nu mai are niciun rost fara... si simti ca nu ai aer, ca nu poti respira, ca te inneci la orice pas... poti sa ramai prieten cu acel cineva dupa??? Ori sunt eu nebuna ori voi nu ati trecut prin asta...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Guy Fawkes on Fri Aug 24, 2007 11:32 pm

Închide subiectul ăsta aici, e cel mai bine. Dacă era un străin... dar pentru mulţi văd că e un prieten. Deci, te rog.
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby ice_angel on Sat Aug 25, 2007 12:20 am

ms frumos :(
____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Momentul Adevarului