Situatie ipotetica.....relatie de ceva timp...nu conteaza cat pot fi 4 luni sau 4 ani, nu are nici o importanta. Vine sfarsitul, din nou nu conteaza din cauza cui.
Ce pastrezi dupa o despartire?
Care amintiri sunt mai puternice: cele urate sau cele frumoase?
Zambesti cand il/o intalnesti pe strada sau cauti sa vezi daca te poti ascunde?
Facand un inventar, consideri ca ai avut de castigat sau de pierdut din aceasta relatie(sau din oricare relatie)?
Ce ii doresti celui/celei cu care tocmai ai semnat foaia de lichidare?
Referindu-ma la ultima mea relatie de 2 ani si 4 luni care s-a incheiat acum aproape 4 ani, consider ca am invatzat atat de multe incat nici n-as putea sa apreciez acum, a fost o relatie cu adevarat frumoasa si am fost in mare parte a timpului foarte fericita.
In cei 4 ani de cand ne-am despartit am mai vorbit la telefon de vreo 5-6 ori si ne-am intalnit intamplator de vreo 4 sau 5 ori. Am cazut de acord ca asa e mai bine. Intalnirile acestea intamplatoare au fost insa foarte placute, ne-am pupat, am ras, am povestit ce am mai facut fiecare.....
Sunt tare multumita de faptul ca de vreo 3 ani e cu o tipa minunata(poate mai buna decat mine) si e fericit. Asta imi doresc, sa fie fericit!
Evident, nu am pastrat decat amintirile frumoase...la momentul respectiv, inainte sa ne despartim am avut 4 luni groaznice, am plans zilnic ca nu gaseam o solutie si nu ma puteam baza pe sprijinul lui sa ne revenim. Aveam asa multe sa ii reprosez atunci....acum nu-mi mai amintesc.
A ramas cea mai frumoasa amintire! Am uitat restul...nici nu mai conteaza asa mult,nu?