If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Femeia calma sau cea agasanta?

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Femeia calma sau cea agasanta?

Postby Nina on Wed Aug 22, 2007 10:13 pm

Cum e mai bine sa fie o femeie/fata:
- calma, incercand sa evite certurile, sa isi expuna punctul de vedere fara sa bata din picior si sa faca crize
sau
- agasanta si agresiva, impunandu-se fara echivoc, ce vrea ea aia sa faca barbatul, si mai ales cand vrea ea, daca se poate sa il mai si faca de ras in public etc etc

Poate la o prima vedere o sa imi raspundeti ca aia calma e cea mai buna, cine isi doreste sa fie pisalogit la nesfarsit. Ei bine, ganditi-va de doua ori, daca va recunoasteti iubita intr-una din cele doua tipuri, sau daca te regasesti in cazul in care esti fata....

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby crash_grl on Wed Aug 22, 2007 10:22 pm

cred ca ar trebui sa fim un pic din 2 :
sa fim calme in public
sa fim un pic mai agresive in particular, cand discutam ceva serios, sa ne punem piciorul in prag, sa stie si el ca ne intereseaza si ca vrem sa rezolvam acel lucru

*sper ca am inteles la ce te-ai referit :olaaa:
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby Guy Fawkes on Wed Aug 22, 2007 10:39 pm

2? Glumiţi. Un bărbat puternic nu ar sta cu o asemenea femeie (care slabă fiind, c

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby crash_grl on Wed Aug 22, 2007 10:44 pm

unde ai vazut tu cuvintele slaba si puternica, nu e vorba de asta, adica nu cred ca e vorba de taria de caracter a unei femei/ fete
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Wed Aug 22, 2007 10:51 pm

Eu sunt de acord in totalitate cu Guy... Mi se pare ca are perfecta dreptate...

Femeia trebuie sa fie puternica, dar nu sa sara cu gura ca o mahalagioaica. Eu una nu as putea sa stau langa unu pe care il comand dupa bunul meu plac. Trebuie sa aiba si el persoanlitate, sa isi impuna punctul de vedere... Dar asta nu inseamna ca sterge cu mine pe jos ;) Imi impun punctul de vedere cu calm, atunci cand consider ca este cazul :)

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby ela on Wed Aug 22, 2007 11:14 pm

Legat de topicul asta, am gasit ceva... <<Cum arata "fata visurilor tale"? >>ceva mai funny...

Simpatica:-"Bilete de meci la box? Vai iubitule nu trebuia!"
Cunoscuta si ca : Super fata , Pretioasa, Sufletul din gasca baietilor, Colega de apartament.
Avantaje: Vesela, agreabila, buna.
Dezavantaje: S-ar putea sa se "trezeasca", intr-o buna zi.

Eterna "urlatoare":- "Nemernic bun de nimic ,lenes care traieste degeaba,! Nu vezi ca nu ma faci fericita ??"
Cunoscuta si ca: Diavolita, Gaita, sula´n coaste, nevasta.
Avantaje: Iti da atentie.
Dezavantaje: prea multa.

Vaicarita:- "Oh capul meu. Ma doare rau. Ma dor picioarele. Ah ce crampe am. Si uite mi-a aparut si celulita !"
Cunoscuta si ca: Plangacioasa, Mirloita, Morocanoasa.
Avantaje: Previzibila.
Dezavantaje: Contacioasa.

Sefa:- "Stai drept! Puneti alta cravata !Tundete ! Ia-ti un job mai bun ! Fa si tu niste bani !Nu te mai uita asa la mine !.
Cunoscuta si ca: Mana de fier, Generalul, Domnisoara "stie tot".
Avantaje: De cele mai multe ori are dreptate.
Dezavantaje: De cele mai multe ori are dreptate, dar ce conteaza ?

Si fie cum o fi, niciunul nu suntem perfecti, dar orice om are o umbra pe pamant...

Eu ca fata admir mereu o femeie puternica, care stie sa ia atitudine acolo unde este cazul...
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby MindLord on Thu Aug 23, 2007 2:10 am

bai nina daca EU ma gandesc de ... de fapt din prima data :)) la variantele propuse vad clar ca ele nu sunt compatibile deloc ... ne ceri sa comparam 2 lucruri total diferite fara prea mari legaturi intre ele :P (si asta pur si simplu pt ca nu au un subiect comun pe care sa fie in contradictoriu)
just take a look si va explic dupa aia daca nu v-ati prins!
dupa ce reformulezi intrebarile (cred ca 2 topicuri ar fii bine in cazul in care vrei sa pastrezi ambele variante) dau si raspunsurile :D
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby p3g@s on Thu Aug 23, 2007 10:00 am

[ot]
Guy Fawkes wrote:2? Glumiţi. Un bărbat puternic nu ar sta cu o asemenea femeie (care slabă fiind, c
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Guy Fawkes on Thu Aug 23, 2007 2:22 pm

[ot]Doar la una? Sunt cu ochii în patru mereu. :D[/ot]
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby Nina on Thu Aug 23, 2007 7:24 pm

@MindLord: nu are rost sa fac doua topicuri....imi recunosc greseala de a nu ma fi facut inteleasa si de a nu fi ales cele mai potrivite "denumiri" pentru speciile prezentate.

Acum, ca sa ma fac inteleasa....eu sunt clar adepta primei situatii: nu imi place sa il comand, imi place sa colaboram, parerea lui e foarte importanta in orice facem in comun si nu numai, pentru ca am pretentia ca nu mi-am petrecut ultimii 4 ani langa un papa-lapte; daca am ceva sa ii reprosez o fac cand sunt numai eu cu el pentru ca e doar treaba noastra; daca ma enerveaza teribil de tare in public, ii explic cat de scurt se poate ce m-a deranjat , fara sa ii fac o scena de isterie de fata cu prietenii nostri.

Iiiinsaaaaa........... am avut ocazia sa observ ca pe alocuri este mai eficient sa fii absurda, sa il calci in picioare cand sunt cat mai multi oameni de fata, sa tipi, sa faci crize de isterie....si aud apoi ca ei in particular nu sunt asa, dar ei asa ii place sa faca in public....hai ma lasi?

Acum ce nelamurire si nemultumire am: s-ar parea ca eu fiind asa cum sunt par puternica si fara nevoie de ajutor si atentie din partea iubitului meu in public...pe cand cele isterice primesc toata atentia posibila, iar iubitii le mananca din palma si nu manifesta nici o umbra de deranj referitor la "corectiile" aplicate in public.

Tragand o linie: nu cumva pe termen mediu si lung e mai apreciata de cel de langa ea cea de tipul 2???
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Next

Return to Ce e-n mintea baietilor ?