If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Dupa despartire.....

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Dupa despartire.....

Postby Nina on Wed Aug 22, 2007 12:48 pm

Situatie ipotetica.....relatie de ceva timp...nu conteaza cat pot fi 4 luni sau 4 ani, nu are nici o importanta. Vine sfarsitul, din nou nu conteaza din cauza cui.
Ce pastrezi dupa o despartire?
Care amintiri sunt mai puternice: cele urate sau cele frumoase?
Zambesti cand il/o intalnesti pe strada sau cauti sa vezi daca te poti ascunde?
Facand un inventar, consideri ca ai avut de castigat sau de pierdut din aceasta relatie(sau din oricare relatie)?
Ce ii doresti celui/celei cu care tocmai ai semnat foaia de lichidare?

Referindu-ma la ultima mea relatie de 2 ani si 4 luni care s-a incheiat acum aproape 4 ani, consider ca am invatzat atat de multe incat nici n-as putea sa apreciez acum, a fost o relatie cu adevarat frumoasa si am fost in mare parte a timpului foarte fericita.
In cei 4 ani de cand ne-am despartit am mai vorbit la telefon de vreo 5-6 ori si ne-am intalnit intamplator de vreo 4 sau 5 ori. Am cazut de acord ca asa e mai bine. Intalnirile acestea intamplatoare au fost insa foarte placute, ne-am pupat, am ras, am povestit ce am mai facut fiecare.....
Sunt tare multumita de faptul ca de vreo 3 ani e cu o tipa minunata(poate mai buna decat mine) si e fericit. Asta imi doresc, sa fie fericit!

Evident, nu am pastrat decat amintirile frumoase...la momentul respectiv, inainte sa ne despartim am avut 4 luni groaznice, am plans zilnic ca nu gaseam o solutie si nu ma puteam baza pe sprijinul lui sa ne revenim. Aveam asa multe sa ii reprosez atunci....acum nu-mi mai amintesc.
A ramas cea mai frumoasa amintire! Am uitat restul...nici nu mai conteaza asa mult,nu?

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Cherry on Wed Aug 22, 2007 1:14 pm

Nu stiu de ce eu nu sunt asa... chiar deloc. Acum imi pare rau ca am stat cu el, nu am invatat mai nimic de la el... Am invatat poate doar sa nu ma mai uit la niciun baiat asa usor, si sa gandesc de o mie de ori ininte sa incep o relatie... Consider ca am avut numai de pierdut...

De pastrat pastrez numai amintirile urate, pentru ca astea imi vin in minte, momentele cand ma facea sa plang... Daca l-as vedea pe strada ar fi bine sa se fereasca de mine... Oricum am sa ma feresc eu de el, nu de alta dar nu as vrea sa vada lumea un meci de box adevarat :D

Ce ii doresc? Sa simta vreodata exact ce am simtit eu ... sa se simta exact cum m-am simtit eu si sa ii vina in minte momentele cand m-a facut sa simt asa :evil:

Stiu, sunt un mic drac, dar nu suport sa fiu calcata in picioare si logic ca imi doresc sa plateasca cu aceeasi moneda...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Nina on Wed Aug 22, 2007 2:23 pm

sese, permite-mi sa cred, si te rog sa nu te superi, ca inca nu gandesti 100% rational....esti prea aproape de momentul impactului, mai treci pe la topicul asta peste vreo 3-4 luni sa vedem ce simti atunci.
Imi este greu sa cred ca acest baiat, pe care il cunoastem aproape toti este atat de ingrozitor precum spui tu. Ia in considerare ca nu pierde nimeni 6 luni din viata sa doar ca sa te faca pe tine sa suferi si daca nu i-ar fi pasat de tine, iti facea mai mult rau.
Nu am detalii despre relatia voastra, insa experienta mea si a prietenilor apropiati care au trecut prin tot soiul de despartiri, ma face sa fiu sigura ca deocamdata nu vezi lucrurile atat de clar cum ar trebui. A trecut putin timp si de-asta reactionezi asa. Gandeste-te insa ca nu te-a obligat nimeni sa stai cu el si nu este corect sa vorbesti atat de urat despre el. Ai recunoscut ca ai facut si tu unele greseli, deci e posibil sa nu fie doar vina lui ca nu a mers relatia. Mai gandeste-te, de asemenea, ca desi avea mijloacele de a raspunde la jignirile tale din ultima vreme nu a facut-o. Daca era atat de pervers pe cat sustii tu, lansa niste scandaluri de nu mai aveau moderatorii somn pe discuta-liber ;)
Eu nu concep ca dupa ce ai spus ca il iubesti etc etc sa nu lasati loc de buna ziua.
Peste cel mult jumatate de an vei regreta ceea ce ai spus si iti vei dori sa fi fost mai cumpatata in afirmatii.

Tu chiar crezi ca te-a mintit atat de mult? Atat de mult incat sa te faca sa il iubesti? Ce ar fi avut de castigat?

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby axel on Wed Aug 22, 2007 4:44 pm

dupa despartire ma simt super ok....ma simt libera(chiar daca am o alta relatie)sa fac ceea ce imi place,sa fiu EU si nu o marioneta,libera sa am propriile gusturi,idei,propria viata....ma simt un alt om....am mai multi prieteni,zambesc mai des si consider ca acea relatie trecuta m-a si ajutat chiar daca am fost ranita de nenumarate ori..m-a ajutat sa vad viata,lumea asa cum este ea,mi-a deschis ochii si chiar daca am primit zeci de "palme" acestea m-au indreptat spre ceea ce numesc eu bine,m-au dus spre viata,de aici si motivul pt care cred ca "orice sut in fund e un pas inainte".fara aceasta depsartire nu as fi ajuns acum aici,nu as fi avut parte de ceea ce am in acest moment si probabil nu as fi stiut ca se poate iubi mai mult.Pentru asta,ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat puterea sa renunt la ceva ce nu ducea nicaieri si de asemenea,chiar daca pare absurd in sinea mea ii sunt recunoscatoare fostului ca a fost neom cu mine...daca se purta altfel probabil mai eram impreuna,iar eu sufeream...
Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Postby crash_grl on Wed Aug 22, 2007 6:42 pm

sunt relatii dupa care suferi enorm, si altele care s-au pierdut pe parcus. oricum ce trebuie in faci in oricare din situatii este sa fii politicos si sa saluti si sa vorbesti cu el sau despre el pozitiv, pentru ca asa te ajuti pe tine. nu conteaza ce s-a intamplat, odata ce s-a terminat si tu trebuie sa iti continui viatza si el la fel. intr-o relatie sunt intotdeauna 2 persoane si fiecare este responsabil pentru tot ce face si invatza din greselile sale. dupa despartire nu mai conteaza asa de mult cine a gresit, cine e vinovatul, conteaza sa stii ce trebuie sa faci mai departe si nu cred ca e bine sa il urasti pe celalalt sau sa stai toata ziua sa vezi ce poti sa ii faci sau cum poti sa il ranesti si tu.

fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby Guy Fawkes on Wed Aug 22, 2007 7:43 pm

Dacă ar gândi toate ca tine...
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby crash_grl on Wed Aug 22, 2007 10:26 pm

[ot] daca tot scrii la topic, scrie si parerea ta, sau experienta ta, mister @Guy[/ot]
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

Postby Cherry on Wed Aug 22, 2007 10:30 pm

@Nina, am sa trec si peste 6 luni pe aici, si peste un an... ;) Si am sa va spun mereu parerea sincera. Dar va garantez ca toti il cunoasteti de la iesiri si atat!!! Nimeni nu stie ce am trait eu in aceste 6 luni si din ce motiv am ramas cu el 6 luni... Nu vreau sa spun nimanui asta, in fine, numai Micha a aflat... E o chestie care va avea repercursiuni intreaga mea viata de acum inainte... si logic ca mereu o sa il consider individul care mi-a distrus viata... Dar chiar si asa, am taria sa merg mai departe si sa il las in urma fara sa mai vars o lacrima, pentru ca in fond nu merita... Vreau doar sa nu mai am de a face niciodata cu el. Tocmai de aia am sa il evit... Ce a facut el ca baiat, mie mi se pare mult prea josnic ca sa merite sa il salut macar ;)
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Alinutza_19 on Wed Aug 22, 2007 10:35 pm

eu consider ca despartirle sunt ca o lectie care te invata ce tre sa faci in relatia viitoare si ce nu trebuie sa faci..
dupa fiecare despartire pastrezi normal ce e mai frumos..eu asa fac....si da cu primul prieten am ramas prietena...inca mai vb dar mai mult pe mess...cu restul...nu
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

Postby crash_grl on Wed Aug 22, 2007 10:39 pm

[ot]scuze ca intervin, dar fosta relatie a lui sese nu cred ca trebuie acum sa fie discutata si stiuta de tot forumul, cel putin, eu o consider un lucru privat pe care nu vreau sa il citesc. Sper ca nu te superi, sese, dar daca ai nevoie sa vorbesti ar fi mai bine sa o faci in privat cu prietenii tai, care te inteleg mai bine si sunt in stare sa iti ofere sfaturi care sa dea si rezultate.
[/ot]
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

Next

Return to Momentul Adevarului