violeta wrote:. Probabil mai mult mi-e greata de mentalitatea lor, nu de presupusii muschi, care arata exagerat de prost.
Generalizarea este unul dintre cele mai mari defecte ale romanului.
.......................................................................................................................................................................
Din pacate ai "lovit" putin pe langa subiect.
1. Nu muschii trebuie sa te atraga la un asemenea barbat ca doar nu ii mananci ci pur si simplu siguranta care ti-o poate da (aici ar trebui detaliat ca sigur interpretezi altceva).
2. Colegii tai de la facultate sunt varza daca gandesc cu muschiul decat cu creierul si tu ar trebui sa nu te iei dupa iei si sa generalizezi (de asta ai parerea care o ai).
3. Nu cred sincer cand afirmi ca nu te intereseaza cum arata prietenul tau.....scuza-mi indiscretia si imi cer scuze pentru ea daca te deranjeaza, dar cum trebuie sa arate prietenul tau? Bine lucrat nu, cu burta nu, piele si os nu? Atunci cum? Esti mai pretentioasa decat trebuie sa inteleg?
4. Eu am facut diferenta in postul meu anterior despre corpul lucrat armonios si deformati, tu nu, nu a spus nimeni nimic despre "brate pline de muschi", nu stiu de ce am impresia ca tu printr-un barbat bine lucrat intelegi vreun animal de la wrestling.
5. Am pus niste intrebari la care nu mi-ai raspuns ci te-ai limitat in a da un raspuns nu prea coerent cu mai degraba exemple decat justificari. (nu erai obligata sa raspunzi era mai degraba o curiozitate).
6. Esti prima fata care o aud spunand ca o lasa rece un barbat care arata bine, inseamna ca te multumesti cu putin sau.................
Parerea ti-o respect dar este indreptata intr-o directia total gresita, in sensul ca faci diferente intre oameni dupa marimea bratelor.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."