If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Îngrijirea corporala.

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Epilat sau nu?

Da! [F]
9
56%
Nu! [F]
2
12%
Ma epilez. [B]
2
12%
Nu ma epilez. [B]
3
18%

Total votes : 16

Postby Guy Fawkes on Mon Aug 20, 2007 12:41 am

Mă gândeam şi eu la ceară dar nu-mi place să fiu fin mereu, îmi place să se vadă că sunt păros dar îngrijit. :D

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby Cherry on Mon Aug 20, 2007 1:21 am

Eh, tu esti baiat, e o diferenta ;) Mie imi place sa fiu fina si catifelata :))
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby MoshCraciun on Mon Aug 20, 2007 10:26 am

Heheh...tocmai ce m-am aranjat :D (full :P ), cu masina... .. Am 2 de fapt..o masina cu acumulatori pt o aranjare quick a zonelor pe care le doresc tot timpul fine :D (asta avand domiciliu stabil intr-un sertar in baie ).. si una de priza pt aranjarile ful opshan :P ... Imi place sa fac asta.. imi da o atitudine de sexi madafacar.. :))

De epilat...ma chinuia o fosta prietena intr-un timp... Avea o placere sadica se pare sa ma auda tipand... :s088:

@Mindlord....exact cum banuiam.. :)) .. Subliniam si la subiectul cu tanga despre aceasta grija... Evident ca n-o sa porti vreodata tanga.. :P .... :s153:

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby skip on Mon Aug 20, 2007 11:21 am

si eu ma epilez... consider ca un om trebuie sa se respercte indiferent daca este fata sau baiat
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby MindLord on Mon Aug 20, 2007 11:39 am

O, Mosule daca nu era pana acuma destul de evident ca nu o sa port tanga niciodata acuma sigur spulber orice sperante la bietele fete dornice sa ma vada cu mai putin de 3 cm² de material textil pe mine! :D
si o sa fiu tot paros in continuare pt astia care au oroare de asta :P noi sa fim sanatosi ! :P

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby changer on Mon Aug 20, 2007 12:32 pm

:s102: sa ma epilez? :)) sorry nu e genu meu :s099: .Parul de la subrat nici nu se discuta sa nu-l tai dar,...WTF sa imi iau parul de pe picioare ? piept? eventual si maini? Image . NO WAY. Pai daca as face asta nu m-as suporta eu ...daca ma epilez ce mai sunt? femeie cu un organ diferit ? :D .Ala de pe picioare maini si piept ramane ca ce mama masii , poti avea ca baiat/barbat par da sa fii ingrijit sau nu ati vazut ? :) .Fiecare cu preferintele lor :P
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby MindGrace on Mon Aug 20, 2007 2:15 pm

Pentru ca imi place sa fiu si sa arat ingrijita, ma si epilez. Folosesc un aparat special ptr asa ceva. Insa, aspectul si senzatia de catifelare a pielii o mentin si cu crema hidratanta de corp.

La baieti, atata timp cat se ingrijesc, tzin la igiena lor, nu-mi displace parul de pe piept sau picioare (totusi, sa nu fie in exces si pielea sa nu mai fie vizibila p-acolo!!!)...Nush...mi se pare sexy si mai barbatesc. Totusi, la subratz sunt ptr epilare la baieti.
MindGrace

Descurcaret
Descurcaret

Postby changer on Mon Aug 20, 2007 2:27 pm

[ot]nu neaparat epilare :P [/ot]
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby crash_grl on Mon Aug 20, 2007 2:40 pm

sunt pro ingrijire la baietzi, dar totusi sa nu se dea in alta extrema.....adica fara epilat pe picioare/ maini. consider ca celalalte zone, care s-au zis pana acum, tin de igiena, nu neaparat de un moft ( in afara de epilatul pe piept :olaaa: - aici intervin preferintzele)
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Mon Aug 20, 2007 2:50 pm

pro ..pe picioare tuns nu epilat.. :P cum zice cresh_u dar oleaca diferit >:D<
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Sanatatea si bolile